Yok canımElif hangisi, telefonun sonu 579 olan mi?
telini atabilr msn cnm? belki baktirirm daha sonraEvet bakıyo bende oradan baktırdım.
Ben fal olayını artık bıraktım sadece 1 kişi var çok eskilerden bildiğim onu deneyip tamamen bu sayfayı kapatmak istiyorum çünkü artık sürecim sonlandı herşey ortada bu konuda yardımcı olsun diye falcıları yazacağım. Bence geleceği kimse değiştiremiyor bilemiyor biz süreci çok etkiliyoruz fallar yüzünden eğer ben fallara bukadar itimat etmeseydim baktırmasaydım şuan ilişkim iyi, işim gücüm herşeyim çok iyi noktada olacaktı. Eğlence olarak başlanan şey sizi belirli bir süre sonra yönlendirmelere sokuyor. Şanslı iseniz dürüst falcılara bazen denk gelebiliyorsunuz.
Aslına bakılırsa 3yıl önce başladığım bu fal sürecinde o dönem falcıların söylediği şeylerin inanmadığım durumların şuan gerçekleştiğini görüyorum. Ama şöyle arama etme gelme kısımları yalan onu geçin çünkü eylem farklı bir olay. Ve çoğu birini sorduğunuzda hayatında biri var ise kesinlikle ya büyü var yada ailesi istiyor diyor. Ama şuan geçmişe baktığımda söylenen duyguların doğru olduğunu geçmişinde çıkmadığını düşünüyorum. Örneğin adam seviyor, seni düşünüyor, takip ediyor vs ben o dönem inanmadığım durumların gerçek olduğuna bizzat şahit oldum. Ama sorun şuki olmadığında da böyle söylüyorlar. Şimdi kafam biraz karışık :) kelimeleri toparlayamamış olabilirim. Gerçekten sadece sürecimde ucundan da olsa bilen kişilerden bahsedicem.
ARZU: Yani buradaki herkes Arzu için ne düşündüğümü biliyor. Ben beyin okuduğunu yada varlıkları olduğunu hep söylemiştim. Ama hayatımda bukadar detayı bilen bir falcıya rastlamadım ne derseniz diyin beyin okuma varlık farketmez. Çıkar çıkmaz bilemem ama nedense ben bu kadını çözemedim aklımda kaldı bana dediği bir iki detayda oldu onuda söyleyebilirim.
BİRSEN: O ilk başta biraz çelişkili konuşmuş olsada gerçeğe yakın olanlardan biri ve şuana kadar söylediği şekilde ilerliyor herşey ben açıkcası beğendiğim biri. Sonucuda bildiğini düşünyorum
ZEYNEP: Bence karşı tarafın hayatını okuyabiliyor. Ama sizle ilgili söylediği şey tamamen fiyasko çünkü birine denettim hiç alakası olmayan bir adamı sorduğunda :) sanki onunla ilişki yaşamış gibi anlattı öyle bişey yok yani kızı düşündüğü falan ama adamın hayatında kim var durum ne onları biliyo sizle ilgili olan kısımlara inanmayın derim :)
HAVİN: Onunla ilgilide kafam karışık kişinin kişilik karakterini, işini gücünü gayet iyi biliyo. Anlık durumlarıda yorumlayabiliyor ama abartma gelme gitme kısımlarına onada inanmayın denendi yine aynı şekilde :)
DESTAN: Onu da zamanında çok beğenmişliğim vardır bilen bilir bende net çıkan şeyler onda olmuştur. Ama şunu fark ettim eğer eleştiri yapıyorsanız hemen tarz değiştiriyor, yada işte zaman girdi araya erteleme oldu falan diyo geçen söylediği neden ile şimdiki söylediği şey saçmalık ötesi farklıydı. Ama beni uyaran ve falı %70 çıkan kişilerden biridir. Ama şuan beğenmediğimi söylemek istiyorum.
ELİF: Elifin analizlerinide beğenirim, duygusal süreçleri iyi çözer ama oda arada fikir değiştirebiliyor yani işte öteleme yapabiliyor, Arzu gibi şuan farklı düşünüyor diyebiliyor. Ama iyi bir falcı oda
Bana en gerçekçi gelen Birsen, Arzu şuana kadar. Başkada yok o yüzdende falı bıraktığımı söyleyebilirim.
