Koş koş arkadaşına saldirmislar. Mahalleden arkadaş da toplayın bariYa ınanma baktırma o zaman bu kadar basit bosver kafa yorma bir fal için bu kadar akışa bırak :)
İşsizlik zor zanaat sen de haklısınSenin gibi üç kagitci, ucuz reklamcı tipleri keşfetmek hoşuma gidiyor valla ne yalan söyleyeyim.Cok eğleniyorumBöyle kendinizi akıllı sanıp, foyaniz ortaya çıkınca sağ sola saldırıyorsunuz da, ne halt olduğunuzu ortaya koyuyorsunuz ya, çekirdek citlayip izleyesim geliyor. Ay alsinlar şunu ya.Bir yerden sonra kabak tadı verdi.Daha profesyonel reklamcılar lütfen.
Yahu sen ne kadar boş bir insansın gelip sen satasiyorsun sen benim kime neKoş koş arkadaşına saldirmislar. Mahalleden arkadaş da toplayın bari
Yav kim takar sizin falcınızi, televizyondan öğrendiğiniz hayat felsefesi sözlerinizi.
Gelip de reklam yapıp milleti kandırmayın diyoruz.Anlamiyorsunuz galiba!
Koş koş arkadaşına saldirmislar. Mahalleden arkadaş da toplayın bari
Yav kim takar sizin falcınızi, televizyondan öğrendiğiniz hayat felsefesi sözlerinizi.
Gelip de reklam yapıp milleti kandırmayın diyoruz.Anlamiyorsunuz galiba!!!!
ya bırak bosver ugrasmaya degmez hehe canım aynı senın dedıgın gıbı bır rahatlık geldı mı :) uza hadıYahu sen ne kadar boş bir insansın gelip sen satasiyorsun sen benim kime ne
yorum yapacağımi nereden bileceksin ne vasifsizsin sen ya,!!!!
Bak kadin misin erkek misin bilmediğimden hitap şeklime karar veremiyorum ama sahtekar olduğuna eminim. Karsinda kim olduğunu bilmeden cins cins konuşup da insanın asabini bozma. Bu senin yaptığın da bildiğin suçunu bastırmak için karşındakini manipüle etmeye çalışmaktır, yemezler. Ne boş insansın, bilmem ne! Ne anlatıyorsun sen ya. Arzu ile sen işsiz kalmışsın, burada müşteri arıyorsunuz.İşsizlik zor zanaat sen de haklısınne oldu laf yetiştirmeyince alsınlar şunu mu oldu canim boş boş oturacağını kelime dagarcigini genişlet ya da satasacaksan birine hemen pes edip alsınlar şunu deme hani buradan bakınca fena oluyor ben sağa sola satasmadim sen geldin B2 eksikligide var neyse
Ben yorulmam siz rahat olunBirincisi ben nosunu vermedim hanfendi orayı atlamissiniz ,ikincisi konusu geçen biri hakkında tabiki yorum yapacağım ve ben buraya belki başka falcı aramaya geldim ne amaçla geldiğimi kuruntu yapıp kendi kendinize bbunlari düşünmeniz sizi yorar benden söylemesi..
ben abimede baktırdım onada olumlu konustu ben güzel baktığını düşünüyorum bende söylediği gibi ilerledi herşeyilk defa olumlu diyen biri..ins olumlu olur cnm
bu şirinevlerdeki kişi duruyor mu hala acaba bilginiz var mıbakabilen her türlü bakabiliyor bence. ama falcıların çoğu dolandırıcı. gerçekten bakabilen de zaten fahiş fiyat istemiyor. 3 sene önce ablam bir falcıya gitmişti şirinevlerde. kadın o zamanki sevgilisinden ayırıp 6-7 ay içinde başkasıyla tanışıp nişan yapacağını söylemişti. öyle de oldu bizde çok şaşırdık. tabi sonra nişanı attı ve şuan başkasıyla birlikte. aynı şekilde o falcı benim için de ablamdan önce evleneceğimi eğitimimi vs demişti. eğitim kısmı çıktı. bende pandemiden aylar önce pangaltında bir falcıya gitmiştim. 0 da 0. kadın hiçbir şey söyleyememişti. ne anlık ne kişilik. bu falcılar çok garip
Ne falı bakıyor acaba ve enerjisi nasıl ?Dileğe baktırdım geçmiş ve anla ilgili baya isabetli şeyler söyledi. Benim pek kimseyle paylaşmadığım bir düşüncemi bildi. Gelecekle ilgili birkaç önemli konuda vade verdi. Biri için 10 gün demişti bugün oldu çok şaşırdım diğerlerini bekliyorum bakalım
maalesef ismini bile hatırlamıyorumbu şirinevlerdeki kişi duruyor mu hala acaba bilginiz var mı
Tarot okuyor ve enerjisi çok güzel ben memnun kaldım. Bazı şeyleri bildi bazıları için bekliyorum. Ama burada yorum yapmayada çekiniyorum doğrusu. Birine çıkan diğerine çıkmayınca kızıyor insanlar aslında normal olan bu herkesin enerjisi birbiriyle tutmayabilir. En güzeli herkesi deneyip kiminle o enerjiyi yakaladıysan onunla devam etmek bence.Ne falı bakıyor acaba ve enerjisi nasıl ?
