İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben de şöyle oldu sevgili heıdı hanımcım
Ekim ya da kasım ayı gibi baktırmışım kendisine not almışım defterime
Yakın zamanda defterime bakmam gerekti,unutmuşum oraya not aldığımı
Yazdıklarımı okudum ve çoğunun gerçekleştiğini gördüm
Yakın gelecek anlamında beş ay içinde gibi düşünün
Zaten tarot sanırım en fazla 6 ay vadeyle bakılıyor
 
Peki bende neden olmuyo dicem biliyosunuz burda olan olmayan birsürü tecrübelerimizi paylaşıyoruz bazen çok heyecanlanıp bu çok iyiydi diyip falcı önerdiğimizde oluyo. Ben artık çoğunun düşünce okuduğuna karar verdim. Ama şuna inanmıyorum enerji uyuşması vs katılmıyorum bu duruma bilen hep bilir. Mesela sende baktırdınmı bu Necmiye ablaya bilmiyorum çıkar çıkmaz bilmiyorum gelecek için zaten bişey demedi ama burada baktıran herkesin %99 hayatını geçmişi ve anı bildi gelecek ile ilgili çıkanlarda çok. Kadın bakmak istemediği zaman bakamam diyo hastayım keyfim yok vs.
Demem o ki eğer bu bahsettiğiniz kişiler gerçekten iyi ise bakabiliyo ve çıkıyosa istemedikleri zamana denk geliyorum ve buna rağmen bakıyolar bakamıyorum hastayım modum yok vs onu desinler. Bende not almışım hatta burdan kalece sanırım onada ilettim bana söylediklerini tam tersi oldu yani buda saçma.
Ama tekrarlıyorum kötü biri asla değil tam tersi ben tatlı ve sevimli buldum Hazal gibi mesela Hazalda benim için sevimli tatlı enerjisi güzel okadar.
 
Enerjisi güzel bence katılıyorum buna..ben de bu durum söz konusu oldu
Necmiye hanım ben de de anda ve yakın gelecekte iyiydi
Üç tespit yaptı üçü de doğruydu
 
Nihal’in verdiği tarihler bende de tutmadı, ama anlık ve geçmişi iyi bildi..zaten eğer eski sevgilin eşin vs için gidiyorsanız yüzde elli-yüzde elli bilme şansı var, ben baksam a evet barışcaksın desem bilmiş ve iyi falcı mı oluyorum şimdi detay tarih bilmesi gerekiyor bence
 
Ben de bir kez nihalin verdiği zaman tuttu ama ben de sonuca bakıyorum zamana değil
 
Birde iddialı konuşuyolar şu tarihte kesin şu olucak bu tarihte kesin bu olucak. Ben bilmiyorum Nihalin bana falı çok tuhaftı ya ben açıkcası anda da pek yetenekli doğru olduğunu düşünmüyorum. Zaten bana büyü vs dediklerinde bana bi iğreti geliyo o yüzden Nihali de eliyorum
Yani keşke bilseler cidden Nihalde, Hazalda, işte böyle enerjisi güzel olan kişiler mutlu olurum o uğursuz olumsuz negatif falcılardansa bunların bilmesini olumsuz bile olsa yeğlerim çünkü enerjileri temiz geliyo olumsuz olan birşeyi bile hoş bir şekilde ifade edebiliyolar
 
Büyü işlem vs.diyenlerden kaçın son sürat bence
 

bu degisebilen bir sey. ben bes sene boyunca belli araliklarla sadece kadinlar kahvesindeki peline gittim mesela. forumda bakarsaniz kimseye hicbir sey tutturamamis ama benim icin cok iyiydi. ya da symbol can, bana hem cok olumluydu hem tarihlerde iyiydi ve tuttu ama baskasina hem cok negatifmis hem tutmamis.
 
Yani artık açıkcası yorumsuz kalıyorum bu konularda çünkü bende artık bu fal olayından umudumu beklentimi bıraktım. Anlamadım zaten şöyle bakıyorumda adam akıllı çıkan da yok. Çok uzun vadede söylenen bazı şeyler kıyısından ucundan tutmuş çoğuda tam tersi olmuş. Ben ona farklı buna farklı inanmıyorum bilen kişinin tamamiyle bileceğini düşünüyorum
 
Bu zamana kadar baktırdıklarınızdan gelecek bilen kim oldu acaba
 

seneler önce tuzladaki fikriye konuşulmuş burada. onun da hiç çıkmadıkları olmuş, hatta boşa para verdim diyen sayısı çok fazla. ben ona senede bir giderdim, ne dese de yaşamıştım iş, ilişki, aile, sağlık vb. annem de ona çok giderdi. bana da kişiye göre değişmesi mantıksız geliyordu ama olabiliyor diye düşünüyorum.
 
Kizlar hicbir falin cikacagini sanmiyorum, su an icin 17 Mayis'a kadar zaten full kapanma evdeyiz ki daha da uzatilabilir, Mayis vadesi verenler vs bence pek bir gelisme olmaz evin icinde ne olabilir gorusemiyoruz bile kimseyle.
 
Ben kimseninkinin çıktığını görmedim. Tek bir kişi bile isim veremem. Sadece önemli konuda sadece necmiye abla ve chioma bildi. Ama tabi onlarda her dedikleri asla çıkmio. Onuda söyleyebilirim. Herşeyin çıkmasını zaten beklemiorum. Sadece anı bile bilseler bana yeter. Necmiyenin çok ilginç dedikleri şeylere şahit oldum.
 
Necmiye fal ucreti nedir peki?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…