Yok o zaman gerek yok:) ayrıca akıl verenleri sevmiyorum ben gördüklerini söylesinler yeterBildiklerinizi öğrenmek istiyorsanız evet Rita doğru adres
Rita:bu kişiyi sen ara (bir kaç kere)
Ben:neden aramam gerekiyor,aramam ben...ben adamı yolculamışım hayatımdan
Tekrar aramak ne kadar mantıklı
Yani bilemiyorum
Zeynep ve nihal bilir bence bunu. Nihal’in bende anlık yorumları tutarlıydı
Uzun süredir hesabımi kapatmıştım. Fala da ara vermistim. Sizlere fal akibetimi bildirmek istedim. Burda her adı gecen falciyi aradigim zamanlar oldu. Hatta defalarca olmadığını bile bile aradim. Klasik herkese ayni seyler soylendigini farkettim. Simdi sadece bir falciyi ara ara moral bulmak, kisa vadeli birseyler ogrenmek amacli arıyorum sagolsun yaniltmadi da beni. Emin olun umutlarimizla oynuyorlar biz cümleleri olaylari kiyasladik hepsi ayni cümleler uc asagi bes yukari ayni gelecek tahminleri... bir de isin garip tarafı bu furyaya kendimizi kapatırdık mi kopamiyoruz da, bağımlılık yapıyor. Şahsen ben bir dönem müptelası oldum her yerden falci buldum ve hiçbiri cikmadi.
Özelden atıyorum numarasınıNihal kimdi kiz?
Hemen yazıyorum özelden konuşalımKaleca panpa naber özel mesaj atamadım. Ben de bilgi alabilir miyim?
Merhaba bana da özelden numara atabilir misinizHemen yazıyorum özelden konuşalım
Merhabalar yazdım özeldenMerhaba bana da özelden numara atabilir misiniz
Merhaba bana özelden Leyla’nın numarasını atar mısınızLeylaya baktirdim gecen yine, bana bsy dedi, dedigi seyi ertesi gün yasadim. Bana simdi en gec 1 aylik vade verdi, düsünceleri degismis dedi.
söylerim sonucu
Yorumunuz için teşekkür ederim, fiyatı nedir?Merhaba, adi gecen herkese baktirdim. Anlik durumu, biri var mi yok mu seninle ilgili duygulari nedir falan gibi, binnaz abla elfin demetten daha iyi yorumlayan bence yok. Artik sadece ona baktiriyorum fala baktirmak istedigimde.
Bir de gecen gun burda gereksizkontesten leyla adli falcinin nosunu aldim, su ve kahveye birlikte bakti. Olan biten seyleri gelecek diye soyledi. Soyledigi herseyin hayatimda bi karsiligi vardi ama olan bitendi, o olacak diye soyledi ne yazik ki. Bir de klasik fal cumleleri kurdu çok fazla. Biri seni uzmus, bu adam dengesiz, ezber klise laflarin siralandigi fallari sevmiyorum.
Ama sizin yerinizde olsam elfin demete baktirirdim. Pahali baya her dakka baktirilmaz ama cok can sikiciysa ruh haliniz parayi gozden cikarin baktirin bence ona.
Merhaba, bana da numarasını özelden yazar mısınız ?Hemen yazıyorum özelden konuşalım
Tabii yazıyorumMerhaba, bana da numarasını özelden yazar mısınız ?
Benim bildiğim tiryaki cafede bir mira var omu acaba3-4 sene önce kadıköyde mira vardı. kayboldu gitti o, aranızda onun nerede olduğunu bilen var mı?
Benim bildiğim tiryaki cafede bir mira var omu acaba
Merhaba size mesaj atamadim, acaba bu bahsettiginiz kisinin kim oldugunu ve numarasini ogrenebilir miyim mesajla? Dah once baktirmadigim biriyse deneyebilirim belki.Uzun süredir hesabımi kapatmıştım. Fala da ara vermistim. Sizlere fal akibetimi bildirmek istedim. Burda her adı gecen falciyi aradigim zamanlar oldu. Hatta defalarca olmadığını bile bile aradim. Klasik herkese ayni seyler soylendigini farkettim. Simdi sadece bir falciyi ara ara moral bulmak, kisa vadeli birseyler ogrenmek amacli arıyorum sagolsun yaniltmadi da beni. Emin olun umutlarimizla oynuyorlar biz cümleleri olaylari kiyasladik hepsi ayni cümleler uc asagi bes yukari ayni gelecek tahminleri... bir de isin garip tarafı bu furyaya kendimizi kapatırdık mi kopamiyoruz da, bağımlılık yapıyor. Şahsen ben bir dönem müptelası oldum her yerden falci buldum ve hiçbiri cikmadi.
Çok yuksek ya, 3000 kredi ile bakiyor, gecen hafta ablama baktirmak icin kredi aldik, 3000 kredi 419 tlYorumunuz için teşekkür ederim, fiyatı nedir?
Merhaba tabiki mesaj atıyorumMerhaba size mesaj atamadim, acaba bu bahsettiginiz kisinin kim oldugunu ve numarasini ogrenebilir miyim mesajla? Dah once baktirmadigim biriyse deneyebilirim belki.
VovvÇok yuksek ya, 3000 kredi ile bakiyor, gecen hafta ablama baktirmak icin kredi aldik, 3000 kredi 419 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?