valla en iyisini yapmışsın :))Vovvama öğrendim ya çocuğa mesaj attım yokmuş biri
Öok kötü ağzı küfürlü biri ve hiçbirşey bilmezde çıkmazda :) bana dediği şeyleri duysan ozamanki arkadaşımın sevgilisinin çok samimi bir kız arkadaşı vardı o kız için yok şöyle yok böyle aralarında .... ilişkisi var neler demişti kıza bir sürü iftira atmıştı kız 1 ay sonra arkadaşımın sevgilisi kız arkadaşı ve nişanlısı poz vermişlerid. Yani kız aslında niaşnlıymış başkasıyla 3 arkadaşlarmış o derece iyi yaniGünaydın herkese...kızılay çatı kafede Tuanna varmış,giden oldu mu kendisine...yeğenim gitmiş kendisine,kısa baktığını ama beğendiğini söyledi...
Pembe dizi senaryosu gibi hakikatenÖok kötü ağzı küfürlü biri ve hiçbirşey bilmezde çıkmazda :) bana dediği şeyleri duysan ozamanki arkadaşımın sevgilisinin çok samimi bir kız arkadaşı vardı o kız için yok şöyle yok böyle aralarında .... ilişkisi var neler demişti kıza bir sürü iftira atmıştı kız 1 ay sonra arkadaşımın sevgilisi kız arkadaşı ve nişanlısı poz vermişlerid. Yani kız aslında niaşnlıymış başkasıyla 3 arkadaşlarmış o derece iyi yani
Yeğenim gitmiş,küfürlü konuştuğunu söyledi gerçi..ben de sorayım dedim bilen var mıÖok kötü ağzı küfürlü biri ve hiçbirşey bilmezde çıkmazda :) bana dediği şeyleri duysan ozamanki arkadaşımın sevgilisinin çok samimi bir kız arkadaşı vardı o kız için yok şöyle yok böyle aralarında .... ilişkisi var neler demişti kıza bir sürü iftira atmıştı kız 1 ay sonra arkadaşımın sevgilisi kız arkadaşı ve nişanlısı poz vermişlerid. Yani kız aslında niaşnlıymış başkasıyla 3 arkadaşlarmış o derece iyi yani
Rica ederimYeğenim gitmiş,küfürlü konuştuğunu söyledi gerçi..ben de sorayım dedim bilen var mı
Sağolun sevgili heıdı hanımcım
Öerak ettim bunu bana da atar mısın kaleca?Özelden atiyorum☺
Atarım tabi de siz de müdavimsiniz bence denemişsinizdir hemen yazıyorumÖerak ettim bunu bana da atar mısın kaleca?
Philly senin bildiğim mistik kişi kim ve nasılÖzelden Afrikalıyı soranlar oluyor, arkadaşlar tek tek cevaplamam zor çünkü vaktim yok. Mermaid adlı kullanıcının tanıdığı iletişimi o sağlıyor. İngilizce konuşmanız lazım ya da o bilmiyorsanız size tercüme eder. Dediğim gibi özel bir şey demedi beni şaşırtmadı, en bariz belirgin iki şey söyledi onların da vakti ileride. Ne olduğunu göreceğiz. Zaten kısa konuştuk çünkü ücretsiz ancak o kadar oluyordu .bakt
Nevin, sarışın renkli gözlü bir kadın mıydı?Birisi sordu. Ben cok once baktirmistim ona ama cafede denk gelemiyorlarmis bu aralar. Nasil ulasacaklarini merak ediyorlarmis.
Bi de tiryaki cafeden ayrilan Nevini ariyoruz. Hatta ozellikle ben ariyorum onuBana 5 yil once baktigi falin cogunu su an yasiyormusum ve hic fark etmedim neredeyse
Leyla'ya herhalde maksimum 1 aylik baktirmak gerekiyorLeylaya baktirdim gecen yine, bana bsy dedi, dedigi seyi ertesi gün yasadim. Bana simdi en gec 1 aylik vade verdi, düsünceleri degismis dedi.
söylerim sonucu
Özelden Afrikalıyı soranlar oluyor, arkadaşlar tek tek cevaplamam zor çünkü vaktim yok. Mermaid adlı kullanıcının tanıdığı iletişimi o sağlıyor. İngilizce konuşmanız lazım ya da o bilmiyorsanız size tercüme eder. Dediğim gibi özel bir şey demedi beni şaşırtmadı, en bariz belirgin iki şey söyledi onların da vakti ileride. Ne olduğunu göreceğiz. Zaten kısa konuştuk çünkü ücretsiz ancak o kadar oluyordu .bakt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?