Olumlu dediği yok yani tamam aldım cevabımıo kadin olumsuz ya..belki de gercek oyle
Olumlu mu konuştu ,iyi bari ysmnsyk hanım..umarım çıkar dedikleri .bende ki durumu yazmıştım zaten...G gereksizkontes ritaya baktirdim, bende maalesef bisey bilemedi, ve olumlu konustu yani.
Bilememesi kötü olmuş ama en azından enerjiniz düşmemiştirG gereksizkontes ritaya baktirdim, bende maalesef bisey bilemedi, ve olumlu konustu yani.
Rita tutan da yön galibaSevgili Heıdı hanımcım,falcıların kendilerine faydası olsa durumları her anlamda iyi olurdu ..çoğunun durumu ortada.gerçi artık baktırmıyorum..sağolsun Rita beni faldan soğutmayı başardı...
Kaleca hanım Ritayı sormuş,enerjisi çok kötü bir kadın bence,psikolojisi sağlam olan baktırsın kendisine...haber alır mıyım diye soruyorsunuz kendisine,tuhaf bir mutluluk haliyle ,şöyle diyor:aramaz o,bekleme...belki kafasına eserse,ama sen ara (En az 4 kere) ,aramam dedim,inat ettim ki huyum değildir,zira adamın beni sevdiğini tekrar etti bana...iyi dedim,sevsin beni,sevmek iyidir..hatta sevgisinden ölsün o.....dediklerinin çoğunu da biliyordum zaten ...ona kalırsa evlilik yapacağım,evlilik benim kırmızı çizgimdir bu net...manipülasyonlu fal bakıyor,bu eksi bir durumdur bence
Beni son dönemde şaşırtan Turan güneş Leyla olmuştur,enerjisini beğendim,işle ilgili bir şey söyledi bakalım umarım dediğini yaşarım
İlk sıramda Zeynep vardır ,karşı tarafın düşüncelerini ondan daha iyi okuyan henüz görmedim...tarzına da alıştım..dediklerini yüzde seksenini yaşadım ben...
Nihal de anda tutarlıdır bende
Leyla hanımın bsna işle ilgili anlık söylediği şey dışında ki son derece doğruydu çıkan bir şey olmadıLeylanin bana bir dedigi bugün tkr cikti.
ama verdigi vadeyi hala bekliyorum. En önemlisi cikmadi.
Leylayi ilk öneren bendim sanirsam, arkadaslar, leyla ya baktirirsaniz israr etmeyin, ertesi gün bakmak isterse tamam diyin, yoksa iyi bakamiyor.
imkaniniz varsa yanina gidin, ozaman bence cok fena iyi bakiyor, yanina gittigimde baktigi zamanlar öyle seyler bildiki tüglerim diken diken olmustu. Üstüne üstlük dediklerini de „hadi canim“‘diye inanmadim ama harfiyen yasadim.
bazi dedikleri bende tamamen ters cikmistir, ama 95% dedigi hep yasadim. 5-6 ay önce fal baktirdigimda bana olumsuz konusan tek kisi oydu. Ve taniyan bilir yorumlarini; simdiye kadar sirf onun dedikleri cikti.
su an hafif olumlu konusmaya basladi, 1 li vadede aricak seni; sonra tekar bakalim diyor mesela.
leylanin 2-3 aylik vadesine inanabilirsiniz, ilerki gelecek degisebiliyor onda :)
Leyla hanımın bsna işle ilgili anlık söylediği şey dışında ki son derece doğruydu çıkan bir şey olmadı
Vadeye gelince çok önemli değil benim için..
Enerjisi beni hasta etmişti
Nasil oluyor o sana cikmasi anlamadimnetleşmesini beklediğim için yazmamıştım ama netleştiği ve önceden de dediğim gibi falı artık bıraktığım için yazabilirim. zeynep'in kardeşimin ilişkisi hakkında dediklerini ben yaşadım. nasıl oldu anlamadık ama kelimesi kelimesine çıktı. yanlış kişiye çıktı ama olsun :)) ben kendisine baktırmamıştım bile.
2-3 çok net konuşan falcı bana mayısı bekle demişti ancak ben beklemek istemedim ve her şeyi bitirdim. fala da gerek kalmadı haliyle.
Nasil oluyor o sana cikmasi anlamadim
kardeşinize söylenen size oldu sanırım,yanlış mı anlamışımbiz de anlamadik :)
zeynep baktigi kisiyi ve karsisindakini karistirir diyorlardi ama boylesi cok sacma sapan bir sey oldu
kardeşinize söylenen size oldu sanırım,yanlış mı anlamışım
Benzer durumlar mı mevcuttu ilginç hakikaten
Tüm fali mi sana oldu canim belli bir kisim mievet bana oldu. benzer bir sey pek yoktu aslinda. ama zeynep mahvolacak, hastalanacaksin, psikolojin dagilacak falan demisti o kisimda yanildi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?