İstanbul'da Fal - Falcılar

vadeler bazen sarkiyo...daha subat sonu gelmedi :)

ama daha şubat sonu olmadı :/ bekle biraz daha ortasındayız

Merhabalar nosunu bende alabilir miyim özelden yazmak istedim beylikduzundeki fal için ama göndermedim

Elmira nerde bakiyo cnm?

Ya ne zaman buraya gelsem hep yeni isimler yeni falcilar, bir tek herkesin beyendiyi falci yok ya hep yeni falcilar isimler paralar bitti artik shu fal hastaligi bitmedi bende

Uzun süredir hesabımi kapatmıştım. Fala da ara vermistim. Sizlere fal akibetimi bildirmek istedim. Burda her adı gecen falciyi aradigim zamanlar oldu. Hatta defalarca olmadığını bile bile aradim. Klasik herkese ayni seyler soylendigini farkettim. Simdi sadece bir falciyi ara ara moral bulmak, kisa vadeli birseyler ogrenmek amacli arıyorum sagolsun yaniltmadi da beni. Emin olun umutlarimizla oynuyorlar biz cümleleri olaylari kiyasladik hepsi ayni cümleler uc asagi bes yukari ayni gelecek tahminleri... bir de isin garip tarafı bu furyaya kendimizi kapatırdık mi kopamiyoruz da, bağımlılık yapıyor. Şahsen ben bir dönem müptelası oldum her yerden falci buldum ve hiçbiri cikmadi.

Hangi Hazal canim

Kaleca bende uzun süredir baktırıyorum o bir kişi dediğin kim yazabilir misin

Aynen banada aynisini yapti sonra googledan arastirdim islem altinda kac kisiyi dolandirmis medyumplatform diye bir sitede okudum..ustelik varliklarla bakiyor oyuzden ani biliyor gelecek icin verdigi tarihler 0 cikmiyor tavsiye etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…