Sende gelisme olmadi mi? Nisan vadesi cok vermislerdi diye hatirliyorum.Nasildi?
Olmadiiii evet!!! Şimdi temmuz deniyorSende gelisme olmadi mi? Nisan vadesi cok vermislerdi diye hatirliyorum.
Arzu hanım size ne zamana vade vermiştiOlmadiiii evet!!! Şimdi temmuz deniyordelircem, ama hala da 1 kişi olumsuz demiyor
Üsküdar da olanArzu hanım size ne zamana vade vermişti
Arzu hanım size ne zamana vade vermişti
O kadının galiba sadece ilk falı iyi diğerleri tutarsız oluyorOna ben tkr baktirdim, birden okadar olumsuz konusan kadin tamamen olumlu konusmaya basladi, 1,5 ay vade verdi simdi bana.
ama sacma geldiEdddh ye de ayni seyleri söylemis. Tipa tip ayni
olumlu olumsuz soyluyo cnmGünaydın arkadaşlar, Bu tarot online akademi, pembeci mi? Yani herkese olumlu mu konuşuyor
Ben önermiyorum bana söylediği birşeyin tam tersi olduğunu öğrendim dün, çıkanlar olabilir ama bende böyle bir durum oldu ona göre baktırınolumlu olumsuz soyluyo cnm
nasil bi durum cnm ozel degilse?Ben önermiyorum bana söylediği birşeyin tam tersi olduğunu öğrendim dün, çıkanlar olabilir ama bende böyle bir durum oldu ona göre baktırın
Özel aslında detaylı olarak açıklayamam burda, anla ilgili. Zeynep ve hazalın- buna bende inanamadım ama- dediği gibi çıktınasil bi durum cnm ozel degilse?
zeynep iyiydi de vadesi doldu bendeÖzel aslında detaylı olarak açıklayamam burda, anla ilgili. Zeynep ve hazalın- buna bende inanamadım ama- dediği gibi çıktı
Bende hepsinin vadesi doldu gelecekle ilgili hepsi patlıyorzeynep iyiydi de vadesi doldu bende
Zaman spesifik bir kavram, çok takılmayın...denilen şey oluyor mu buna bskın bencezeynep iyiydi de vadesi doldu bende
aynen bazen denilen vadeden once veya sonra oluyo...ama iste insan ister istemez vadeyi bekliyoZaman spesifik bir kavram, çok takılmayın...denilen şey oluyor mu buna bskın bence
Merhaba tarot online akademi sorulmuş, ben baktirdim olumlu konustu ama cok tutarsizdi. 3. dakika kesin dedigi seye 5. dakika asla dedi. Durumla ilgili kendi kafasindan senaryo salladi, gereksiz iddiali ve mistik hava yaratmaya calisiyo.
Bir de surekli ben fal bakmiyorum falci degilim argumani cok sacma, fal işte, nedir tarot allah askina? Sacma sapan biri, degmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?