- 5 Ocak 2021
- 38
- 26
- 8
- 43
Tarot fal değil aslında bilinçaltı okuması diyorlar o yüzden öyle dedimKesinlikle katılıyorumBu tarot okuması dediğiniz nedir , bildiğimiz faldan farklı bi şey mi ?
Sinirlerim bozulmasin diye attığım mesajı silmiştim bacim hahahahah
vadeler bazen sarkiyo...daha subat sonu gelmedi :)Arkadaslar arzu 2 hafta icinde aricak fln demisti, 3 hafta oldu, aramadi) o kadin anlik cok iyi. Ama gelecek sanki cikmiyor onda.
Su ani bilmek isteyen varsa denesin.
bu arada 50 tane falci da en gec subat sonu demisti, 50 falci da bilemedi.
bi havin bana gec tarih vermisti. Ben hala iyi falci bulamadim. Cok üzgünüm
siz memnun kaldınızmı pekiLogin • Instagram
hesap bu efsunlatarot değil kızlar bir yanlış anlaşılma olmuş. Buradan sorun iştecidden mesaj yazamıyorum artık.
Canım ben memnun kaldım ama deneyen arkadaşlar hiç memnun kalmamış. Oyüzden bişey diyemicemsiz memnun kaldınızmı peki
Ben fal olayını artık bıraktım sadece 1 kişi var çok eskilerden bildiğim onu deneyip tamamen bu sayfayı kapatmak istiyorum çünkü artık sürecim sonlandı herşey ortada bu konuda yardımcı olsun diye falcıları yazacağım. Bence geleceği kimse değiştiremiyor bilemiyor biz süreci çok etkiliyoruz fallar yüzünden eğer ben fallara bukadar itimat etmeseydim baktırmasaydım şuan ilişkim iyi, işim gücüm herşeyim çok iyi noktada olacaktı. Eğlence olarak başlanan şey sizi belirli bir süre sonra yönlendirmelere sokuyor. Şanslı iseniz dürüst falcılara bazen denk gelebiliyorsunuz.
Aslına bakılırsa 3yıl önce başladığım bu fal sürecinde o dönem falcıların söylediği şeylerin inanmadığım durumların şuan gerçekleştiğini görüyorum. Ama şöyle arama etme gelme kısımları yalan onu geçin çünkü eylem farklı bir olay. Ve çoğu birini sorduğunuzda hayatında biri var ise kesinlikle ya büyü var yada ailesi istiyor diyor. Ama şuan geçmişe baktığımda söylenen duyguların doğru olduğunu geçmişinde çıkmadığını düşünüyorum. Örneğin adam seviyor, seni düşünüyor, takip ediyor vs ben o dönem inanmadığım durumların gerçek olduğuna bizzat şahit oldum. Ama sorun şuki olmadığında da böyle söylüyorlar. Şimdi kafam biraz karışık :) kelimeleri toparlayamamış olabilirim. Gerçekten sadece sürecimde ucundan da olsa bilen kişilerden bahsedicem.
ARZU: Yani buradaki herkes Arzu için ne düşündüğümü biliyor. Ben beyin okuduğunu yada varlıkları olduğunu hep söylemiştim. Ama hayatımda bukadar detayı bilen bir falcıya rastlamadım ne derseniz diyin beyin okuma varlık farketmez. Çıkar çıkmaz bilemem ama nedense ben bu kadını çözemedim aklımda kaldı bana dediği bir iki detayda oldu onuda söyleyebilirim.
BİRSEN: O ilk başta biraz çelişkili konuşmuş olsada gerçeğe yakın olanlardan biri ve şuana kadar söylediği şekilde ilerliyor herşey ben açıkcası beğendiğim biri. Sonucuda bildiğini düşünyorum
ZEYNEP: Bence karşı tarafın hayatını okuyabiliyor. Ama sizle ilgili söylediği şey tamamen fiyasko çünkü birine denettim hiç alakası olmayan bir adamı sorduğunda :) sanki onunla ilişki yaşamış gibi anlattı öyle bişey yok yani kızı düşündüğü falan ama adamın hayatında kim var durum ne onları biliyo sizle ilgili olan kısımlara inanmayın derim :)
HAVİN: Onunla ilgilide kafam karışık kişinin kişilik karakterini, işini gücünü gayet iyi biliyo. Anlık durumlarıda yorumlayabiliyor ama abartma gelme gitme kısımlarına onada inanmayın denendi yine aynı şekilde :)
DESTAN: Onu da zamanında çok beğenmişliğim vardır bilen bilir bende net çıkan şeyler onda olmuştur. Ama şunu fark ettim eğer eleştiri yapıyorsanız hemen tarz değiştiriyor, yada işte zaman girdi araya erteleme oldu falan diyo geçen söylediği neden ile şimdiki söylediği şey saçmalık ötesi farklıydı. Ama beni uyaran ve falı %70 çıkan kişilerden biridir. Ama şuan beğenmediğimi söylemek istiyorum.
ELİF: Elifin analizlerinide beğenirim, duygusal süreçleri iyi çözer ama oda arada fikir değiştirebiliyor yani işte öteleme yapabiliyor, Arzu gibi şuan farklı düşünüyor diyebiliyor. Ama iyi bir falcı oda
Bana en gerçekçi gelen Birsen, Arzu şuana kadar. Başkada yok o yüzdende falı bıraktığımı söyleyebilirim.
