Tüm fali mi sana oldu canim belli bir kisim mi
oluyor hem de sık oluyorbiz de anlamadik :)
zeynep baktigi kisiyi ve karsisindakini karistirir diyorlardi ama boylesi cok sacma sapan bir sey oldu
oluyor hem de sık oluyor
ne tuhaf karşı tarafta baba vefatı bende de gördü...evet ama bakan ve onun karşısındakini karıştırır demişlerdi hep. bu şaşırtıcı bir karışıklık oldu :)
baba vefatı da görmüş karşı taraf için, o biraz panikletti ama umarım bunda yanılmıştır. dilerim ki kimsenin bir kaybı olmaz
Kesinlikle denemeyin, çakalın teki, kötü bis falcı bile demem kendisine çünkü fal ile uzaktan yakindan alakasi yok, aklina geleni sayiyo, kötü bile degilEvet ben de instagram hesabına bir göz gezdirdim , işin pazarlama kısmında iddialı görünüyor .
Peki siz demediniz mi , "e 5 dakika önce kesin dedin şimdi asla diyorsun bu ne tutarsızlık " diye ? Ben de merak etmiştim deneyecektim ...
Zeynep ve Nihal benim de en memnun kaldıklarım, mermaidin yönlendirdiği hanım bana çok kısa baktı ama iyiydi oldukça. Gamze ve sezer’in telefonlarını özelden paylaşabilir misin? TeşekkürlerYaşadığım bir durumu süreç anlamında ki fal baktırmıyorum artık ben,bilenler :Zeynep,Gamze,Sezer ve Nihal oldu...
özellikle de Zeynep ,yok böyle bir şey diyorum
Bu dört kişi aldığı parayı sonuna kadar haketti
Rita tam bir fiyasko
Merkür kedisi kıyıdan köşeden karıştırarak
Dilek hanım boş bir fal
Bir de mermaid hanımın yönlendirdiği hanım o da bence hakikaten iyi
Zeynep’in numarası varsa biri bana özelden atabilir miYaşadığım bir durumu süreç anlamında ki fal baktırmıyorum artık ben,bilenler :Zeynep,Gamze,Sezer ve Nihal oldu...
Rita tam bir fiyasko
Dilek hanım boş bir fal
gamze telefonda mi bakiyo? bakiyosa numarasini alablr mym?Gamze ve Leyla’ya baktırdım ben. Gamze daha olumlu konuştu size çıkıyor mu dedikleri?
Arkadaşlar sizce falcılar bizim düşüncelerimizi bize mi söylüyorlar? Burada adı geçen herkese baktırdım neredeyse ve aşağı yukarı aynı gibi farklı veya bilmediğim bir şeyi söyleyen yok gibi..bazı söyledikleri şeylerin ise vadeleri gelmedi, zaten olanı buraya yazacağım.. baktırıp benim düşünmediğimi söyledi ve çıktı diyen var mı?
Mermaid necmiye ablayı mi onermistiYaşadığım bir durumu süreç anlamında ki fal baktırmıyorum artık ben,bilenler :Zeynep,Gamze,Sezer ve Nihal oldu...
Rita tam bir fiyasko
Dilek hanım boş bir fal
EvetMermaid necmiye ablayı mi onermisti
Geysunun ilk falı bende iyiydiMerhaba kızlar. Geysuya baktıran var mı? Enerjileri karıştırıyor mu biliyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?