- 14 Mart 2021
- 160
- 59
- 48
- 32
Memnun kaldınızmı acaba sizde bildi mi
Buraya daha yeni düştümSiz yeni üyesiniz de numaraları nerden buldunuz baktırdınız?
tarotu diğerlerinden ayırmak lâzım bence tarot fal değil bilinçaltı okuması. o yüzden hepsinden daha güvenilir çünkü geleceğimizi bilinçaltımız şekillendirir.Hanımlar bir de hepinize birşey sormak istiyorum. Bütün bu baktırdığımız fallardan , o varlıklarla bakanları dahil etmiyorum çünkü onların aldatıcı olduğunu düşünüyorum... Kahve mi , kağıt mı yoksa tarot mu daha iyi sonuç veriyor sizce ?
Cok spesifik şeyler bilemedi ama fena da değildi olumlu konuştu herkese mı olumlu konuşuyor merak ettim
Evet zaten gelecek degisiyor, yakin gelecekteki amaci gosteriyor en azindan mesela bir kisi arayacak mi ya da barisma olacak mi tarzda sorulara gelecek anlaminda Tarot cevap veriyor, en kotusu yuksek olasiligi gosteriyor tabii her zaman da yuksek olasilikli olan olmuyor cok baska durumlar oluyor hayattatarotu diğerlerinden ayırmak lâzım bence tarot fal değil bilinçaltı okuması. o yüzden hepsinden daha güvenilir çünkü geleceğimizi bilinçaltımız şekillendirir.
Evet buna kesinlikle katılıyorum kartların anlamları yanına düşen kartla ya da kartın konumuyla değişebiliyor bu yüzden iyi yorumlamak ve deneyimli olmak gerekiyor. Twitterdan katinakehanetvespirutualizm e baktıran var mı?Tarotu doğru yorumlamak önemli..yolsa alırsınız kartları yorumlarsınız kendinize göre..benim mesajlarımın okuyanlar,kartlarla birbirimizi sevmediğimizi çok iyi bilir...
Bir de tarot bakmak herkesten öğrenilmez...
Merkür kedisi mesela,bayağı garip şeyler söylemişti .olanaksız olan durumlar diyeyim
Ve ben onun bakımının daha tutarlı olduğunu,sonradan fark ettim,,,yüzde yüz doğruluk değil elbette
Ve ona da sadece bir kere baktırmak gerekiyor
Dilek hanımın dediklerini son derece kısmi yaşadım...bu nedenle bir daha baktırmam
ben üç kez baktırdım, anı bile bilemediği durumlar oldu. bir de biraz baştan savma acele bakıyor genelde.. ama seveni de çok ve ben de her seferinde belki bu sefer enerji uyar diye baktırdımEvet buna kesinlikle katılıyorum kartların anlamları yanına düşen kartla ya da kartın konumuyla değişebiliyor bu yüzden iyi yorumlamak ve deneyimli olmak gerekiyor. Twitterdan katinakehanetvespirutualizm e baktıran var mı?
Ben de baktırdım ama anda çok başarılı değildi hep sorularla ilerledi bende, güzel olumlu konuştu umarım dediği gibi olur, bakalımDilek hanıma baktırdım hanımlar , söylendiği gibi enerjisi güzel , tatlı bir kadın. Geçmiş ve anda iyiydi , yaşananı aynen söyledi, karşı tarafla ilgili bilmediğim birkaç şey ve gelecekle ilgili söylediklerini de bekleyip görücez . Genel olarak iyiydi , denenebilir .
bende de öyleydi hep soru cvptıBen de baktırdım ama anda çok başarılı değildi hep sorularla ilerledi bende, güzel olumlu konuştu umarım dediği gibi olur, bakalım
merkür kedisindede sonradan farketmişsiniz tutarlı seyler söylediğini. Siz biraz acele ediyorsunuz sanırimTarotu doğru yorumlamak önemli..yolsa alırsınız kartları yorumlarsınız kendinize göre..benim mesajlarımın okuyanlar,kartlarla birbirimizi sevmediğimizi çok iyi bilir...
Bir de tarot bakmak herkesten öğrenilmez...
Merkür kedisi mesela,bayağı garip şeyler söylemişti .olanaksız olan durumlar diyeyim
Ve ben onun bakımının daha tutarlı olduğunu,sonradan fark ettim,,,yüzde yüz doğruluk değil elbette
Ve ona da sadece bir kere baktırmak gerekiyor
Dilek hanımın dediklerini son derece kısmi yaşadım...bu nedenle bir daha baktırmam
merhaba kimden bahsettiniz burda kaçırmışım benArkadaşlar heidi ve ysmn ve miss blossom gereksiz kontes according benim aracılığımla baktirdi. Kadın iki hafta önce korona geçirdi bi de yüksek tansiyon haftası hatta according konuştu kadın çok yorgunum kızım dedi. Sorabilirsiniz ona. Ben rica ettim her seferinde ama sorarım isteyenler için.
ayşe anda iyidir ama gelecek çıkmıyor, bir sürü arkadaşım baktırdı çıkmadıArkadaşlar Ayşe diye bir kadın vardı onu deneyen var mı aranızda
Hayır acele etmem ben,her şeyden önce kişiliğim buna müsaade etmez..merkür kedisindede sonradan farketmişsiniz tutarlı seyler söylediğini. Siz biraz acele ediyorsunuz sanırim
Bir de Merkür kedisi Dilek hanıma göre hakikaten nazarımda daha tutarlı bunu da yazayımmerkür kedisindede sonradan farketmişsiniz tutarlı seyler söylediğini. Siz biraz acele ediyorsunuz sanırim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?