Yaşli bir kadin tiryakide cafeye sorsaniza baya önce baktirmistim
Çok mu iyiydi ki? :)
Instagramda falcı nevin diye arattım, bir iki kişi çıktı belki onlardan biridir. Size bileceği tutmuş demek ki:)Birimiz 2009, birimiz 2015 yilinda baktirdi ama memnunuz. Su an ne yasiyorsak hepsini o zamanlarda soylemisForumda cok eski konusulmus memnun kalan olmamis hic
Instagramda falcı nevin diye arattım, bir iki kişi çıktı belki onlardan biridir. Size bileceği tutmuş demek ki:)
Ne demişti size o zamanlar gelecekle alakalı ?Birimiz 2009, birimiz 2015 yilinda baktirdi ama memnunuz. Su an ne yasiyorsak hepsini o zamanlarda soylemisForumda cok eski konusulmus memnun kalan olmamis hic
zeynebin telefon numarasını yazabilir misinizzCsnım Zeynep bende ilk sıradadır ve dediklerini duydum ve yaşadım.. En son 3 hafta önce baktırdım... Dediği birşey vardı, baktırma sebebim olmadı henüz ama zamanı sormadım ben
Ona soru sormamak lazım...
Üslubuna da alıştım
Yalnız, rita bende son kişi oldu... Hatta ismini vermek doğru olmaz, bilinen bir falcı bana çok baktırma ve ara ver dedi.....
Ne demişti size o zamanlar gelecekle alakalı ?
Nevin, sarışın renkli gözlü bir kadın mıydı?
Bora’ya bende baktırmıştım...faciaydı bende...ayyy,hatırladım bir tuhaf oldum şimdiArkadaşlar symbol cafe bora ve osman , bir de bahçelievlerden esma diye bir kadına fal baktırdım , ilgilenenler için görüşlerimi yazıyorum.
Osman: herkese söylemebilecek ortalama şeyler söyledi , bazıları zaten herkese uyuyor , detay bildiği bir şey yok , anda hiçbirşey bilemedi , dolayısıyla gelecek ile söylediklerini dinlemedim bile .
Bora: geçmişle ilgili bildiği birkaç şey oldu , fakat o da anda devam eden işim ile ilgili sorunda büyük yanıldı , ilşki açısından söylediği şeylerin olup olmayacağını verdiği vadeleri bekleyerek söyleyebilirim, ama genel olarak zayıf, ama enerjisi iyi
Esma: ilk beş dakikadan sonra dinleyemedim bile , enerjisi olumsuz.
Şimdilik tecrübe ettiklerim .sıradakileri baktırdıkça yazıcam, ısrarla randevu istediğim bir türlü dönüş yapmayanları direk eliyorum zaten , çünkü bilen bilir bu kapris hikayesine hiç gelemiyorum.
Bora’ya bende baktırmıştım...faciaydı bende...ayyy,hatırladım bir tuhaf oldum şimdi
Uzaktan bakiyor mu necmiye ablaLeyla bana çıkması hemde yakın gelecek çıkmadı. Tam tersi oldu. Neslihan da bilemedi çok salladı. Çok kötüydü. Onun dediklerinin de tam tersi oldu. Asmin demet tam tersi oldu. Ergin de bilemedi. Kimse bilemedi bizim orada necmiye abla var buradaki ysmn ve heidi ye de baktı bir tek o doğru tutturdu. Bizim kızlar da memnun kaldı. Daha cafe falcilarina gitmiycem
Başka mecradan yüzyüze tanışmadığım biri ama çok sevdiğim ve yeteneğine yol göstermesine güvendiğim biri. Falı değil ama yeteneği var. Falcı niye arıyorsun diyecekseniz çünkü o her zaman girmiyor internete, her soruya cevap vermez. Normal işi olan bir insan ve ben onu suistimal edemem bana sırf torpil geçip bazı şeyleri söyledi diye.Senin mistik kişin kimdi kız
Bugün arıcam necmiye ablayı bana baksin bir tek onun falı çıktı. Bi de afrikalı kadının eski falı. Leyla dan umutluydum fakat hepsi tam tersi oldu. 1 gün bile sonra olacakları kimse bilemedi. Tam tersini sölediler bi de. Dün afrikalı kadın yine birşey dedi bir dediği doğruydu fakat diğer dediği gelecek ve o olacak birşey degilUzaktan bakiyor mu necmiye abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?