Login • InstagramÇok eskiden gittiğim ve dediklerini yaşadığım bir falcıyı 2gün önce buldum zaten kızılayda falanda bir ara bakmış ama ben bilmiyordum, instagram sayfasıda varmış yeni öğrendim kendi verdi. Normalde paylaşmayı düşünmüyordum buradan birkaç kişi ile paylaştım neden çok kişi gidince bazen provakatör çok oluyo burdakafamız karışıyo o yüzden güvendiğim kişilere ilettim öylede iletmeyi düşünüyordum çünkü gerçekci yorumlara ihtiyacımız var. Ama gidip saçma salak pembe tablolardan sıkıldım .
Daha önceleri evinde bakan biriydi hayatımda 3kere tecrübe ettim biri 5yıl önce biri 2,5 biride 1 gün önce ve yine çatır çatır acı bir şekilde gerçekleri naifce yüzüme vurdu zaten fal sayfasınıda onunla kapatacağımı söylemiştim burada da yıllar önce gittiğimde dediği tek birşeye odaklandığım için onu hatırlayarak o çıktıktan sonra yine bularak gitmiştim. Arkadaşıma söylediği çok üzücü birkaç şey çıkmıştı. 2,5sene öncede keşke dinleseymişim diyorum şuan burada fal baktırıyo olmazdım. İsteyene özelden vericem ama lütfen gerçekten gerçekci yorumlarınızı almak istiyorum.
Eğer bilen var isede eskiden gitmiş denemiş yine yorumunu yaparsa sevinirim. Arzu ayarında öyle çok detay veren biri değil sonucu söyleyen biri kısa öz net acı tatlı söyleyen biri.
Adı Efsun instagramı varmış oradan ulaşın kızlar artık ben baktırmak istemiyorum miğdem bulandı artık önümüzdeki haftadan itibaren tatile gezmeye ve reale dönüyorum tüm geçmişi telefounum temizleyip yeni bir sayfa açıyorum ama Arzu, Efsun ve Birsel ile ilgili yorumları hep merak edicem. Eğer denk geldiğim biri daha olursa paylaşırım benden bukadar sadece bu kadınla ilgili özellikle yorumlarınızı bekliyorum.
instagramı tarottaefsun'muş
Uzuldum ama vadeler tutmuyor cok fazla zaten, belki gecikmeli olsa da arar. Senin Alman falcilar patladi mi peki? Bir de sana Nisan diyenler olmustu onlar kimlerdi?Arkadaslar arzu 2 hafta icinde aricak fln demisti, 3 hafta oldu, aramadi) o kadin anlik cok iyi. Ama gelecek sanki cikmiyor onda.
Su ani bilmek isteyen varsa denesin.
bu arada 50 tane falci da en gec subat sonu demisti, 50 falci da bilemedi.
bi havin bana gec tarih vermisti. Ben hala iyi falci bulamadim. Cok üzgünüm
Kesinlikle katılıyorumTarot okuyor ve enerjisi çok güzel ben memnun kaldım. Bazı şeyleri bildi bazıları için bekliyorum. Ama burada yorum yapmayada çekiniyorum doğrusu. Birine çıkan diğerine çıkmayınca kızıyor insanlar aslında normal olan bu herkesin enerjisi birbiriyle tutmayabilir. En güzeli herkesi deneyip kiminle o enerjiyi yakaladıysan onunla devam etmek bence.
Ben baya baktirmistim dedikleri de çıkmıştı güzel bir enerji oluşmuştu aramızda sanırım artık bana bakmak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?