- 8 Ağustos 2018
- 1.439
- 3.411
- 133
Gaybı Allah bilir sadeceYok bana demedi öyle bişey bana şöyle dedi böyle benim sorduğum şeylerle ilgili kesin çok net konuştu tamam dedim peki ben napcam dedim böyle beklicemmi kimse girmicekmi dedim. İstersen neden olmasın dedi fırsat ver şans ver dedi yok onu sormuyorum dedim şuan zaten güvenim yok dedim ama görüyosunuz ya diğer şeyleri net konuşuyosunuz bende ne olucak yada olmucak. Yazın biri çıkacak dedi eski gibi olmasada durum iyi olacak dedi bir yerde yöneticilik düzeyinde falan dedi kendi işi var dedi dedim ben sorduğum içinmi söylüyosunuz dedimistersen olur dedi yani bende gelecek kapalı galiba bi beni göremiyolar :)
Evet çok doğru buna kesinlikle katılıyorum bence sadece tahmin yürütüyo yada öngörüde bulunuyolar. Tutana tutuyo tutmayanda tutmuyo olay buGaybı Allah bilir sadece
Olumlu dusunelim olumlu olaylar olsun. Bu donem zaten yeni ask icin cok elverisli ortamlar yok ki, disari bile cikamiyoruz. Tabii yine kismetse her halukarda bulur. Hayatta her seyin basi saglik zaten arkadaslar, ask olmazsa istedigimiz kisi de olmazsa dunyanin sonu degil. Biraz once spor spikeri unlu bir kizin instagram profiline baktim yine, gecen aylarda kanserden vefat etmisti biraz inceledim profilini bu sefer fotograflarina ve yazdiklarina baktim. 2018'e girerken sevgi olsun bu yil diye temenni yazmis, o sene bu hastaliga yakalnmisti maalesef sonra da tedavi bir suru kotu sey yasadi , umut hayal kirikligi vs ama kurtulamadi. Yani bunlari yazmamin sebebi su, burada fal baktiran cogunlugumuz ask icin ozellikle gidip gelmeyen dengesiz erkekler icin baktiriyor ama gercekten sevselerdi su an yanimizda olurlardi, hicbir bahane olmaksizin, bu gercegi bilmek ve cok takinti yapmamak, kendimizi de bu bize deger vermeyenler icin uzmemek lazim. Ben ne zaman kafami bu tarz seylere biraz takacak olsam o kizin profiline girip hatirlatiyorum kendime. Seven gelir, kalan saglar bizimdir misali yano bunu soylemek gerekiyor bazen. Surekli fal yerine o fal parasini da yardima muhtac yerlere vermek ne bileyim bir cocuk sevindirmek gibi yerlere harcamak daha iyi hissettiriyor en azindan cunku fallar asla cikmiyor tekrar soylemek istiyorum bunu. Bizim bildigimizi bize satmaktan baska bir ise yaramiyor cogu falci. Baktiranlari elestirmiyorum asla bu arada, foruma girip fal baktirmayin cok kotu hem de cok gunah yazan bir guruh var onlara ayri gicigim zaten. Baktirmak az sayida kaldiginda ve falcinin dediklerini %100 olacak diye beklentiye veya umutsuzluga girmeden dinlemek eglenceli bence. Bazi falcilarin enerjisi de yuksek oluyor ve moral ve enerjiyi yukseltiyor, konusmak dertlesmek gibi oluyor ve hatta iyi bile geliyor.Yok bana demedi öyle bişey bana şöyle dedi böyle benim sorduğum şeylerle ilgili kesin çok net konuştu tamam dedim peki ben napcam dedim böyle beklicemmi kimse girmicekmi dedim. İstersen neden olmasın dedi fırsat ver şans ver dedi yok onu sormuyorum dedim şuan zaten güvenim yok dedim ama görüyosunuz ya diğer şeyleri net konuşuyosunuz bende ne olucak yada olmucak. Yazın biri çıkacak dedi eski gibi olmasada durum iyi olacak dedi bir yerde yöneticilik düzeyinde falan dedi kendi işi var dedi dedim ben sorduğum içinmi söylüyosunuz dedimistersen olur dedi yani bende gelecek kapalı galiba bi beni göremiyolar :)
