İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben 10 yıl önce ankara bahçelievler 5.caddede sarışın sema veya semra diye bir kadına fal baktırmıştım ve 2-3 yıl sonrasına bile falı çıkmıştı. O zaman ben ayrılıyorum bu cafeden diye bana numarasını vermişti, ama kaybettim. Ankara'da yaşayanlar belki biliyorlardır bu kadını?

Günaydın herkese...kızılay çatı kafede Tuanna varmış,giden oldu mu kendisine...yeğenim gitmiş kendisine,kısa baktığını ama beğendiğini söyledi...
Öok kötü ağzı küfürlü biri ve hiçbirşey bilmezde çıkmazda :) bana dediği şeyleri duysan ozamanki arkadaşımın sevgilisinin çok samimi bir kız arkadaşı vardı o kız için yok şöyle yok böyle aralarında .... ilişkisi var neler demişti kıza bir sürü iftira atmıştı kız 1 ay sonra arkadaşımın sevgilisi kız arkadaşı ve nişanlısı poz vermişlerid. Yani kız aslında niaşnlıymış başkasıyla 3 arkadaşlarmış o derece iyi yani

Pembe dizi senaryosu gibi hakikaten

Yeğenim gitmiş,küfürlü konuştuğunu söyledi gerçi..ben de sorayım dedim bilen var mı
Sağolun sevgili heıdı hanımcım

Yeğenim gitmiş,küfürlü konuştuğunu söyledi gerçi..ben de sorayım dedim bilen var mı
Sağolun sevgili heıdı hanımcım
Rica ederim bende utanıyorum artık yorum yapmaya diyorum kimlere gitmişim gitmediğim kimse kalmamış resmen çok üzücü okadar parayla ben şimdi neler yaptırmıştım yurt dışında kariyerimi ilerletmişarap bir sevgili bulmuştum Şeyma gibi DD

İstanbul’daki Leyla’ya baktırdık ben beğenmedim. Fala direkt “hayatınızdaki erkek” diye başlad, darlandım artık bunu meral etmiyorum başka şeyden bahsetseniz dedim. Anlaşılan her arayan aşk soruyor ki klasik şeyleri anlatmaya başladı herkese de uyan.
İkincisi de mermaid in bahsettiği afrikalı kadın. Yorum yapmak için erken sadece mistik bir tanıdıkla aynı şeyi söyledi bir koju için. Bakalım göreceğiz.

Özelden Afrikalıyı soranlar oluyor, arkadaşlar tek tek cevaplamam zor çünkü vaktim yok. Mermaid adlı kullanıcının tanıdığı iletişimi o sağlıyor. İngilizce konuşmanız lazım ya da o bilmiyorsanız size tercüme eder. Dediğim gibi özel bir şey demedi beni şaşırtmadı, en bariz belirgin iki şey söyledi onların da vakti ileride. Ne olduğunu göreceğiz. Zaten kısa konuştuk çünkü ücretsiz ancak o kadar oluyordu .bakt

Philly senin bildiğim mistik kişi kim ve nasıl

Nevin, sarışın renkli gözlü bir kadın mıydı?

Twitter’da sayfama sürekli düşmeye başladı kutsal falcı diye bi hesap. Twitter’da popüler ama hiç forumlarda yorumlarını görmedim. Baktıran var mı acaba ?

Senin mistik kişin kimdi kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…