İstanbul'da Fal - Falcılar

ne tuhaf karşı tarafta baba vefatı bende de gördü...

Kesinlikle denemeyin, çakalın teki, kötü bis falcı bile demem kendisine çünkü fal ile uzaktan yakindan alakasi yok, aklina geleni sayiyo, kötü bile degil

Yaşadığım bir durumu süreç anlamında ki fal baktırmıyorum artık ben,bilenler :Zeynep,Gamze,Sezer ve Nihal oldu...
özellikle de Zeynep ,yok böyle bir şey diyorum
Bu dört kişi aldığı parayı sonuna kadar haketti
Rita tam bir fiyasko
Merkür kedisi kıyıdan köşeden karıştırarak
Dilek hanım boş bir fal
Bir de mermaid hanımın yönlendirdiği hanım o da bence hakikaten iyi

Zeynep ve Nihal benim de en memnun kaldıklarım, mermaidin yönlendirdiği hanım bana çok kısa baktı ama iyiydi oldukça. Gamze ve sezer’in telefonlarını özelden paylaşabilir misin? Teşekkürler

Zeynep’in numarası varsa biri bana özelden atabilir mi

Arkadaşlar sizce falcılar bizim düşüncelerimizi bize mi söylüyorlar? Burada adı geçen herkese baktırdım neredeyse ve aşağı yukarı aynı gibi farklı veya bilmediğim bir şeyi söyleyen yok gibi..bazı söyledikleri şeylerin ise vadeleri gelmedi, zaten olanı buraya yazacağım.. baktırıp benim düşünmediğimi söyledi ve çıktı diyen var mı?

Mermaid necmiye ablayı mi onermisti

Bende de genelde durumu bilir ama benimle olan bir durumu başkası olarak gördü anlamadım. Umarım geysunun baktığı gibidir bu arada yoksa çok üzülürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…