Pozitif bakış açısı daima iyi hissettirir.. Bundan kastım polyannacılık değil, yanlış algılanmasınOlumlu dusunelim olumlu olaylar olsun. Bu donem zaten yeni ask icin cok elverisli ortamlar yok ki, disari bile cikamiyoruz. Tabii yine kismetse her halukarda bulur. Hayatta her seyin basi saglik zaten arkadaslar, ask olmazsa istedigimiz kisi de olmazsa dunyanin sonu degil. Biraz once spor spikeri unlu bir kizin instagram profiline baktim yine, gecen aylarda kanserden vefat etmisti biraz inceledim profilini bu sefer fotograflarina ve yazdiklarina baktim. 2018'e girerken sevgi olsun bu yil diye temenni yazmis, o sene bu hastaliga yakalnmisti maalesef sonra da tedavi bir suru kotu sey yasadi , umut hayal kirikligi vs ama kurtulamadi. Yani bunlari yazmamin sebebi su, burada fal baktiran cogunlugumuz ask icin ozellikle gidip gelmeyen dengesiz erkekler icin baktiriyor ama gercekten sevselerdi su an yanimizda olurlardi, hicbir bahane olmaksizin, bu gercegi bilmek ve cok takinti yapmamak, kendimizi de bu bize deger vermeyenler icin uzmemek lazim. Ben ne zaman kafami bu tarz seylere biraz takacak olsam o kizin profiline girip hatirlatiyorum kendime. Seven gelir, kalan saglar bizimdir misali yano bunu soylemek gerekiyor bazen. Surekli fal yerine o fal parasini da yardima muhtac yerlere vermek ne bileyim bir cocuk sevindirmek gibi yerlere harcamak daha iyi hissettiriyor en azindan cunku fallar asla cikmiyor tekrar soylemek istiyorum bunu. Bizim bildigimizi bize satmaktan baska bir ise yaramiyor cogu falci. Baktiranlari elestirmiyorum asla bu arada, foruma girip fal baktirmayin cok kotu hem de cok gunah yazan bir guruh var onlara ayri gicigim zaten. Baktirmak az sayida kaldiginda ve falcinin dediklerini %100 olacak diye beklentiye veya umutsuzluga girmeden dinlemek eglenceli bence. Bazi falcilarin enerjisi de yuksek oluyor ve moral ve enerjiyi yukseltiyor, konusmak dertlesmek gibi oluyor ve hatta iyi bile geliyor
Çünkü 3 harflilerle iletişim içindeler ve 3harflilere peygamberimiz doğduğunda gelecekten haber almaları yasaklandı yani gelecekle ilgili birinim kehanetinin çıkma ihtimali ancak tesadüf olur kimse bilemez. Fal baktırmak büyük günah gerçekten Allah affetsim hidayet versinben başlıyım, bakırköy dejavu cafede duyguya gittim,direk isim vermişti şok olmuştum kafamçokkarıştı
birçok şeyi bildi ancak geleceğe dair tahminleri çokkk saçma ve çıkmıyor..yani sadece o anlık çelişkileriniz varsa bence gidin.bir insanın o anki hislerini merak ediyorsanız falan mesela.ilerde ne olacağıyla ilgili söyledikleri çıkmıyor genelde.bu arada kahve falı bakıyordu.tarot bakmıyor bildiğim kadarıyla
