İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende Patlayan Falcıları söylüyorum. Birde patlamayan
Söyledikleri tam tersi olanlar:
YKM Pınar
Havin
Özge
Gündüz
İlker (Yemin ediyorum en acıdığım)
Olumluları Olmayıp Bazı Olumsuzları Olduranlar
Destan
Birsel
Zeynep
Rita
Henüz Daha Vadesi Gelmeyenler (Olumsuz)
Zeynep
Chioma
Necmiye
Rita
Henüz Vadesi Dolmayan (Olumlu)
Hazal
Elif

Heidi ucundan kıyısından beğendiğin ya şuna bidaha baktırırim dediğin kimse yok mu?

Heidi ucundan kıyısından beğendiğin ya şuna bidaha baktırırim dediğin kimse yok mu?
Ya inanır mısın yok yani hani bu vadeleri çıkmayanlar var ya inan onlara da baktırmak istemem çünkü bana gelecek ile ilgili benimle ilgili doğru düzgün bir tane bir şey söyleyen yok söyledikleri de çıkmıyor çıkmadı yani o yüzden benim için artık baktıracak tek bir kişi bile yok eğer bulsam 2 kişi var onlarda bırakmış falı biri iş ile ilgili yaşayacağım her şeyi bilmişti detayına kadar, biride ilişki konusunda en azından benim düşüncem harici hiç tahmin etmediğin detayları söyleyen inanmadığım ama üzerinden 1 sene geçmesine rağmen her gün farklı detayı öğrendiğim Mardin mi Diyarbakırlı mı bir kız Derin diye o var onuda bulamıyorum zaten . O yüzden bende yok falcı.

Ayrıca tekrarlıyorum buradan falcılara sesleniyorum; yahu size ne benim hissettiklerimden, duygularımdan, bunalımımdan, mutluluğum, mutsuzluğumdan, psikolojimden, sizden psikolojik destek almak içinmi geliyorum, yada benim hastalığım varda bunu tedavi edin diye mi, yada ilişki yaşam koçumusunuz Allah'a şükür bunun mesleğini okumuş eğitimli insanlar onlara giderim. Biliyorsanız geleceğe dair çıkacağına yüzde yüz eminseniz fal bakın diğer türlü kimsenin psikolojisi, bilinçaltı onu bunu sizi ilgilendirmez yok. Birde bu çıktı bilinçaltını okuyorum, enerjiyi okuyorum merak etmeyin biz sizden daha iyi okuyoruz kendi bilinç altımızı enerjimizi kendi ruh halimi dinlemek için birdaha para veremem kimseye.

Yukarıya çıkmayanlar arasına Turan Güneş Leylayıda eklemeyi unuttum oda çıkmadı bozmuş artık eskiden çıkardı ama ondada hayır yok artık eğer dediği gibi biri birgün çıkarsa gelir yazarım buraya

Diger topic ye yazdim burdada yaziyorum

Tarot online i kim övdü bilmiyorum; ama kim övdüyse ona dikkat edin.
ben aradim, zaten kiz falci degilim diyor. Iyi hos net.

ama baktigi fal su tarz.
- Seni arayabilir - aramayadabilir.
- sana dönebilir - ama dönmeyedebilir
- seni düsünüyor - ama düsünmüyod da olabilir.

yok sana döncek cok yüksek ihtimal diyor, sonra ama dönmeyedebilirndiyor, ya valla deli etti beni telefonda

gelecege yönelik tek birsey net söyledi, bu seni bi kez aricak dedi, onun yaninada, ama belki de aramaz bilmiyorum dedi.

vade veriyorum diye boy boy reklam var sayfasinda; bana telefonda ben vade vermiyorum dedi.

hayatimda baktirdigim en kötü fal midir mantik yürütmekmidir, para hediye etmekmidir bilmiyorum ama en kötülerinden biriydi

ya bilenmere burda adamlari oldugu icin bildi, yada kendi reklamini kendi yapiyor.

deneyin görün

Heidi sesli güldüm , çok yaşa sen

Aynı fikirdeyim. Belki çok fal baktırdığımdandır beni hiç tatmin etmedi. Seviyor, özlüyor, düşünmüyor, arar, aramaz kafam çorba oldu.
Ağzından bir cümle alırsa oradan yürüyor her şeyi ona bağlıyor ki mevcut durumla alakası yok.
Adamı geçtim, benimle ilgili de somut bildiği bir şey olmadı garip şekilde. Karakterimi bile yanlış tanımladı.

Misal: -aranızda mesafe var
- yok komşum
-o zaman duygusal mesafe hımmmm.

Banda da din meshep irk farki dedi,

yo öyle bsy yok dedim, sonra aa hayir dur anlatcam dedi, sonra konuyu degistirdi

Banda da din meshep irk farki dedi,

yo öyle bsy yok dedim, sonra aa hayir dur anlatcam dedi, sonra konuyu degistirdi
Aaa bana da dedi, ‘din mezhep, eğitim, kültür vs bir farkınız var’ dedi. Ben de saf saf ‘belki kültür olabilir hani ben daha sanatçı ruhluyum o futbol holiganı gibi falan’ diyorum.
Evli ya da evlenip boşanmış dedi. Hayir deyince ‘o zaman evlenmek istiyor ya da evlilikten korkuyor’
E bu kadarını herkes bilir.