İnanın fal olayı tamamen safsataymış yani bunca zaman nasıl bu derece bu noktada kalıp hayatı kaçırmışım bilemiyorum dediğim gibi hayatıma baksaymışım ben zaten şuan istediğim cevapları sonuçları kendim bulurdum eylem yapardım fal ile bu süreçler hep beklemeye alınıyor çünkü gerçeği fal ile öğrenmeye çalışıyoruz doğru olsa bile falso çünkü sizi eylemeden ya uzak tutuyo yada zamansız eylem yapmanıza sebep oluyo yaşanacak olanlar yaşanmıyor ve sonucu hüsran oluyo geçikiyor herşey hatta terse dönüyor
Özellkile şu son dönemde bu büyü o şu bu bunlar okadar miğdemi bulandırdıki kendi kendime dedimki saçmalama bir tehlikenin içine sürükleniyorsun dikkat et dedim kendime Allahtan bunlara inanan mantığı önce tutan biriyimde inanmıoyrum inanın bana gerçek değil
Birsen ve Destan ın telefonlarını gönderir misin?:)Ben fal olayını artık bıraktım sadece 1 kişi var çok eskilerden bildiğim onu deneyip tamamen bu sayfayı kapatmak istiyorum çünkü artık sürecim sonlandı herşey ortada bu konuda yardımcı olsun diye falcıları yazacağım. Bence geleceği kimse değiştiremiyor bilemiyor biz süreci çok etkiliyoruz fallar yüzünden eğer ben fallara bukadar itimat etmeseydim baktırmasaydım şuan ilişkim iyi, işim gücüm herşeyim çok iyi noktada olacaktı. Eğlence olarak başlanan şey sizi belirli bir süre sonra yönlendirmelere sokuyor. Şanslı iseniz dürüst falcılara bazen denk gelebiliyorsunuz.
Aslına bakılırsa 3yıl önce başladığım bu fal sürecinde o dönem falcıların söylediği şeylerin inanmadığım durumların şuan gerçekleştiğini görüyorum. Ama şöyle arama etme gelme kısımları yalan onu geçin çünkü eylem farklı bir olay. Ve çoğu birini sorduğunuzda hayatında biri var ise kesinlikle ya büyü var yada ailesi istiyor diyor. Ama şuan geçmişe baktığımda söylenen duyguların doğru olduğunu geçmişinde çıkmadığını düşünüyorum. Örneğin adam seviyor, seni düşünüyor, takip ediyor vs ben o dönem inanmadığım durumların gerçek olduğuna bizzat şahit oldum. Ama sorun şuki olmadığında da böyle söylüyorlar. Şimdi kafam biraz karışık :) kelimeleri toparlayamamış olabilirim. Gerçekten sadece sürecimde ucundan da olsa bilen kişilerden bahsedicem.
ARZU: Yani buradaki herkes Arzu için ne düşündüğümü biliyor. Ben beyin okuduğunu yada varlıkları olduğunu hep söylemiştim. Ama hayatımda bukadar detayı bilen bir falcıya rastlamadım ne derseniz diyin beyin okuma varlık farketmez. Çıkar çıkmaz bilemem ama nedense ben bu kadını çözemedim aklımda kaldı bana dediği bir iki detayda oldu onuda söyleyebilirim.
BİRSEN: O ilk başta biraz çelişkili konuşmuş olsada gerçeğe yakın olanlardan biri ve şuana kadar söylediği şekilde ilerliyor herşey ben açıkcası beğendiğim biri. Sonucuda bildiğini düşünyorum
ZEYNEP: Bence karşı tarafın hayatını okuyabiliyor. Ama sizle ilgili söylediği şey tamamen fiyasko çünkü birine denettim hiç alakası olmayan bir adamı sorduğunda :) sanki onunla ilişki yaşamış gibi anlattı öyle bişey yok yani kızı düşündüğü falan ama adamın hayatında kim var durum ne onları biliyo sizle ilgili olan kısımlara inanmayın derim :)
HAVİN: Onunla ilgilide kafam karışık kişinin kişilik karakterini, işini gücünü gayet iyi biliyo. Anlık durumlarıda yorumlayabiliyor ama abartma gelme gitme kısımlarına onada inanmayın denendi yine aynı şekilde :)
DESTAN: Onu da zamanında çok beğenmişliğim vardır bilen bilir bende net çıkan şeyler onda olmuştur. Ama şunu fark ettim eğer eleştiri yapıyorsanız hemen tarz değiştiriyor, yada işte zaman girdi araya erteleme oldu falan diyo geçen söylediği neden ile şimdiki söylediği şey saçmalık ötesi farklıydı. Ama beni uyaran ve falı %70 çıkan kişilerden biridir. Ama şuan beğenmediğimi söylemek istiyorum.
