İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya ınanma baktırma o zaman bu kadar basit bosver kafa yorma bir fal için bu kadar akışa bırak :)
Koş koş arkadaşına saldirmislar. Mahalleden arkadaş da toplayın bari
Yav kim takar sizin falcınızi, televizyondan öğrendiğiniz hayat felsefesi sözlerinizi.
Gelip de reklam yapıp milleti kandırmayın diyoruz.Anlamiyorsunuz galiba!

İşsizlik zor zanaat sen de haklısınne oldu laf yetiştirmeyince alsınlar şunu mu olducanim boş boş oturacağını kelime dagarcigini genişlet ya da satasacaksan birine hemen pes edip alsınlar şunu deme hani buradan bakınca fena oluyorben sağa sola satasmadim sen geldin B2 eksikligide var neyse

Yahu sen ne kadar boş bir insansın gelip sen satasiyorsun sen benim kime ne
yorum yapacağımi nereden bileceksin ne vasifsizsin sen ya,!!!!

Bak kadin misin erkek misin bilmediğimden hitap şeklime karar veremiyorum ama sahtekar olduğuna eminim. Karsinda kim olduğunu bilmeden cins cins konuşup da insanın asabini bozma. Bu senin yaptığın da bildiğin suçunu bastırmak için karşındakini manipüle etmeye çalışmaktır, yemezler. Ne boş insansın, bilmem ne! Ne anlatıyorsun sen ya. Arzu ile sen işsiz kalmışsın, burada müşteri arıyorsunuz.
Reklamin iyisi kötüsü olmaz deyip de, şu kadının adını gecirmeyin!Trolleri toplandı bir de buraya.
Utanıp, sinsi sinsi cekileceklerine burada bık bık konuşuyorlar.
Kelime dağarcığını genişlet dediği kişi de yazar bu arada

Ben yorulmam siz rahat olun ,kuruntu yapacak kadar da sizi tanımıyorum, ben genel olarak yazdım siz sadece numara kısmını almışsınız reklam kısmı sizin için söylenmişti.Tabiki yorum yapacaksınız ama reklam değil, ikisini ayırt edecek süredir bu forumdayım .Yorum yapmak ayrı reklam yapıp falcinin avukatlığını yapmak çok ayrı umarım anlatabilmisimdir yada siz anlayabilmişsinizdir aradaki farkı

Arkadaslar arzu 2 hafta icinde aricak fln demisti, 3 hafta oldu, aramadi ) o kadin anlik cok iyi. Ama gelecek sanki cikmiyor onda.
Su ani bilmek isteyen varsa denesin.

bu arada 50 tane falci da en gec subat sonu demisti, 50 falci da bilemedi.

bi havin bana gec tarih vermisti. Ben hala iyi falci bulamadim. Cok üzgünüm

bu şirinevlerdeki kişi duruyor mu hala acaba bilginiz var mı

Ne falı bakıyor acaba ve enerjisi nasıl ?

Ne falı bakıyor acaba ve enerjisi nasıl ?
Tarot okuyor ve enerjisi çok güzel ben memnun kaldım. Bazı şeyleri bildi bazıları için bekliyorum. Ama burada yorum yapmayada çekiniyorum doğrusu. Birine çıkan diğerine çıkmayınca kızıyor insanlar aslında normal olan bu herkesin enerjisi birbiriyle tutmayabilir. En güzeli herkesi deneyip kiminle o enerjiyi yakaladıysan onunla devam etmek bence.

Çok eskiden gittiğim ve dediklerini yaşadığım bir falcıyı 2gün önce buldum zaten kızılayda falanda bir ara bakmış ama ben bilmiyordum, instagram sayfasıda varmış yeni öğrendim kendi verdi. Normalde paylaşmayı düşünmüyordum buradan birkaç kişi ile paylaştım neden çok kişi gidince bazen provakatör çok oluyo burda kafamız karışıyo o yüzden güvendiğim kişilere ilettim öylede iletmeyi düşünüyordum çünkü gerçekci yorumlara ihtiyacımız var. Ama gidip saçma salak pembe tablolardan sıkıldım .
Daha önceleri evinde bakan biriydi hayatımda 3kere tecrübe ettim biri 5yıl önce biri 2,5 biride 1 gün önce ve yine çatır çatır acı bir şekilde gerçekleri naifce yüzüme vurdu zaten fal sayfasınıda onunla kapatacağımı söylemiştim burada da yıllar önce gittiğimde dediği tek birşeye odaklandığım için onu hatırlayarak o çıktıktan sonra yine bularak gitmiştim. Arkadaşıma söylediği çok üzücü birkaç şey çıkmıştı. 2,5sene öncede keşke dinleseymişim diyorum şuan burada fal baktırıyo olmazdım. İsteyene özelden vericem ama lütfen gerçekten gerçekci yorumlarınızı almak istiyorum.
Eğer bilen var isede eskiden gitmiş denemiş yine yorumunu yaparsa sevinirim. Arzu ayarında öyle çok detay veren biri değil sonucu söyleyen biri kısa öz net acı tatlı söyleyen biri.
Adı Efsun instagramı varmış oradan ulaşın kızlar artık ben baktırmak istemiyorum miğdem bulandı artık önümüzdeki haftadan itibaren tatile gezmeye ve reale dönüyorum tüm geçmişi telefounum temizleyip yeni bir sayfa açıyorum ama Arzu, Efsun ve Birsel ile ilgili yorumları hep merak edicem. Eğer denk geldiğim biri daha olursa paylaşırım benden bukadar sadece bu kadınla ilgili özellikle yorumlarınızı bekliyorum.
instagramı tarottaefsun'muş

Son düzenleme:
Login • Instagram
hesap bu efsunlatarot değil kızlar bir yanlış anlaşılma olmuş. Buradan sorun iştecidden mesaj yazamıyorum artık.

Uzuldum ama vadeler tutmuyor cok fazla zaten, belki gecikmeli olsa da arar. Senin Alman falcilar patladi mi peki? Bir de sana Nisan diyenler olmustu onlar kimlerdi?

Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum Bu tarot okuması dediğiniz nedir , bildiğimiz faldan farklı bi şey mi ?

Merhabalar telefondan bakan Hazala ulaşan var mı bı haftadır dönüş alamıyorum

H Helenaaa gel bacım, kaç haftadır dönüş alamıyorsun Hazal’dan?
Ben baya baktirmistim dedikleri de çıkmıştı güzel bir enerji oluşmuştu aramızda sanırım artık bana bakmak istemiyor Ben de acaba sadece bana mı bakmak istemiyor diye merak etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…