İstanbul'da Fal - Falcılar

Birimiz 2009, birimiz 2015 yilinda baktirdi ama memnunuz. Su an ne yasiyorsak hepsini o zamanlarda soylemis Forumda cok eski konusulmus memnun kalan olmamis hic
Instagramda falcı nevin diye arattım, bir iki kişi çıktı belki onlardan biridir. Size bileceği tutmuş demek ki:)

zeynebin telefon numarasını yazabilir misinizz

Arkadaşlar symbol cafe bora ve osman , bir de bahçelievlerden esma diye bir kadına fal baktırdım , ilgilenenler için görüşlerimi yazıyorum.

Osman: herkese söylemebilecek ortalama şeyler söyledi , bazıları zaten herkese uyuyor , detay bildiği bir şey yok , anda hiçbirşey bilemedi , dolayısıyla gelecek ile söylediklerini dinlemedim bile .

Bora: geçmişle ilgili bildiği birkaç şey oldu , fakat o da anda devam eden işim ile ilgili sorunda büyük yanıldı , ilşki açısından söylediği şeylerin olup olmayacağını verdiği vadeleri bekleyerek söyleyebilirim, ama genel olarak zayıf, ama enerjisi iyi

Esma: ilk beş dakikadan sonra dinleyemedim bile , enerjisi olumsuz.
Şimdilik tecrübe ettiklerim .sıradakileri baktırdıkça yazıcam, ısrarla randevu istediğim bir türlü dönüş yapmayanları direk eliyorum zaten , çünkü bilen bilir bu kapris hikayesine hiç gelemiyorum.

Bora’ya bende baktırmıştım...faciaydı bende...ayyy,hatırladım bir tuhaf oldum şimdi

Avcılarda Canan diye bir kadın var biliyomusunz ben 2 sene önce baktırmıştım tam olarak ne dediğini hatırlamıyorum ama ozaman sorduğum birşey dediği gibi olmuştu 3ay sonra birdahada hiç baktırmamıştım. Arkadaşım önermişti normalde evinde bakan biri telde baktırmıştım ben biliyomusunuz.
Birde şimdilerde aklıma takılan ve 1,5sene önce Anakara da kafeye özel çağırdığım bir kadın vardı ismi Ayşe bana ozaman söylediği birşeyle ilgili yolu açık dediği şeyi çok iyi hatırlıyorum şehre kadar ama geri kalan bu ikisinin de fallarını hatırlamıyorum. Çünkü inanmamıştım ozaman ve üstünde durmamıştım. Bilen varmı
Ben baktırmıyorum artık biliyorsunuz ama şöyle geçmişi süzgeçten geçirdiğimde en azından patlamadığını hatırladığım falcıları çıkarmaya çalışıyorum kimdi diye

Leyla bana çıkması hemde yakın gelecek çıkmadı. Tam tersi oldu. Neslihan da bilemedi çok salladı. Çok kötüydü. Onun dediklerinin de tam tersi oldu. Asmin demet tam tersi oldu. Ergin de bilemedi. Kimse bilemedi bizim orada necmiye abla var buradaki ysmn ve heidi ye de baktı bir tek o doğru tutturdu. Bizim kızlar da memnun kaldı. Daha cafe falcilarina gitmiycem

Uzaktan bakiyor mu necmiye abla

Senin mistik kişin kimdi kız
Başka mecradan yüzyüze tanışmadığım biri ama çok sevdiğim ve yeteneğine yol göstermesine güvendiğim biri. Falı değil ama yeteneği var. Falcı niye arıyorsun diyecekseniz çünkü o her zaman girmiyor internete, her soruya cevap vermez. Normal işi olan bir insan ve ben onu suistimal edemem bana sırf torpil geçip bazı şeyleri söyledi diye.

Ama şu detayı vereyim. Bana iki yıldır hep aynı şeyi söyler , istikrarlıdır değişmez söylediği. Gülistan ise aksini söylemişfi.!ama geçen hafta gülistan ile konuştum ve onun söylediğinin aynısını söyledi.

Ben çok övüldüğü için hazala baktırdım tamamen tozpembe tablo çiziyor ve dedikleri çıkması imkansız şeyler nasıl bu kadar övüldü anlamış değilim

Uzaktan bakiyor mu necmiye abla
Bugün arıcam necmiye ablayı bana baksin bir tek onun falı çıktı. Bi de afrikalı kadının eski falı. Leyla dan umutluydum fakat hepsi tam tersi oldu. 1 gün bile sonra olacakları kimse bilemedi. Tam tersini sölediler bi de. Dün afrikalı kadın yine birşey dedi bir dediği doğruydu fakat diğer dediği gelecek ve o olacak birşey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…