İstanbul'da Fal - Falcılar

Anladigim kadariyla Necmiye abla telde bakmiyor, araci yoluyla bakiyor galiba falci degil mi acaba kendisi?

Siz verdiği vadeleri bekliyordunuz , epey zaman geçmiş , sonuçlar nasıl acaba?

Ben tekrar yazayım çünkü bana mesaj bildirim geliyor sürekli ben NECMİYE denen kadının ne numarasını ne kendisini nede sesini duydum. Buradan daha önce tanıştığım M mermaid250 bana aracı oldu o baktırdı o anlattı bilmiyorum bende numara isim cisim yok almadım istemiyorum da çünkü baktırmıyorum ona bile baktırmadım incelik yapıp baktırmış mermaid beğendim güzel baktı gerçekten iyiydi bende hiçbir bilgisi yok almakta istemiyorum

Arkadaşlar heidi ve ysmn ve miss blossom gereksiz kontes according benim aracılığımla baktirdi. Kadın iki hafta önce korona geçirdi bi de yüksek tansiyon haftası hatta according konuştu kadın çok yorgunum kızım dedi. Sorabilirsiniz ona. Ben rica ettim her seferinde ama sorarım isteyenler için.

Ben beğendim,zira doğru dürüst bakmadı bile...nokta atışları çok iyiydi ..

Ben baktırdım,enerjisi güzel ama ben kartları sevmiyorum açıkçası ...eh işte diyeyim.bir de,kendisiyle ilgili bir şeyi söyledim ,hislerimle ilgilisi şaşırdı ...öyle işte

Ben zaten enerjisi kötü , küstah , lutfederek konuşan falcı sevmiyorum kontes hanımcım, sinirimi bozuyor saygısızlık , ilk önceliğim seviye . O zaman bir deneyeyip görüşlerimi paylaşırım Başka baktıran varsa onlar da yazarsa sevinirim, görüşlerimizi kendimize saklamayalım hanımlar

Enerji önemli tabii ki canım,Dilek hanım ayrıca kibar bir hanım bence...
yalnız bir daha baktırır mısınız diye sorarsanız eğer cevabım hayır olur

Bende necmiyenin no su yok, M mermaid250 araci oldu. Hayatimda böyle bsy görmedim, kadin beni tanimadan tüm hayatimi yorumladi. Bildigi detayllara cok sasirdim. Genel degil, herkese uyacak seylerde degil.
Okadar etkilendimki, sirf onun icin türkiyeye gelicem tekrar, böyle biseye rastlamadim, o kadin kesinlikle varliklarla bakiyor.
gelecekle ilgili cok sey söylemedi, ama dedikleri cikar diye düsünüYorum.
cikarsa tkr bakicam demis.

Hazala 2 kere baktirdim. Ikinci seansta, onemli bir konuyla ilgili ilk seansta soylediginin tam tersini soyledi. Enerjisi genel olarak guzel ama soyledikleri maalesef biraz tutarsiz.
bende baktırdım cidden dehşet şeyler söyledi ben bile bu kadarını hayal etmedim hiç öyle söyleyim :)) çok pembe evet ve alakasız

Kızlar selamlar. Ben burdan bir arkadaştan Dilek Abla'nin numarasını almıştım bana epey de baktı sağolsun. Çok minnoş ve iyi bir dinleyici herşeyden öte. Sanırım en son Nazan Abla ve Dilek Abla'ya baktırdım ve ikisinin de dedikleri şekilde ilerledi. Dilek Abla araba kazası demişti ve çok önemsemedim ancak önemsediğim insanın başına geldi maalesef. Bu arada geçmiş mesajlarımda hatırlarsınız belki Nazan Abla bir çok şeyde okeydi ama adam kocan olacak falan deyince gülmüştüm/ burda da gülmüştük. Evlilik teklifi aldım. Sonra Nazan Ablayı aradım dedim inanmamıştım güldüm vs hakkını helal et Darısı isteyenlere diyim.

Durum şuan böyle kızlar. Hepinizin gönlüne göre olsun dilerim sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…