Bu konulardan anlıyorsunuz sanırım peki böyle tesadüf nasıl olabilir. Şuan mesela benim bildiğim bir durum var kesin gözüyle bakıyorum ve bu varlıkları olanlar kesinlikle olacak diyorlar çok netler tamam durum net ama olmama ihtimali de var herzaman ve bazı durumları nasıl biliyorlarÇünkü 3 harflilerle iletişim içindeler ve 3harflilere peygamberimiz doğduğunda gelecekten haber almaları yasaklandı yani gelecekle ilgili birinim kehanetinin çıkma ihtimali ancak tesadüf olur kimse bilemez. Fal baktırmak büyük günah gerçekten Allah affetsim hidayet versin
Evet geleceği bilmiyorlar yalan söylüyorlar zaten hatta falcıdan bedel istiyorlar ödemezse anı ve geçmişi bile yalan söylüyorlarÇünkü 3 harflilerle iletişim içindeler ve 3harflilere peygamberimiz doğduğunda gelecekten haber almaları yasaklandı yani gelecekle ilgili birinim kehanetinin çıkma ihtimali ancak tesadüf olur kimse bilemez. Fal baktırmak büyük günah gerçekten Allah affetsim hidayet versin
Arkadaşlar lütfenArkadaşlar sevdiğim çocuk bir kaç gündür aktif çevrimiçi gece.. konuştuğu var mı öğrenmem lazım sadece bunu.. bu durumu söyleyecek birini önerin lütfen
Bence bu konuda en iyi Zeynep’ten öğrenebilirsin. Arzu dicem ama onasa güvenemiyorum şimdi senin böyle bir korkun var zihin okuduğu için kesin var der.Arkadaşlar lütfen
Aman yok Zeynep bana küfür ediyorBence bu konuda en iyi Zeynep’ten öğrenebilirsin. Arzu dicem ama onasa güvenemiyorum şimdi senin
böyle bir korkun var zihin okuduğu için kesin var der.
Arzu desen boş. Siz Leyla, rita, Afrikalı diyordunuz onlar bilmez miAman yok Zeynep bana küfür ediyor
Zeynep neden küfür ediyorArzu desen boş. Siz Leyla, rita, Afrikalı diyordunuz onlar bilmez mi
Ya bu adam seni sadece ..... atar diyor ikidebir tabi eski sevgilim için diyordu ama çocuklarının yanına açık açık dedi bunu ve rahatsız ettiZeynep neden küfür ediyor
Zeynep ve nihal bilir bence bunu. Nihal’in bende anlık yorumları tutarlıydıArzu desen boş. Siz Leyla, rita, Afrikalı diyordunuz onlar bilmez mi
Zeynep ve nihal bilir bence bunu. Nihal’in bende anlık yorumları tutarlıydı
Onlar iyi özellikle Afrikalı anda gerçekten iyi. Rita zaten direk biliyo Leyla da öyle açıkcası ben bu işi çözemedim senin bildiğin kadarını bilip yorum yapıyorlar benim bilmediğim hiçbirşeyi kimse demedi. Mesela ben bilmediğim dönemde kimse bilmiyordu oysaki 6aylık bir mevzuydu ben öğrendim ne hikmetse falcılarda öğrendiArzu desen boş. Siz Leyla, rita, Afrikalı diyordunuz onlar bilmez mi
Bildiklerinizi öğrenmek istiyorsanız evet Rita doğru adresYıllar önce baktırmıştım ritaya ben hatta yazdım da memnun kalmamıştım, son dönemde memnun kaldınız mı denemeye değer mi?
Merhaba, adi gecen herkese baktirdim. Anlik durumu, biri var mi yok mu seninle ilgili duygulari nedir falan gibi, binnaz abla elfin demetten daha iyi yorumlayan bence yok. Artik sadece ona baktiriyorum fala baktirmak istedigimde.Arkadaşlar sevdiğim çocuk bir kaç gündür aktif çevrimiçi gece.. konuştuğu var mı öğrenmem lazım sadece bunu.. bu durumu söyleyecek birini önerin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?