Tabiki yaziyorum
Bana özelden bilgi versene kaleca kim bu acaba daha önce baktırmış olabilirmiyim. Uslanmıyorum :) bıraktım ama denetirim biirilerine belkiTabiki yaziyorum
Evet siz de baktirmistiniz konusmustuk sizinle bunu :)tabiki veriyorum hemenBana özelden bilgi versene kaleca kim bu acaba daha önce baktırmış olabilirmiyim. Uslanmıyorum :) bıraktım ama denetirim biirilerine belki
banada atar mısınızTabiki yaziyorum
Tabiki :)banada atar mısınız
Evet hatırladım :) ona baktıran çok burda biliyorum. Ne yazıkki bi bende çıkmıyor. Ama söylediği benim için olacak olan güzel şey olursa buraya yazıcam çünkü çok ama çok kısa vade verdi.Evet siz de baktirmistiniz konusmustuk sizinle bunu :)tabiki veriyorum hemen☺
gecms ve su an ki analizleri basarili miydi?Evet hatırladım :) ona baktıran çok burda biliyorum. Ne yazıkki bi bende çıkmıyor. Ama söylediği benim için olacak olan güzel şey olursa buraya yazıcam çünkü çok ama çok kısa vade verdi.
Ya şöyle ben Nihale çok öncede baktırmıştım ozaman söylediği şeyler çıkmadı, sonra burdan bir arkadaşın önerisiyle tekrar baktırdım evet oda herkes gibi anda söyledikleri başarılı yani hepsi bir detay yakalıyo ya o anki ruh halimize göre yorumluyolar düşüncelerimize bilemiyorum açıkcası değişiyo fal dediklerinde ben sevmiyorum ya Leylada da aynı şey oldu mesela değişmiş napıyım dedi ondan bişey diyemiyorum. Ama kötü değil herkes gibi.gecms ve su an ki analizleri basarili miydi?
Merakla bekliyorum olursa hepimiz bir kere daha umitlenecegizEvet hatırladım :) ona baktıran çok burda biliyorum. Ne yazıkki bi bende çıkmıyor. Ama söylediği benim için olacak olan güzel şey olursa buraya yazıcam çünkü çok ama çok kısa vade verdi.
Yelizi ben de denemiştim 3 defa baktirdim fena değildi. Ama net hatırlamıyorum bir kac sey kismen oldu, bir kac sey kismen olmamisti. En son haziranda baktirmıstim. Sonra biraktimŞu son zamanlarda herkesi denedim bi Yelizi ve Ramek denemedim onun haricindeki herkesi ve fazlasını hatta yurt dışı bile denedim ama olmadı hepsi farklı benzer senaryolar çizdi. Yani o yüzden bıraktım çünkü söylenebilecek herşey bende söylendi daha farklı bir senaryo kalmadı :) baktırmıyorum artık beklemiyorum da.
İnşallah olurda umutlanırsınız :) ben zaten güzel şeyler olacağını hissediyorum dibin dibini çok gördüm Allahın gücüne gitmesin daha zor durumda olanlar var ama sıkıntı yaşadığım tam dibe battığım her noktada çıktım. Belkide şuan dibi görüp çıkmak gerekiyor hepimiz için söylüyorum duygusal anlamda. İnşallah daha güzel şekilde sonuçlnır herşey istediğim gibi mutlu olacağım şekilde ama oda elimizde işte. O yüzden cidden inanmıyorum artık.Merakla bekliyorum olursa hepimiz bir kere daha umitlenecegiz
Valla ben de gördüm baya dibi falcilara inanarak daha bi umitlerim kirilmisti yazmistim buralara hep. InsAllah olumlu şeyler olur, tüm kalbimle istiyorum bunu sizin icin ☺☺İnşallah olurda umutlanırsınız :) ben zaten güzel şeyler olacağını hissediyorum dibin dibini çok gördüm Allahın gücüne gitmesin daha zor durumda olanlar var ama sıkıntı yaşadığım tam dibe battığım her noktada çıktım. Belkide şuan dibi görüp çıkmak gerekiyor hepimiz için söylüyorum duygusal anlamda. İnşallah daha güzel şekilde sonuçlnır herşey istediğim gibi mutlu olacağım şekilde ama oda elimizde işte. O yüzden cidden inanmıyorum artık.
Burada faldan bile medet uman hepimiz icin istiyorum bunu aslinda.Valla ben de gördüm baya dibi falcilara inanarak daha bi umitlerim kirilmisti yazmistim buralara hep. InsAllah olumlu şeyler olur, tüm kalbimle istiyorum bunu sizin icin ☺☺
İnşallah hepimiz içinValla ben de gördüm baya dibi falcilara inanarak daha bi umitlerim kirilmisti yazmistim buralara hep. InsAllah olumlu şeyler olur, tüm kalbimle istiyorum bunu sizin icin ☺☺
bende özelden alabilirmiyim rica etsem bilgisini:))Uzun süredir hesabımi kapatmıştım. Fala da ara vermistim. Sizlere fal akibetimi bildirmek istedim. Burda her adı gecen falciyi aradigim zamanlar oldu. Hatta defalarca olmadığını bile bile aradim. Klasik herkese ayni seyler soylendigini farkettim. Simdi sadece bir falciyi ara ara moral bulmak, kisa vadeli birseyler ogrenmek amacli arıyorum sagolsun yaniltmadi da beni. Emin olun umutlarimizla oynuyorlar biz cümleleri olaylari kiyasladik hepsi ayni cümleler uc asagi bes yukari ayni gelecek tahminleri... bir de isin garip tarafı bu furyaya kendimizi kapatırdık mi kopamiyoruz da, bağımlılık yapıyor. Şahsen ben bir dönem müptelası oldum her yerden falci buldum ve hiçbiri cikmadi.
Tabiki cok memnun oluruzBen zaten artık kariyerime yönelmeye kadar verdim bu duygusal durumlar yüzünden mahvettim herşeyi hayallerimi ama güçlü biriyim Allahın izniyle kendimi toparlayıp eskisinden daha iyi olucam. Hayalimi gerçekleştirisem eğer burada isimi vericem hepinizi beklerim bana destek için. Artık kader arkadaşı olduk hepimiz :)
Tabikibende özelden alabilirmiyim rica etsem bilgisini:))
Kaleca merhaba bende bu baktirdiginiz kisinin bilgisini alabilir miyim ozelden?Tabiki cok memnun oluruz☺☺
Tabiki☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?