İnanın fal olayı tamamen safsataymış yani bunca zaman nasıl bu derece bu noktada kalıp hayatı kaçırmışım bilemiyorum dediğim gibi hayatıma baksaymışım ben zaten şuan istediğim cevapları sonuçları kendim bulurdum eylem yapardım fal ile bu süreçler hep beklemeye alınıyor çünkü gerçeği fal ile öğrenmeye çalışıyoruz doğru olsa bile falso çünkü sizi eylemeden ya uzak tutuyo yada zamansız eylem yapmanıza sebep oluyo yaşanacak olanlar yaşanmıyor ve sonucu hüsran oluyo geçikiyor herşey hatta terse dönüyor
Özellkile şu son dönemde bu büyü o şu bu bunlar okadar miğdemi bulandırdıki kendi kendime dedimki saçmalama bir tehlikenin içine sürükleniyorsun dikkat et dedim kendime Allahtan bunlara inanan mantığı önce tutan biriyimde inanmıoyrum inanın bana gerçek değil
ama daha şubat sonu olmadı :/ bekle biraz daha ortasındayızArkadaslar arzu 2 hafta icinde aricak fln demisti, 3 hafta oldu, aramadi) o kadin anlik cok iyi. Ama gelecek sanki cikmiyor onda.
Su ani bilmek isteyen varsa denesin.
bu arada 50 tane falci da en gec subat sonu demisti, 50 falci da bilemedi.
bi havin bana gec tarih vermisti. Ben hala iyi falci bulamadim. Cok üzgünüm
Merhabalar nosunu bende alabilir miyim özelden yazmak istedim beylikduzundeki fal için ama göndermedim50 tl. Evet yaşadım hatta herkesin kesin olacak dediği olaya hayır kesinlikle olmayacak dedi ve cidden olay dediği gibi ilerledi, olmadı. Başkasının adını verdim onun yaşamına da baktı böyle böyle olcak dedi o kişi şuraya gidip gelicek dedi gerçekten öyle oldu. Bunlar küçük örnekler
Elmira nerde bakiyo cnm?merhaba kızlar uzun süredir bakmiyordum buraya.ilkerle ilgili cok mesaj gelmis numarasini verdim.bana soyledigi şeyler cikti.ama cikmayan şeyler de var,onlarin zamani var.gorecegiz.arzuyu cok merak ettim.su an fal baktiracak durumum yok ama gercekten soylenildigi gibiyse bir şekilde para biriktirip denemek isterim.bende elmira cok iyiyfdi.bana soyledikleri cikti iki sene oldu.bana x biri ile ilgili birinin yaptigi büyü var bunu bozdurmazsan o korktugun şeyler olur demişti ve ben büyü falan bozdurmadim korktugum şeyler de oldu.işin ilginç yani bana asla hoca önermedi benim bildiklerim iranda kendin bul dedi.yani para da istemedi.kafam karişti gercekten bu büyü ile ilgili.benzer şeyler duyan var mi elmiradan?
Merhabalar telefondan bakan Hazala ulaşan var mı bı haftadır dönüş alamıyorum
Hangi Hazal canimKizlar size çıkan fal haberim var Hazalin dediği şey oldu iletişim gerçekleşti herkes olumsuz görmüştü o bekle seni düşünüyor yazacak dedi umudumu tam kestiğim an yazdı Ocak ortası Şubat başı diyordu bugün oldu dediği olay bı de iş basvurusu yapmıştım onu da olumlu görmüştü o da bı kac hafta evvel cıkmıştı ben hepsinin çıkmasını bekledim haber vermek için :)
Kaleca bende uzun süredir baktırıyorum o bir kişi dediğin kim yazabilir misinUzun süredir hesabımi kapatmıştım. Fala da ara vermistim. Sizlere fal akibetimi bildirmek istedim. Burda her adı gecen falciyi aradigim zamanlar oldu. Hatta defalarca olmadığını bile bile aradim. Klasik herkese ayni seyler soylendigini farkettim. Simdi sadece bir falciyi ara ara moral bulmak, kisa vadeli birseyler ogrenmek amacli arıyorum sagolsun yaniltmadi da beni. Emin olun umutlarimizla oynuyorlar biz cümleleri olaylari kiyasladik hepsi ayni cümleler uc asagi bes yukari ayni gelecek tahminleri... bir de isin garip tarafı bu furyaya kendimizi kapatırdık mi kopamiyoruz da, bağımlılık yapıyor. Şahsen ben bir dönem müptelası oldum her yerden falci buldum ve hiçbiri cikmadi.
ben begendm ama biraz kisa bakiyo...Arkadaslar GOP Birsel hakkinda yorum alabilirmiyim??
Aynen banada aynisini yapti sonra googledan arastirdim islem altinda kac kisiyi dolandirmis medyumplatform diye bir sitede okudum..ustelik varliklarla bakiyor oyuzden ani biliyor gelecek icin verdigi tarihler 0 cikmiyor tavsiye etmiyorumMerhaba canim ewt baktirdik.cok eskiden de baktirmistik.cikmiyor hic. Baktirma.zaten beyin cerrahiyim diya yalan soyleyen birinin falinin cikcagini dusunuyormusun.hayati yalan.biz para kaptidik islem yaptircam vs dedi 1senw oyaladi.hic bir ilerleme yok.2tane kizi bir torunu var arzunn.zaten. faldan cok kendini anlatiyor zaman bitiyor
Sana hicbirset soylemis oluyor.dalgs geciyor resmen.soran olursa tavsiye etme canim.beyin cerrahiyim demeside ayriyeten suç teskil ediyor
Özelden atiyorumKaleca bende uzun süredir baktırıyorum o bir kişi dediğin kim yazabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?