İstanbul'da Fal - Falcılar

Gaybı Allah bilir sadece

Olumlu dusunelim olumlu olaylar olsun. Bu donem zaten yeni ask icin cok elverisli ortamlar yok ki, disari bile cikamiyoruz. Tabii yine kismetse her halukarda bulur. Hayatta her seyin basi saglik zaten arkadaslar, ask olmazsa istedigimiz kisi de olmazsa dunyanin sonu degil. Biraz once spor spikeri unlu bir kizin instagram profiline baktim yine, gecen aylarda kanserden vefat etmisti biraz inceledim profilini bu sefer fotograflarina ve yazdiklarina baktim. 2018'e girerken sevgi olsun bu yil diye temenni yazmis, o sene bu hastaliga yakalnmisti maalesef sonra da tedavi bir suru kotu sey yasadi , umut hayal kirikligi vs ama kurtulamadi. Yani bunlari yazmamin sebebi su, burada fal baktiran cogunlugumuz ask icin ozellikle gidip gelmeyen dengesiz erkekler icin baktiriyor ama gercekten sevselerdi su an yanimizda olurlardi, hicbir bahane olmaksizin, bu gercegi bilmek ve cok takinti yapmamak, kendimizi de bu bize deger vermeyenler icin uzmemek lazim. Ben ne zaman kafami bu tarz seylere biraz takacak olsam o kizin profiline girip hatirlatiyorum kendime. Seven gelir, kalan saglar bizimdir misali yano bunu soylemek gerekiyor bazen. Surekli fal yerine o fal parasini da yardima muhtac yerlere vermek ne bileyim bir cocuk sevindirmek gibi yerlere harcamak daha iyi hissettiriyor en azindan cunku fallar asla cikmiyor tekrar soylemek istiyorum bunu. Bizim bildigimizi bize satmaktan baska bir ise yaramiyor cogu falci. Baktiranlari elestirmiyorum asla bu arada, foruma girip fal baktirmayin cok kotu hem de cok gunah yazan bir guruh var onlara ayri gicigim zaten. Baktirmak az sayida kaldiginda ve falcinin dediklerini %100 olacak diye beklentiye veya umutsuzluga girmeden dinlemek eglenceli bence. Bazi falcilarin enerjisi de yuksek oluyor ve moral ve enerjiyi yukseltiyor, konusmak dertlesmek gibi oluyor ve hatta iyi bile geliyor.

Pozitif bakış açısı daima iyi hissettirir.. Bundan kastım polyannacılık değil, yanlış algılanmasın
Her insanın hayatımıza girmesinin bir nedeni var kesinlikle
Ben biten ilişkimin ardından mutlaka bir değerlendirme yaparım ve hesabımı kapatırım.. O sayfa artık kapanmıştır
İsteyen baktırır kişinin bileceği iştir bu
Fal günahsa, günah.. Kimse kimsenin günahını yüklenmiyor ahir zamanda..

Çünkü 3 harflilerle iletişim içindeler ve 3harflilere peygamberimiz doğduğunda gelecekten haber almaları yasaklandı yani gelecekle ilgili birinim kehanetinin çıkma ihtimali ancak tesadüf olur kimse bilemez. Fal baktırmak büyük günah gerçekten Allah affetsim hidayet versin

Bu konulardan anlıyorsunuz sanırım peki böyle tesadüf nasıl olabilir. Şuan mesela benim bildiğim bir durum var kesin gözüyle bakıyorum ve bu varlıkları olanlar kesinlikle olacak diyorlar çok netler tamam durum net ama olmama ihtimali de var herzaman ve bazı durumları nasıl biliyorlar

Arkadaşlar sevdiğim çocuk bir kaç gündür aktif çevrimiçi gece.. konuştuğu var mı öğrenmem lazım sadece bunu.. bu durumu söyleyecek birini önerin lütfen

Evet geleceği bilmiyorlar yalan söylüyorlar zaten hatta falcıdan bedel istiyorlar ödemezse anı ve geçmişi bile yalan söylüyorlar

Zeynep ve nihal bilir bence bunu. Nihal’in bende anlık yorumları tutarlıydı

nihal bende de anlık çok iyiydi.

