İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben yüzlerce falcıya baktırdım ve baktıran insanların ortak noktasını söyleyeyim senin bildiğin kadarını biliyorlar okadar yani sen ne biliyorsan o daha fazlası asla değil. Ben 300-400falcıdan belki daha falza daha az bilmiyorum artık kaç kişiye baktırdım ama hayatımda 2kişiye rastladım benim bilmediğimi aklımın ucundan geçmeyeni söyleyen ve onlarıda öğrendim gerçekten dedikleri gibi olduğunu. Burada adı geçen hiçkimse senin bildiğin dışında birşey sana söylemez. Ben bi buradaki falcılardan Havin diyebilirim belki ama oda çıkmadı 2-3falında iyice karıştırdı ilk söylediklerinden farklı konuştu zaten ilk falıda çıkmadığı için saymıyorum :)) böyle yani
Necmiyede dahil
Zaten okadar çok kişiye baktırınca bütün ihtimaller söylendiği için ben artık baktırmıyorum ama önereceğim hiç kimse yok.
Herkesin birşekilde patladığı şeyler oldu
Zeynep Mesela 100tane şey söyledi abartmıyorum 90ı olmadı ama bir konuyla ilgili olumsuzdu sonucu bilmiyorum bende o tutarsa bildimi dicem bilmiyorum
Rita aynı şekilde söylediği şey daha ilk haftadan patladı benle ilgili konuya istesen neden olmaz senin elinde diyip sorduğum diğer konuda net konuşması benim kafamda net olmasından
BUnun gibi kalbur üstü sayabileceğim tüm falcılarda bu var o yüzden bıraktım.

Son düzenleme:
ay bana da aynılarını söyledi şaka gibi ya

cnm benle ilgili bi gelisme var mi? sorcaktn hem afrikaliyi hemde necmiye ablayi
Bende şimdi sordum mermaide paralı bakıyomuş artık canım. Ama belki bi kıyak geçer şimdi benim arkadaşım desem kadına kesin kötü olumsuz bakar o yüzden mermaid soracak

mirzayı bilmem eraya baktırdığımda şok olmuştum bu kadar olurdu ama geçmişte bi tık sonrasını asla bilemedi tutmadı ...
nihal ise çok yuvarlak yani ucu açık konuşuyor bilemiyor geleceği anda dediğim gibi yuvarlak

Mirza çıkmıyor

Mirza çıkmıyor

ben mirza'dan genelde memnun kalıyordum. sorma amacım eraya ilk kez baktırmış olmam ve mirza'dan tamamen ters konuşmuş olmasıydı. geçmişte iyiydi eray, anda da fena değildi. geleceğe ise olumlu/olumsuz baktırdığım herkesten farklı senaryo çizdi.

nihal ve mirza'ya yakın gelecek ve an için baktırdım hep. tutarlıydı ikisi de.

nihal çok yuvarlak ama ... mirzayı bilmiyorum eray feci sallıyo:))

nihal genelde öyleymiş evet:) bana tarih vererek konuşuyor ve çoğu çıkıyor diye seviyorum
Nihalde bana bir tarih vermişti 4mart'ta çok güzel birşey yaşayacaksın hayatın biranda değişebilir ben söyleyerek bunu bozmak istemiyorum çok şanslısın demişti :)) 3martta kötü olumsuz bir haber aldım o gün bugündür de pek toparlanamıyorum Nihali nasıl övdüğünüzü hala anlamış değilim. 3 kere baktırmışım sırf övülüyo diye birdaha deneyeyim birdaha deneyeyim diye 3 kere hepsinde de ne dedikleri çıktı nede o yönde ilerledi anlamıyorum. Tamam tatlı iyi biri ama bence abartılacak biri asla değil 1,5sene önce 7 ay önce birde şubat ayında baktırmışım oyüzden çıkıp çıkmadığını iyi test edebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…