ELİF: Elifin analizlerinide beğenirim, duygusal süreçleri iyi çözer ama oda arada fikir değiştirebiliyor yani işte öteleme yapabiliyor, Arzu gibi şuan farklı düşünüyor diyebiliyor. Ama iyi bir falcı oda
Bana en gerçekçi gelen Birsen, Arzu şuana kadar. Başkada yok o yüzdende falı bıraktığımı söyleyebilirim.
İnanın fal olayı tamamen safsataymış yani bunca zaman nasıl bu derece bu noktada kalıp hayatı kaçırmışım bilemiyorum dediğim gibi hayatıma baksaymışım ben zaten şuan istediğim cevapları sonuçları kendim bulurdum eylem yapardım fal ile bu süreçler hep beklemeye alınıyor çünkü gerçeği fal ile öğrenmeye çalışıyoruz doğru olsa bile falso çünkü sizi eylemeden ya uzak tutuyo yada zamansız eylem yapmanıza sebep oluyo yaşanacak olanlar yaşanmıyor ve sonucu hüsran oluyo geçikiyor herşey hatta terse dönüyor
Özellkile şu son dönemde bu büyü o şu bu bunlar okadar miğdemi bulandırdıki kendi kendime dedimki saçmalama bir tehlikenin içine sürükleniyorsun dikkat et dedim kendime Allahtan bunlara inanan mantığı önce tutan biriyimde inanmıoyrum inanın bana gerçek değil
Biz arzu ablayı 2 seneye yakındır tanıyoruz kendisi çok konuşkan olabilir ama bakımları çok iyidir ve çoğunlukla daima para almaz bizden bence karalamaya hiç gerek yok ...inanmayan varsa yazabilirler bana...
Hanfendi sizene benim kim hakkında yorum yapmam???burası bir forum nasıl sizin yorumlarınıza karışmak bana halt düşerse ,dizinde benim yorumuma karismaniza halt düşer !!!Ayrıca yeni ya da eski siz eskiniz diye size madalya mi takıldı ???kendi işinize bakın...Yeni üyeler ve avukatlık duygulandım fjdkdkd
150ye bakiyobirsen ne kadara bakıyor vadesi çıkıyormu
Evet baktırmadıgınız ortada Arzuya baktırsanız en kucuk detayı bıle arkadasınızmıs gıbı bıldıgını bılırdınız. Inanın ya da ınanmayın adamın karakterını bılemez aranda gecen o cok onemlı olayı bılemez arzu en ıyısıHanfendi sizene benim kim hakkında yorum yapmam???burası bir forum nasıl sizin yorumlarınıza karışmak bana halt düşerse ,dizinde benim yorumuma karismaniza halt düşer !!!Ayrıca yeni ya da eski siz eskiniz diye size madalya mi takıldı ???kendi işinize bakın...
yooo öyle bir şey olmadı. baktırdım ama ennnn küçük bir detay bilemedi maalesef :)Evet baktırmadıgınız ortada Arzuya baktırsanız en kucuk detayı bıle arkadasınızmıs gıbı bıldıgını bılırdınız. Inanın ya da ınanmayın adamın karakterını bılemez aranda gecen o cok onemlı olayı bılemez arzu en ıyısı
Kimse kimseyi karalamiyor herkes olumlu olumsuz düşüncelerini yazmakta özgür ,sizin bugun gece 01:02 de üye olup 01:08 den bu saate kadarda Arzu ile ilk övgü dolu yorumunuzu yapip ardından telefon numarasını verip deneyin demek begenmeyenlere karsi avukatlığını yapmanız çok tuhaf deilmi, birincisi burada alenen numara vermek ve reklam yapmak yasakHanfendi sizene benim kim hakkında yorum yapmam???burası bir forum nasıl sizin yorumlarınıza karışmak bana halt düşerse ,dizinde benim yorumuma karismaniza halt düşer !!!Ayrıca yeni ya da eski siz eskiniz diye size madalya mi takıldı ???kendi işinize bakın...
