- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
Tarot okuyor ve enerjisi çok güzel ben memnun kaldım. Bazı şeyleri bildi bazıları için bekliyorum. Ama burada yorum yapmayada çekiniyorum doğrusu. Birine çıkan diğerine çıkmayınca kızıyor insanlar aslında normal olan bu herkesin enerjisi birbiriyle tutmayabilir. En güzeli herkesi deneyip kiminle o enerjiyi yakaladıysan onunla devam etmek bence.
Ben baktırdım,enerjisi güzel ama ben kartları sevmiyorum açıkçası ...eh işte diyeyim.bir de,kendisiyle ilgili bir şeyi söyledim ,hislerimle ilgilisi şaşırdı ...öyle işteArkadaşlar Dilek hanıma baktıranlar varsa görüşlerini paylaşabilirler mi lütfen
Ben beğendim,zira doğru dürüst bakmadı bile...nokta atışları çok iyiydi ..Arkadaşlar heidi ve ysmn ve miss blossom gereksiz kontes according benim aracılığımla baktirdi. Kadın iki hafta önce korona geçirdi bi de yüksek tansiyon haftası hatta according konuştu kadın çok yorgunum kızım dedi. Sorabilirsiniz ona. Ben rica ettim her seferinde ama sorarım isteyenler için.
Ne kadara bakiyor peki?Ben beğendim,zira doğru dürüst bakmadı bile...nokta atışları çok iyiydi ..
Ben baktırdım,enerjisi güzel ama ben kartları sevmiyorum açıkçası ...eh işte diyeyim.bir de,kendisiyle ilgili bir şeyi söyledim ,hislerimle ilgilisi şaşırdı ...öyle işte
söylediklerinin çoğu çıktı 2.'ye baktırdım geçen gün. çıkınca bazı tanıdıklarıma önermiştim onlarda memnun.Siz verdiği vadeleri bekliyordunuz , epey zaman geçmiş , sonuçlar nasıl acaba?
Enerji önemli tabii ki canım,Dilek hanım ayrıca kibar bir hanım bence...Ben zaten enerjisi kötü , küstah , lutfederek konuşan falcı sevmiyorum kontes hanımcım, sinirimi bozuyor saygısızlık , ilk önceliğim seviye . O zaman bir deneyeyip görüşlerimi paylaşırımBaşka baktıran varsa onlar da yazarsa sevinirim, görüşlerimizi kendimize saklamayalım hanımlar
söylediklerinin çoğu çıktı 2.'ye baktırdım geçen gün. çıkınca bazı tanıdıklarıma önermiştim onlarda memnun.
dilek adıKimdir bu kız?
dilek adı
Atarım tabi de siz de müdavimsiniz bence denemişsinizdir hemen yazıyorum
dm den attım. 120ye bakıyor bana 15 dk baktı arkadaşıma yarım saat bakmış herkesin sorununa hikâyesine göre süre değişiyor sanırımNumara alabilir miyim?Fiyatı ne kadar, uzun bakıyor mu?
bende baktırdım cidden dehşet şeyler söyledi ben bile bu kadarını hayal etmedim hiç öyle söyleyim :)) çok pembe evet ve alakasızHazala 2 kere baktirdim. Ikinci seansta, onemli bir konuyla ilgili ilk seansta soylediginin tam tersini soyledi. Enerjisi genel olarak guzel ama soyledikleri maalesef biraz tutarsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?