Valla benim de anı pek bilememişti gelecek zaten o zamanlar baktırdıklarımın hiçbiri çıkmamıştı.ayşe anda iyidir ama gelecek çıkmıyor, bir sürü arkadaşım baktırdı çıkmadı
Merhaba numarayı ben de alabilir miyim ?Uzun süredir hesabımi kapatmıştım. Fala da ara vermistim. Sizlere fal akibetimi bildirmek istedim. Burda her adı gecen falciyi aradigim zamanlar oldu. Hatta defalarca olmadığını bile bile aradim. Klasik herkese ayni seyler soylendigini farkettim. Simdi sadece bir falciyi ara ara moral bulmak, kisa vadeli birseyler ogrenmek amacli arıyorum sagolsun yaniltmadi da beni. Emin olun umutlarimizla oynuyorlar biz cümleleri olaylari kiyasladik hepsi ayni cümleler uc asagi bes yukari ayni gelecek tahminleri... bir de isin garip tarafı bu furyaya kendimizi kapatırdık mi kopamiyoruz da, bağımlılık yapıyor. Şahsen ben bir dönem müptelası oldum her yerden falci buldum ve hiçbiri cikmadi.
Mesaj attımMerhaba numarayı ben de alabilir miyim ?
Merhaba, sizin geleceğiniz halkında her dediği çıktı mı?Ben bi ara çok sık gidiyodum. Mevcut durum ve geçmiş için üstüne tanımıyorum. Bende gelecek de çıktı ama karar senin yine de. Gelecekten çok an ve geçmiş için gitmeni tavsiye ederim. Çok tatlı birisi ama gününe denk gelmen de çok önemli. Ben ne zaman gitsem sıra oluyodu bence randevu al :) hatta randevu alsan bile bekleyebilirsin :)
Siz gittiniz mi Feza sultana, gelecek hakkında söyledikleri çıkıyor mu? Bende ona göre gitmek isterim.Mesaj attım
Feza sultanı ilk defa duyuyorumSiz gittiniz mi Feza sultana, gelecek hakkında söyledikleri çıkıyor mu? Bende ona göre gitmek isterim.
Dilek hanıma baktırdım hanımlar , söylendiği gibi enerjisi güzel , tatlı bir kadın. Geçmiş ve anda iyiydi , yaşananı aynen söyledi, karşı tarafla ilgili bilmediğim birkaç şey ve gelecekle ilgili söylediklerini de bekleyip görücez . Genel olarak iyiydi , denenebilir .
Ben de alabilir miyim numarasını? Nasıl bakıyor telefonla mı? Online falan mı? Pandemi koşullarında nasıl olur?
Ben bundan bikaç sene önce kadıköyde adını hatırlamadıgım bi kafede yüzyüze baktırmıştım. Ne an'ı ne gelecegi bilebildi. Çok fos bi faldı benim için. Ama bu enerji meselesi, çıkan biri olduysa bilemem tabiMedyum Feza Sultana fal baktıran var mı arkadaşlar?
Aa gercekten mi teşekkürler bilgi içinBen bundan bikaç sene önce kadıköyde adını hatırlamadıgım bi kafede yüzyüze baktırmıştım. Ne an'ı ne gelecegi bilebildi. Çok fos bi faldı benim için. Ama bu enerji meselesi, çıkan biri olduysa bilemem tabi
ben baktrdm cnm.Efsuna fal baktiran varmi? No su 54 le biten
Berrin efsun?
Nasildi?ben baktrdm cnm.
özelden yazıyım cnmNasildi?
ben baktrdm cnm.
ben begenmiştim cnm vadesine var daha senle eski konusmamızda duruyoBanada yaz canım kimse beğenmedi sen nasıl buldun merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?