İstanbul'da Fal - Falcılar

Birsen ve Destan ın telefonlarını gönderir misin?:)

Biz arzu ablayı 2 seneye yakındır tanıyoruz kendisi çok konuşkan olabilir ama bakımları çok iyidir ve çoğunlukla daima para almaz bizden bence karalamaya hiç gerek yok ...inanmayan varsa yazabilirler bana...

Yeni üyeler ve avukatlık duygulandım fjdkdkd
Hanfendi sizene benim kim hakkında yorum yapmam???burası bir forum nasıl sizin yorumlarınıza karışmak bana halt düşerse ,dizinde benim yorumuma karismaniza halt düşer !!!Ayrıca yeni ya da eski siz eskiniz diye size madalya mi takıldı ???kendi işinize bakın...

Evet baktırmadıgınız ortada Arzuya baktırsanız en kucuk detayı bıle arkadasınızmıs gıbı bıldıgını bılırdınız. Inanın ya da ınanmayın adamın karakterını bılemez aranda gecen o cok onemlı olayı bılemez arzu en ıyısı

yooo öyle bir şey olmadı. baktırdım ama ennnn küçük bir detay bilemedi maalesef :)

Kimse kimseyi karalamiyor herkes olumlu olumsuz düşüncelerini yazmakta özgür ,sizin bugun gece 01:02 de üye olup 01:08 den bu saate kadarda Arzu ile ilk övgü dolu yorumunuzu yapip ardından telefon numarasını verip deneyin demek begenmeyenlere karsi avukatlığını yapmanız çok tuhaf deilmi, birincisi burada alenen numara vermek ve reklam yapmak yasak

Sizin 00:56 da uye olup Arzunun telefon numarasını burada yasak olduğu halde verip Arzuyu savunmaniz tuhaf deilmi

Birincisi ben nosunu vermedim hanfendi orayı atlamissiniz ,ikincisi konusu geçen biri hakkında tabiki yorum yapacağım ve ben buraya belki başka falcı aramaya geldim ne amaçla geldiğimi kuruntu yapıp kendi kendinize bbunlari düşünmeniz sizi yorar benden söylemesi..

Mune
İki yeni üye ve tek övülen falcı :)
Birbirlerini beğenenen ifadeler, tutarsız ifadeler...
Çelişkileri çözmekten yorulsaydik fal baktirmazdik

Mune
İki yeni üye ve tek övülen falcı :)
Birbirlerini beğenenen ifadeler, tutarsız ifadeler...
Çelişkileri çözmekten yorulsaydik fal baktirmazdik
O kadar hisleriniz kuvvetli olsaydı burada falcı aramazdiniz o halde he buradaki çelişkileri çözmek sizi tatmin ediyorsa o da sizin hayata bakış açınız Alllah başka dert vermesin

O kadar hisleriniz kuvvetli olsaydı burada falcı aramazdiniz o halde he buradaki çelişkileri çözmek sizi tatmin ediyorsa o da sizin hayata bakış açınız Alllah başka dert vermesin
Valla senin gibi kendini başkasına para kazandırmak (belki de bizzat kendisine) icin, ucuz numaralarla paralamak gibi bir hayat felsefemin olmaması çok ezikce yaaa. Moralim bozuldu.Şu an efsane falcima danışıp, hemen bir terapi isteyeceğim.Forumda bir ukala kendi dilinde bana hakaret etti diyeyim. Arzu anlar mı senin kim olduğunu? Bak bilirse baktirayim ona.Tavsiye eder misin?

Belli hayat felsefen kim ne yazmış diye boş boş takılmak hadi işine bak

Belli hayat felsefen kim ne yazmış diye boş boş takılmak hadi işine bak
Senin gibi üç kagitci, ucuz reklamcı tipleri keşfetmek hoşuma gidiyor valla ne yalan söyleyeyim.Cok eğleniyorum Böyle kendinizi akıllı sanıp, foyaniz ortaya çıkınca sağ sola saldırıyorsunuz da, ne halt olduğunuzu ortaya koyuyorsunuz ya, çekirdek citlayip izleyesim geliyor. Ay alsinlar şunu ya.Bir yerden sonra kabak tadı verdi.Daha profesyonel reklamcılar lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…