İstanbul'da Fal - Falcılar

Nazan ve Dilek Ablalar da kim? Ilk defa duydum :) Evlilik teklifin hayirli olsun bu arada.

No su 2990
La biten, besiktas daki dilek mi

cnm tam vaktiyle mi cikti nazaninki bende senden alip baktrmstm

Ne güzel burda böyle haberler almak. Allah tamamına erdirsin inşalllah . Ben de bugün için randevu aldım dilek hanımdan. nazan hanımı da denemek isterim .

Hanımlar bir de hepinize birşey sormak istiyorum. Bütün bu baktırdığımız fallardan , o varlıklarla bakanları dahil etmiyorum çünkü onların aldatıcı olduğunu düşünüyorum... Kahve mi , kağıt mı yoksa tarot mu daha iyi sonuç veriyor sizce ?

Lizyaa Dilek daha önce burda adı geçti sanırım. Nazan Abla arkadaşımın tavsyesiyle baktırmıştım. @PAROMOR vadesi geçti ve hatta umudu da kesmiştim. Y ysmnsyk değil farklı numara.
cnm bende simdi baktm 3.ay yeni biri dems o olmadi bi de mayisa kdr diye yazmsm o da bekledgm kisi icindi heralde detayli yazmamsm ...vadelere de pek takilmamak lazm ya ..dilek no.sunu bende alabilir mym?

Kahve bence,ben kahve falını seviyorum

Evlilik teklifin hayırlı olsun:) Dilek Abla ve Nazan Abla diye bahsettigin falcıların telefonlarını atabilir misin?

Numara isterizzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…