Bende baktırdım kendisine. Banada evlenmiş ayrılmış mı dedi yok dedim evlilikten korkuyor o zaman dedi. Kültür farkı falan filan banada dedi. Biraz kişiliğini bildi gibi ama ben bu böyle deyincede çoğu şeyi değiştirdi. Gelecek hiç yoktu zaten.

Sevgili Heıdı hanımcım,falcıların kendilerine faydası olsa durumları her anlamda iyi olurdu ..çoğunun durumu ortada.gerçi artık baktırmıyorum..sağolsun Rita beni faldan soğutmayı başardı...
Kaleca hanım Ritayı sormuş,enerjisi çok kötü bir kadın bence,psikolojisi sağlam olan baktırsın kendisine...haber alır mıyım diye soruyorsunuz kendisine,tuhaf bir mutluluk haliyle ,şöyle diyor:aramaz o,bekleme...belki kafasına eserse,ama sen ara (En az 4 kere) ,aramam dedim,inat ettim ki huyum değildir,zira adamın beni sevdiğini tekrar etti bana...iyi dedim,sevsin beni,sevmek iyidir..hatta sevgisinden ölsün o.....dediklerinin çoğunu da biliyordum zaten ...ona kalırsa evlilik yapacağım,evlilik benim kırmızı çizgimdir bu net...manipülasyonlu fal bakıyor,bu eksi bir durumdur bence
Beni son dönemde şaşırtan Turan güneş Leyla olmuştur,enerjisini beğendim,işle ilgili bir şey söyledi bakalım umarım dediğini yaşarım
İlk sıramda Zeynep vardır ,karşı tarafın düşüncelerini ondan daha iyi okuyan henüz görmedim...tarzına da alıştım..dediklerini yüzde seksenini yaşadım ben...
Nihal de anda tutarlıdır bende

Herkese merhaba, ben farklı bir isimin peşindeyim. Antep’te yaşayan 2-3 yıl öncesinde de telefondan bakan birinin peşindeyim.iletişim bilgisi olan varsa lütfen bana yazsın.
“ANTEP Falcı ASLI”.

Bir de ben zaman sormam hiç,zamanı önceden bilmek daha doğrusu koşullanmak iyi değil kesinlikle..Çocuğun dünyaya gelmesi dokuz ay değil mi,geç ya da erken olması genelde sorunlara sebep olmaz mı?Ben buna inanırım..ben fal baktığını iddia eden pek çok kişiye göre daha hissiyatlı olduğumu düşünüyorum

Velhasıl hayattan soğumamak için ara verdim ben fal baktırmaya enerjimi temizlemek için ...
Hepimize de Rabbim hayırlı olanı nasip kılsın inşallah

Benim şahsi fikrim ben Zeynebinde doğru söylediğini düşünmüyorum. Bana ikidebir bu çocuk okunuyor bu çocuk okunuyor birileri söylesin çok büyük ateşe atıyor kendisini bir hoca bul lütfen insanlık yapmış olursun çocuğu kurtarırsın bu ne ya kılımı bile kıpırdatmam da inanmıyorum böyle şeylere zaten. Tiksindim artık bu büyü vs mevzularından hoş daha bir sürü imkansız şey söyledi ona rağmen sonuç olumsuzdu yani o yüzden ben evet sonucu biliyor olabilir ama o arada söylediği şeyler oyalama taktiği diye düşünüyorum

Velhasıl hayattan soğumamak için ara verdim ben fal baktırmaya enerjimi temizlemek için ...
Hepimize de Rabbim hayırlı olanı nasip kılsın inşallah
Aynen bende baktırmıyorum en son Ritaya baktırdım birde Necmiye ye ondan sonra baktırmıyorum açıkcası istemiyorum ne duycamki zaten tüm ihtimalleri duydum :) son zamanlarda hep olumsuzdu orda bıraktım. Vazgeçtim yani :)

Bunu bana da ilk baktırdığım falda geçen sene söyledi ve hatta kendisine okutun dedi ki ben bu tarz şeylere inanmam ve evet zaten ayrılmışım ...ama sadece bir kere söyledi...

dün mirza ve erayı sormuştum burada ama sanırım görünmezim, kimseden cevap alamadım
neyse, bugün bana anlık olarak iyi olduğu için nihal'e baktırdım ve fal defterini uzun süre kapadım. yine forumda olacağım, fikir alıp vereceğim ama uzun süre baktırmayı düşünmüyorum. hepimiz için en iyisi olur umarım

İyi yapmışsın nihal ikisinden de iyi, eray ve mirza boşa para ve zaman.. bana dedikleri hiçbir şey çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…