Ben yüzlerce falcıya baktırdım ve baktıran insanların ortak noktasını söyleyeyim senin bildiğin kadarını biliyorlar okadar yani sen ne biliyorsan o daha fazlası asla değil. Ben 300-400falcıdan belki daha falza daha az bilmiyorum artık kaç kişiye baktırdım ama hayatımda 2kişiye rastladım benim bilmediğimi aklımın ucundan geçmeyeni söyleyen ve onlarıda öğrendim gerçekten dedikleri gibi olduğunu. Burada adı geçen hiçkimse senin bildiğin dışında birşey sana söylemez. Ben bi buradaki falcılardan Havin diyebilirim belki ama oda çıkmadı 2-3falında iyice karıştırdı ilk söylediklerinden farklı konuştu zaten ilk falıda çıkmadığı için saymıyorum :)) böyle yaniArkadaşlar sizce falcılar bizim düşüncelerimizi bize mi söylüyorlar? Burada adı geçen herkese baktırdım neredeyse ve aşağı yukarı aynı gibi farklı veya bilmediğim bir şeyi söyleyen yok gibi..bazı söyledikleri şeylerin ise vadeleri gelmedi, zaten olanı buraya yazacağım.. baktırıp benim düşünmediğimi söyledi ve çıktı diyen var mı?
Bende karıştırmadı. Anda çok iyiydi ama gelecek tutmadıMerhaba kızlar. Geysuya baktıran var mı? Enerjileri karıştırıyor mu biliyor musunuz ?
Umarım öyledir yoksa çok üzüleceğim.Bende karıştırmadı. Anda çok iyiydi ama gelecek tutmadı
Ben baktırdım Beşiktaş sembol cana iki defa ve söylediği vadeler tutmuştu olumlu olumsuz ne hissediyorsa söylüyorSembol can nasıl? Bilgi verir misimiz baktıranlar
Size özelden soru sorabilir miyim?Ben baktırdım Beşiktaş sembol cana iki defa ve söylediği vadeler tutmuştu olumlu olumsuz ne hissediyorsa söylüyor
ay bana da aynılarını söyledi şaka gibi yaAaa bana da dedi, ‘din mezhep, eğitim, kültür vs bir farkınız var’ dedi. Ben de saf saf ‘belki kültür olabilir hani ben daha sanatçı ruhluyum o futbol holiganı gibi falan’ diyorum.
Evli ya da evlenip boşanmış dedi. Hayir deyince ‘o zaman evlenmek istiyor ya da evlilikten korkuyor’
E bu kadarını herkes bilir.
cidden kadının falından bir şey anlaşılmıyor evlenmek istiyor veya evlilikten korkuyor ne demek iki ayrı konu sonuçta....ay bana da aynılarını söyledi şaka gibi ya
Öneri diyemem buradan deneyen arkadaslara sorun onların yorumlarıyla ancak ben karışmak istemiorumMermaid necmiye ablayı mi onermisti
cnm benle ilgili bi gelisme var mi? sorcaktn hem afrikaliyi hemde necmiye ablayiÖneri diyemem buradan deneyen arkadaslara sorun onların yorumlarıyla ancak ben karışmak istemiorum
Bende şimdi sordum mermaide paralı bakıyomuş artık canım. Ama belki bi kıyak geçer şimdi benim arkadaşım desem kadına kesin kötü olumsuz bakarcnm benle ilgili bi gelisme var mi? sorcaktn hem afrikaliyi hemde necmiye ablayi
para sorun degil ya :)Bende şimdi sordum mermaide paralı bakıyomuş artık canım. Ama belki bi kıyak geçer şimdi benim arkadaşım desem kadına kesin kötü olumsuz bakaro yüzden mermaid soracak
evet para sorun değil ben özellikle necmiye ablayı merakla bekliyorum M mermaid250para sorun degil ya :)
mirzayı bilmem eraya baktırdığımda şok olmuştum bu kadar olurdu ama geçmişte bi tık sonrasını asla bilemedi tutmadı ...dün mirza ve erayı sormuştum burada ama sanırım görünmezim, kimseden cevap alamadım
neyse, bugün bana anlık olarak iyi olduğu için nihal'e baktırdım ve fal defterini uzun süre kapadım. yine forumda olacağım, fikir alıp vereceğim ama uzun süre baktırmayı düşünmüyorum. hepimiz için en iyisi olur umarım
Mirza çıkmıyordün mirza ve erayı sormuştum burada ama sanırım görünmezim, kimseden cevap alamadım
neyse, bugün bana anlık olarak iyi olduğu için nihal'e baktırdım ve fal defterini uzun süre kapadım. yine forumda olacağım, fikir alıp vereceğim ama uzun süre baktırmayı düşünmüyorum. hepimiz için en iyisi olur umarım
numara varsa bende alabilirmiyimevet para sorun değil ben özellikle necmiye ablayı merakla bekliyorum M mermaid250
mirzayı bilmem eraya baktırdığımda şok olmuştum bu kadar olurdu ama geçmişte bi tık sonrasını asla bilemedi tutmadı ...
nihal ise çok yuvarlak yani ucu açık konuşuyor bilemiyor geleceği anda dediğim gibi yuvarlak
Mirza çıkmıyor
nihal çok yuvarlak ama ... mirzayı bilmiyorum eray feci sallıyo:))ben mirza'dan genelde memnun kalıyordum. sorma amacım eraya ilk kez baktırmış olmam ve mirza'dan tamamen ters konuşmuş olmasıydı. geçmişte iyiydi eray, anda da fena değildi. geleceğe ise olumlu/olumsuz baktırdığım herkesten farklı senaryo çizdi.
nihal ve mirza'ya yakın gelecek ve an için baktırdım hep. tutarlıydı ikisi de.
nihal çok yuvarlak ama ... mirzayı bilmiyorum eray feci sallıyo:))
Chioma para istio artikBende şimdi sordum mermaide paralı bakıyomuş artık canım. Ama belki bi kıyak geçer şimdi benim arkadaşım desem kadına kesin kötü olumsuz bakaro yüzden mermaid soracak
Nihalde bana bir tarih vermişti 4mart'ta çok güzel birşey yaşayacaksın hayatın biranda değişebilir ben söyleyerek bunu bozmak istemiyorum çok şanslısın demişti :)) 3martta kötü olumsuz bir haber aldım o gün bugündür de pek toparlanamıyorum Nihali nasıl övdüğünüzü hala anlamış değilim. 3 kere baktırmışım sırf övülüyo diye birdaha deneyeyim birdaha deneyeyim diye 3 kere hepsinde de ne dedikleri çıktı nede o yönde ilerledi anlamıyorum. Tamam tatlı iyi biri ama bence abartılacak biri asla değil 1,5sene önce 7 ay önce birde şubat ayında baktırmışım oyüzden çıkıp çıkmadığını iyi test edebiliyorumnihal genelde öyleymiş evet:) bana tarih vererek konuşuyor ve çoğu çıkıyor diye seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?