Nazan ve Dilek Ablalar da kim? Ilk defa duydum :) Evlilik teklifin hayirli olsun bu arada.Kızlar selamlar. Ben burdan bir arkadaştan Dilek Abla'nin numarasını almıştım bana epey de baktı sağolsun. Çok minnoş ve iyi bir dinleyici herşeyden öte. Sanırım en son Nazan Abla ve Dilek Abla'ya baktırdım ve ikisinin de dedikleri şekilde ilerledi. Dilek Abla araba kazası demişti ve çok önemsemedim ancak önemsediğim insanın başına geldi maalesef. Bu arada geçmiş mesajlarımda hatırlarsınız belki Nazan Abla bir çok şeyde okeydi ama adam kocan olacak falan deyince gülmüştüm/ burda da gülmüştük. Evlilik teklifi aldım. Sonra Nazan Ablayı aradım dedim inanmamıştım güldüm vs hakkını helal etDarısı isteyenlere diyim.
Durum şuan böyle kızlar. Hepinizin gönlüne göre olsun dilerim sevgiler.
No su 2990Kızlar selamlar. Ben burdan bir arkadaştan Dilek Abla'nin numarasını almıştım bana epey de baktı sağolsun. Çok minnoş ve iyi bir dinleyici herşeyden öte. Sanırım en son Nazan Abla ve Dilek Abla'ya baktırdım ve ikisinin de dedikleri şekilde ilerledi. Dilek Abla araba kazası demişti ve çok önemsemedim ancak önemsediğim insanın başına geldi maalesef. Bu arada geçmiş mesajlarımda hatırlarsınız belki Nazan Abla bir çok şeyde okeydi ama adam kocan olacak falan deyince gülmüştüm/ burda da gülmüştük. Evlilik teklifi aldım. Sonra Nazan Ablayı aradım dedim inanmamıştım güldüm vs hakkını helal etDarısı isteyenlere diyim.
cnm tam vaktiyle mi cikti nazaninki bende senden alip baktrmstmKızlar selamlar. Ben burdan bir arkadaştan Dilek Abla'nin numarasını almıştım bana epey de baktı sağolsun. Çok minnoş ve iyi bir dinleyici herşeyden öte. Sanırım en son Nazan Abla ve Dilek Abla'ya baktırdım ve ikisinin de dedikleri şekilde ilerledi. Dilek Abla araba kazası demişti ve çok önemsemedim ancak önemsediğim insanın başına geldi maalesef. Bu arada geçmiş mesajlarımda hatırlarsınız belki Nazan Abla bir çok şeyde okeydi ama adam kocan olacak falan deyince gülmüştüm/ burda da gülmüştük. Evlilik teklifi aldım. Sonra Nazan Ablayı aradım dedim inanmamıştım güldüm vs hakkını helal etDarısı isteyenlere diyim.
Kızlar selamlar. Ben burdan bir arkadaştan Dilek Abla'nin numarasını almıştım bana epey de baktı sağolsun. Çok minnoş ve iyi bir dinleyici herşeyden öte. Sanırım en son Nazan Abla ve Dilek Abla'ya baktırdım ve ikisinin de dedikleri şekilde ilerledi. Dilek Abla araba kazası demişti ve çok önemsemedim ancak önemsediğim insanın başına geldi maalesef. Bu arada geçmiş mesajlarımda hatırlarsınız belki Nazan Abla bir çok şeyde okeydi ama adam kocan olacak falan deyince gülmüştüm/ burda da gülmüştük. Evlilik teklifi aldım. Sonra Nazan Ablayı aradım dedim inanmamıştım güldüm vs hakkını helal etDarısı isteyenlere diyim.
cnm bende simdi baktm 3.ay yeni biri dems o olmadi bi de mayisa kdr diye yazmsm o da bekledgm kisi icindi heralde detayli yazmamsm ...vadelere de pek takilmamak lazm ya ..dilek no.sunu bende alabilir mym?
cnm dileki begenirsen yazar msn? bende mrk ettmNe güzel burda böyle haberler almak. Allah tamamına erdirsin inşalllah . Ben de bugün için randevu aldım dilek hanımdan. nazan hanımı da denemek isterim .
Kahve bence,ben kahve falını seviyorumHanımlar bir de hepinize birşey sormak istiyorum. Bütün bu baktırdığımız fallardan , o varlıklarla bakanları dahil etmiyorum çünkü onların aldatıcı olduğunu düşünüyorum... Kahve mi , kağıt mı yoksa tarot mu daha iyi sonuç veriyor sizce ?
Siz yeni üyesiniz de numaraları nerden buldunuz baktırdınız?O kadar bakım yaptırdım nolur bana en iyisini tavsiye edin
Hep hüsran hep
cnm dileki begenirsen yazar msn? bende mrk ettm
Evlilik teklifin hayırlı olsun:) Dilek Abla ve Nazan Abla diye bahsettigin falcıların telefonlarını atabilir misin?Kızlar selamlar. Ben burdan bir arkadaştan Dilek Abla'nin numarasını almıştım bana epey de baktı sağolsun. Çok minnoş ve iyi bir dinleyici herşeyden öte. Sanırım en son Nazan Abla ve Dilek Abla'ya baktırdım ve ikisinin de dedikleri şekilde ilerledi. Dilek Abla araba kazası demişti ve çok önemsemedim ancak önemsediğim insanın başına geldi maalesef. Bu arada geçmiş mesajlarımda hatırlarsınız belki Nazan Abla bir çok şeyde okeydi ama adam kocan olacak falan deyince gülmüştüm/ burda da gülmüştük. Evlilik teklifi aldım. Sonra Nazan Ablayı aradım dedim inanmamıştım güldüm vs hakkını helal etDarısı isteyenlere diyim.
Kızlar selamlar. Ben burdan bir arkadaştan Dilek Abla'nin numarasını almıştım bana epey de baktı sağolsun. Çok minnoş ve iyi bir dinleyici herşeyden öte. Sanırım en son Nazan Abla ve Dilek Abla'ya baktırdım ve ikisinin de dedikleri şekilde ilerledi. Dilek Abla araba kazası demişti ve çok önemsemedim ancak önemsediğim insanın başına geldi maalesef. Bu arada geçmiş mesajlarımda hatırlarsınız belki Nazan Abla bir çok şeyde okeydi ama adam kocan olacak falan deyince gülmüştüm/ burda da gülmüştük. Evlilik teklifi aldım. Sonra Nazan Ablayı aradım dedim inanmamıştım güldüm vs hakkını helal etDarısı isteyenlere diyim.
Fallar patlamiyor mu eskisi gibi
AhahhahahPatlar tabi kız, daha vakitleri gelmedi biraz daha bekle
Siz baktırdınız mıNazan hanımın olumsuz konuştuğu kimse var mı?
EvetSiz baktırdınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?