- 8 Ağustos 2018
- 1.439
- 3.411
- 133
Kendisi seçiyor kartları ve yorumluyortelefonda nasıl bakım yapılıyor ki? özellikle kart yorumunu
illa falı bir noktaya taşıyabilmek için mutlu mesut yada çok kötü yorumlar yapıyorlar. keşke bir sonuca bağlama zahmetine girmeden direkt bir iki şey deseler. yani benim faldan beklentim öyle. bende onlinedan baktırıyorum ama çokta umut bağlamadım fallara hiç.... hoşuma gidiyor yorum almak yoksa bende de o kadar tutarsız ve mantıkdışı yorumlar aldım ki.... saymakla asla bitmez :)Ben merkür kedisine baktırmıştım telefondan. Tarot bakıyor..randevusuna sadık değildi.. Boşandığım bilemedi mesela, tuhaf geldi. Yalnız anı ve kişiliği güzel yorumladı.. Fakat bu önemli değil benlm için zira ben kişiliğimi biliyorum nihayetinde.. Sonra ayrıldığım adamla beni bir araya getirdi, ayırdı, tekrar getirdi ve ayırdı.. İnanın başım döndü.. Kartlarla aram iyi değil benim zaten. Bir da biraz zor baktırmam sanırım
hiç baktırmadım telefonda. açıkçası bir denemek istiyorum. anı ve karşı tarafla ilgili bir iki ufak şey bilse yeter. fala göre yol almıyoruz sonuçta. ama telefonla aramak vs ne kadar güvenilir olur çok tereddütte kalıyorum. sizin beğendiğiniz var mı telefonda? anı ve karşıyı iyi yorumlayabilecek?Kendisi seçiyor kartları ve yorumluyor
Canım yuzyuzede çok baktırdım,hepsi aynıya zaten yüzyüze bakım daha farklı bence uzaktan telden online filan başarılı olamıyor
bakabilen her türlü bakabiliyor bence. ama falcıların çoğu dolandırıcı. gerçekten bakabilen de zaten fahiş fiyat istemiyor. 3 sene önce ablam bir falcıya gitmişti şirinevlerde. kadın o zamanki sevgilisinden ayırıp 6-7 ay içinde başkasıyla tanışıp nişan yapacağını söylemişti. öyle de oldu bizde çok şaşırdık. tabi sonra nişanı attı ve şuan başkasıyla birlikte. aynı şekilde o falcı benim için de ablamdan önce evleneceğimi eğitimimi vs demişti. eğitim kısmı çıktı. bende pandemiden aylar önce pangaltında bir falcıya gitmiştim. 0 da 0. kadın hiçbir şey söyleyememişti. ne anlık ne kişilik. bu falcılar çok garipya zaten yüzyüze bakım daha farklı bence uzaktan telden online filan başarılı olamıyor
tel konuşması gibi oluyor ama pek başarılılar diyememtelefonda nasıl bakım yapılıyor ki? özellikle kart yorumunu
ay cnm bu bizim şirinevlerde aradığımız kadın olabilir benim ablama ,anneme,teyzeme ve daha pek çok tanıdığa bir kadın 2000 2001 yıllarında sayıp dökmiş bana o kadının numarasını atar mısın? bakalım o kadın mı?bakabilen her türlü bakabiliyor bence. ama falcıların çoğu dolandırıcı. gerçekten bakabilen de zaten fahiş fiyat istemiyor. 3 sene önce ablam bir falcıya gitmişti şirinevlerde. kadın o zamanki sevgilisinden ayırıp 6-7 ay içinde başkasıyla tanışıp nişan yapacağını söylemişti. öyle de oldu bizde çok şaşırdık. tabi sonra nişanı attı ve şuan başkasıyla birlikte. aynı şekilde o falcı benim için de ablamdan önce evleneceğimi eğitimimi vs demişti. eğitim kısmı çıktı. bende pandemiden aylar önce pangaltında bir falcıya gitmiştim. 0 da 0. kadın hiçbir şey söyleyememişti. ne anlık ne kişilik. bu falcılar çok garip
Bir kaç kişiye mesaj attım ama dönüş olmadı Arzunun numarası olan birisi bana mesaj atabilir mi arkadaşlar? Buradan falcılarda uyuştuğumuz birisi de beğendiği için denemek istedim en azından bir kez.
Bir kaç kişiye mesaj attım ama dönüş olmadı Arzunun numarası olan birisi bana mesaj atabilir mi arkadaşlar? Buradan falcılarda uyuştuğumuz birisi de beğendiği için denemek istedim en azından bir kez.
Yani hiç kadının numarasını vermek istemesemde madem bukadar istiyosunuz attımben de sordum, henüz cevap alamadım
sonu 50yle mi bitiyo?Yani hiç kadının numarasını vermek istemesemde madem bukadar istiyosunuz attım
Ben de çok aradayım ama Zeynep gibi olma ihtimalinden dolayı denemek istiyorum. Zeynep bende iyi olmuştur, sadece son falında kendi enerjisi çok düşüktü o sebeple bir daha baktırmaya elim gitmedi Mayıs ya da Haziran’da baktırdım en son. Bir kere denemek istedim iyi niyetin için teşekkür ederimYani hiç kadının numarasını vermek istemesemde madem bukadar istiyosunuz attım
ilk defa olumlu diyen biri..ins olumlu olur cnmarzu'ya baktırdım. hiç olumsuz konuşmadı, anlık olarak iyiydi hatta. bilmiyorum, bekleyeceğim biraz
ilk defa olumlu diyen biri..ins olumlu olur cnm
bende korkuyorumya evet :) yorumlardan sonra korka korka baktırdım ama iyiydi sanırım.
özelden yolladım sizememnun kaldıysanız eğer banada özelden bilgi verebilirmisiniz rica etsem telefon numarası
aklıma tek bir isim geldi o da seda hanım doğru muyumistanbul falcılarında çok fazla mekan ve falcı var netten antalya fal yazdım 5 6 mekan var sakin ve hırs yapmamışlar birine baktırdım telefonda deneyin arkadaşlar fiyatlar ucuz 58 dk telefon görüşmesinde nerdeyse hiç konuşmadım ve efsane baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?