Sizin 00:56 da uye olup Arzunun telefon numarasını burada yasak olduğu halde verip Arzuyu savunmaniz tuhaf deilmiEvet baktırmadıgınız ortada Arzuya baktırsanız en kucuk detayı bıle arkadasınızmıs gıbı bıldıgını bılırdınız. Inanın ya da ınanmayın adamın karakterını bılemez aranda gecen o cok onemlı olayı bılemez arzu en ıyısı
Yenı bızzat arzuyu yazmak ıcın uye olamaz mıuım arkadasım olalım karalayanlar var dedı hepsı buSizin 00:56 da uye olup Arzunun telefon numarasını burada yasak olduğu halde verip Arzuyu savunmaniz tuhaf deilmi
yooo öyle bir şey olmadı. baktırdım ama ennnn küçük bir detay bilemedi maalesef :)
Bılmıuordm yasak oldugunu nasıl sılcem soyleyın sıleyımSizin 00:56 da uye olup Arzunun telefon numarasını burada yasak olduğu halde verip Arzuyu savunmaniz tuhaf deilmi
Birincisi ben nosunu vermedim hanfendi orayı atlamissiniz ,ikincisi konusu geçen biri hakkında tabiki yorum yapacağım ve ben buraya belki başka falcı aramaya geldim ne amaçla geldiğimi kuruntu yapıp kendi kendinize bbunlari düşünmeniz sizi yorar benden söylemesi..Kimse kimseyi karalamiyor herkes olumlu olumsuz düşüncelerini yazmakta özgür ,sizin bugun gece 01:02 de üye olup 01:08 den bu saate kadarda Arzu ile ilk övgü dolu yorumunuzu yapip ardından telefon numarasını verip deneyin demek begenmeyenlere karsi avukatlığını yapmanız çok tuhaf deilmi, birincisi burada alenen numara vermek ve reklam yapmak yasak
Birincisi ben nosunu vermedim hanfendi orayı atlamissiniz ,ikincisi konusu geçen biri hakkında tabiki yorum yapacağım ve ben buraya belki başka falcı aramaya geldim ne amaçla geldiğimi kuruntu yapıp kendi kendinize bbunlari düşünmeniz sizi yorar benden söylemesi..
O kadar hisleriniz kuvvetli olsaydı burada falcı aramazdiniz o haldeMune
İki yeni üye ve tek övülen falcı :)
Birbirlerini beğenenen ifadeler, tutarsız ifadeler...
Çelişkileri çözmekten yorulsaydik fal baktirmazdik
Valla senin gibi kendini başkasına para kazandırmak (belki de bizzat kendisine) icin, ucuz numaralarla paralamak gibi bir hayat felsefemin olmaması çok ezikce yaaa. Moralim bozuldu.Şu an efsane falcima danışıp, hemen bir terapi isteyeceğim.Forumda bir ukala kendi dilinde bana hakaret etti diyeyim. Arzu anlar mı senin kim olduğunu? Bak bilirse baktirayim ona.Tavsiye eder misin?O kadar hisleriniz kuvvetli olsaydı burada falcı aramazdiniz o haldehe buradaki çelişkileri çözmek sizi tatmin ediyorsa o da sizin hayata bakış açınız Alllah başka dert vermesin
Belli hayat felsefen kim ne yazmış diye boş boş takılmakValla senin gibi kendini başkasına para kazandırmak (belki de bizzat kendisine) icin, ucuz numaralarla paralamak gibi bir hayat felsefemin olmaması çok ezikce yaaa. Moralim bozuldu.Şu an efsane falcima danışıp, hemen bir terapi isteyeceğim.Forumda bir ukala kendi dilinde bana hakaret etti diyeyim. Arzu anlar mı senin kim olduğunu? Bak bilirse baktirayim ona.Tavsiye eder misin?
Ya ınanma baktırma o zaman bu kadar basit bosver kafa yorma bir fal için bu kadar akışa bırak :)Mune
İki yeni üye ve tek övülen falcı :)
Birbirlerini beğenenen ifadeler, tutarsız ifadeler...
Çelişkileri çözmekten yorulsaydik fal baktirmazdik
Senin gibi üç kagitci, ucuz reklamcı tipleri keşfetmek hoşuma gidiyor valla ne yalan söyleyeyim.Cok eğleniyorumBelli hayat felsefen kim ne yazmış diye boş boş takılmakhadi işine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?