ilişkisi için baktıran arkadaşım şunlara baktırmış ve diyor ki;
kadınlar kahvesi pelin: anlık iyi, gelecekle ilgili vadelere daha var, yine de pek söylediği gibi olmayacak sanırım (bana genelde bildiği için tavsiye etmiştim )
kadınlar kahvesi meryem: birkaç seyahat işini bilmiş, seyahate kimlerle ne zaman gidileceğini bilmiş. asıl konu beklemede ama gidişat dediği gibi şimdilik.
elif: geçmiş, anlık çok iyi bilmiş ve gelecekle ilgili onun da süresi var. muhtemelen dediği gibi olacak
nihal: çok net konuşmamış, geçmiş ve anlık bilmiş. gelecek için de netlik vermemiş (nihal'i de bana çok iyi tutturduğu için tavsiye etmiştim halbuki )
havin: beklemede ama önceki baktığı falın çoğu çıkmış. sadece aile ile ilgili bilemedikleri var
damlalar - toprak: geçmişle ilgili tutarsız yorumlar yapmış, anda yarı yarıya bilmiş. gelecek için boylu poslu, yakışıklı, zengin, herkesin kıskanacağı birini görmüş (bunu görmeyen falcı yok zaten ) şu anki sevgilin senin hayatına zorla girmiş demiş ki adımı atan kişi arkadaşım aslında. çocuk bunu bilmiyordu bile.

Arzu desen boş. Siz Leyla, rita, Afrikalı diyordunuz onlar bilmez mi
Onlar iyi özellikle Afrikalı anda gerçekten iyi. Rita zaten direk biliyo Leyla da öyle açıkcası ben bu işi çözemedim senin bildiğin kadarını bilip yorum yapıyorlar benim bilmediğim hiçbirşeyi kimse demedi. Mesela ben bilmediğim dönemde kimse bilmiyordu oysaki 6aylık bir mevzuydu ben öğrendim ne hikmetse falcılarda öğrendi

Ama Afrikalıda arkadaşım ben bilmiyordum dedi şimdi ben Afrikalıyı test etme şansım yok çünkü ben zaten durumu biliyorum eğer tersi olursa derimki kimse bilemedi. Benim bilmediğimi söyleyen tek kişi Derindi oda falı bırakmış birde Havin ama dedikleri doğrumu bilemem çünkü bilmiyorum:) diğerini 6ay sonra öğrendim.
O yüzden şimdi kafanda şüphe varya senin bunu kullanabilirler yada umutlandırabilirler o yüzden bilemiyorum istersen Ritayı dene en sağlamı o sanırım

Yıllar önce baktırmıştım ritaya ben hatta yazdım da memnun kalmamıştım, son dönemde memnun kaldınız mı denemeye değer mi?
Bildiklerinizi öğrenmek istiyorsanız evet Rita doğru adres
Rita:bu kişiyi sen ara (bir kaç kere)
Ben:neden aramam gerekiyor,aramam ben...ben adamı yolculamışım hayatımdan
Tekrar aramak ne kadar mantıklı
Yani bilemiyorum

Arkadaşlar sevdiğim çocuk bir kaç gündür aktif çevrimiçi gece.. konuştuğu var mı öğrenmem lazım sadece bunu.. bu durumu söyleyecek birini önerin lütfen
Merhaba, adi gecen herkese baktirdim. Anlik durumu, biri var mi yok mu seninle ilgili duygulari nedir falan gibi, binnaz abla elfin demetten daha iyi yorumlayan bence yok. Artik sadece ona baktiriyorum fala baktirmak istedigimde.
Bir de gecen gun burda gereksizkontesten leyla adli falcinin nosunu aldim, su ve kahveye birlikte bakti. Olan biten seyleri gelecek diye soyledi. Soyledigi herseyin hayatimda bi karsiligi vardi ama olan bitendi, o olacak diye soyledi ne yazik ki. Bir de klasik fal cumleleri kurdu çok fazla. Biri seni uzmus, bu adam dengesiz, ezber klise laflarin siralandigi fallari sevmiyorum.
Ama sizin yerinizde olsam elfin demete baktirirdim. Pahali baya her dakka baktirilmaz ama cok can sikiciysa ruh haliniz parayi gozden cikarin baktirin bence ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…