İstanbul'da Fal - Falcılar

Siz yeni üyesiniz de numaraları nerden buldunuz baktırdınız?
Buraya daha yeni düştüm Baktırdıklarım bu söyledikleriniz kadar meşhur değiller canım.

Ama çok önceleri bedirhan hoca ve Ramazan hocayı denemişliğim vardır meşhur olarak . İnstada da bi dolu var ama tatmin edici biri yok. Ya anlamadığım altı üstü ayrılcakmıyım, devam edecekmiyim yüzde 50 şansı var atsa tutacak. Ama onda bile tutturamayanlar olunca soğuyorum. Amannn neyse aslında hiç bulaşmamak daha iyi..

tarotu diğerlerinden ayırmak lâzım bence tarot fal değil bilinçaltı okuması. o yüzden hepsinden daha güvenilir çünkü geleceğimizi bilinçaltımız şekillendirir.

tarotu diğerlerinden ayırmak lâzım bence tarot fal değil bilinçaltı okuması. o yüzden hepsinden daha güvenilir çünkü geleceğimizi bilinçaltımız şekillendirir.
Evet zaten gelecek degisiyor, yakin gelecekteki amaci gosteriyor en azindan mesela bir kisi arayacak mi ya da barisma olacak mi tarzda sorulara gelecek anlaminda Tarot cevap veriyor, en kotusu yuksek olasiligi gosteriyor tabii her zaman da yuksek olasilikli olan olmuyor cok baska durumlar oluyor hayatta

Tarotu doğru yorumlamak önemli..yolsa alırsınız kartları yorumlarsınız kendinize göre..benim mesajlarımın okuyanlar,kartlarla birbirimizi sevmediğimizi çok iyi bilir...
Bir de tarot bakmak herkesten öğrenilmez...
Merkür kedisi mesela,bayağı garip şeyler söylemişti .olanaksız olan durumlar diyeyim
Ve ben onun bakımının daha tutarlı olduğunu,sonradan fark ettim,,,yüzde yüz doğruluk değil elbette
Ve ona da sadece bir kere baktırmak gerekiyor
Dilek hanımın dediklerini son derece kısmi yaşadım...bu nedenle bir daha baktırmam

Evet buna kesinlikle katılıyorum kartların anlamları yanına düşen kartla ya da kartın konumuyla değişebiliyor bu yüzden iyi yorumlamak ve deneyimli olmak gerekiyor. Twitterdan katinakehanetvespirutualizm e baktıran var mı?

ben üç kez baktırdım, anı bile bilemediği durumlar oldu. bir de biraz baştan savma acele bakıyor genelde.. ama seveni de çok ve ben de her seferinde belki bu sefer enerji uyar diye baktırdım

yusuf kahraman isminde su perisi cafede fal bakan birini duydunuzmu fal baktıran varmıdır

Ben de baktırdım ama anda çok başarılı değildi hep sorularla ilerledi bende, güzel olumlu konuştu umarım dediği gibi olur, bakalım

merkür kedisindede sonradan farketmişsiniz tutarlı seyler söylediğini. Siz biraz acele ediyorsunuz sanırim

merhaba kimden bahsettiniz burda kaçırmışım ben

merkür kedisindede sonradan farketmişsiniz tutarlı seyler söylediğini. Siz biraz acele ediyorsunuz sanırim
Hayır acele etmem ben,her şeyden önce kişiliğim buna müsaade etmez..
Hakikaten dedikleri garip gelmişti bana
Beni önce arkadaşımdan ayırdık biraraya getirdi tekrar ayırdı ve getirdi
Bu banalı garip geldi ve yazdım bunu ,nihayetinde değerlendirme hakkım var değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…