İstanbul'da Fal - Falcılar

illa falı bir noktaya taşıyabilmek için mutlu mesut yada çok kötü yorumlar yapıyorlar. keşke bir sonuca bağlama zahmetine girmeden direkt bir iki şey deseler. yani benim faldan beklentim öyle. bende onlinedan baktırıyorum ama çokta umut bağlamadım fallara hiç.... hoşuma gidiyor yorum almak yoksa bende de o kadar tutarsız ve mantıkdışı yorumlar aldım ki.... saymakla asla bitmez :)
Kendisi seçiyor kartları ve yorumluyor
hiç baktırmadım telefonda. açıkçası bir denemek istiyorum. anı ve karşı tarafla ilgili bir iki ufak şey bilse yeter. fala göre yol almıyoruz sonuçta. ama telefonla aramak vs ne kadar güvenilir olur çok tereddütte kalıyorum. sizin beğendiğiniz var mı telefonda? anı ve karşıyı iyi yorumlayabilecek?

ya zaten yüzyüze bakım daha farklı bence uzaktan telden online filan başarılı olamıyor
bakabilen her türlü bakabiliyor bence. ama falcıların çoğu dolandırıcı. gerçekten bakabilen de zaten fahiş fiyat istemiyor. 3 sene önce ablam bir falcıya gitmişti şirinevlerde. kadın o zamanki sevgilisinden ayırıp 6-7 ay içinde başkasıyla tanışıp nişan yapacağını söylemişti. öyle de oldu bizde çok şaşırdık. tabi sonra nişanı attı ve şuan başkasıyla birlikte. aynı şekilde o falcı benim için de ablamdan önce evleneceğimi eğitimimi vs demişti. eğitim kısmı çıktı. bende pandemiden aylar önce pangaltında bir falcıya gitmiştim. 0 da 0. kadın hiçbir şey söyleyememişti. ne anlık ne kişilik. bu falcılar çok garip

Bir kaç kişiye mesaj attım ama dönüş olmadı Arzunun numarası olan birisi bana mesaj atabilir mi arkadaşlar? Buradan falcılarda uyuştuğumuz birisi de beğendiği için denemek istedim en azından bir kez.

ay cnm bu bizim şirinevlerde aradığımız kadın olabilir benim ablama ,anneme,teyzeme ve daha pek çok tanıdığa bir kadın 2000 2001 yıllarında sayıp dökmiş bana o kadının numarasını atar mısın? bakalım o kadın mı?

Bir kaç kişiye mesaj attım ama dönüş olmadı Arzunun numarası olan birisi bana mesaj atabilir mi arkadaşlar? Buradan falcılarda uyuştuğumuz birisi de beğendiği için denemek istedim en azından bir kez.

ben de sordum, henüz cevap alamadım
Yani hiç kadının numarasını vermek istemesemde madem bukadar istiyosunuz attım

Yani hiç kadının numarasını vermek istemesemde madem bukadar istiyosunuz attım
Ben de çok aradayım ama Zeynep gibi olma ihtimalinden dolayı denemek istiyorum. Zeynep bende iyi olmuştur, sadece son falında kendi enerjisi çok düşüktü o sebeple bir daha baktırmaya elim gitmedi Mayıs ya da Haziran’da baktırdım en son. Bir kere denemek istedim iyi niyetin için teşekkür ederim

aklıma tek bir isim geldi o da seda hanım doğru muyum

arzuya baktırdım ama çok komikti. sevgilimle ilgili dediği bir şey aynı benim düşündüğüm durumdu. ve bunu dedikten sonra tamamen çerezlik şeylerden bahsetti. hakkımda bilemediği bir durumda oldu yani yanlış söyledi. zaten kendini anlatıp duruyor. anlattıklarının yarısından fazlası da bence palavra. bahsettiği birkaç şeyi düzeltme gereği duydum mesleğime saygımdan dolayı :) arzunun olumsuzuna nasıl üzülebiliyorsunuz ya eğer bana baktığı gibi bakıyorsa hahahaha asla takılmaması gereken faldır. anlık ve karşı tarafla ilgili 0 şey söyledi. bakmayı düşünenler varsa, beni arayabilirsiniz bende bakabilirim o şekilde :) beyin okuyamam ama söyleriz bir iki şey :)
binnazda elfine olağan durumumla ilgili attığımda kadın nokta atışını tam yapmıştı ya... arzudan da bir iki numara bekledim. ama olmadı. o kadar komik ki gülmekten kendimi tutamıyorum. neyse arkadaşlar bu güüüzeeelll deneyimimi paylaşmak istedim sizinle :) gelecekle ilgili (onu da ben sordum) dediği bir durum da bu hafta sonuçlanacak.... o zaman tekrar güncellerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…