İstanbul'da Fal - Falcılar

bence kimsenin tam manasulya dediği şeyler çıkmıyor...kafe falcılarındansa evde bakanların daha başarılı olduğunu düşünüyorum ben açıkçası...çok darladım mı andaça giderdim ben laf cafe anda iyi ama gelecek için söyledikleri asla çıkmazdı...ayşe abla iyiydi incirlide oturan ama olumsuzu da pat diye söyler o yüzden herkes sever mi bilemem..çok kişiye fal baktırdım açıkçası yüzde yüz şu şahane diyeceğim kimse yok...bi ara elmira furyası vardı..bende fos...yakın zamanda leyla popüler tek bi şey mi bilemez bilemedi :)))
o yüzden enerji meselesine inanımoyrum ben sanırım...
öyle eğlencesine terapi niyetine benim falcılarım... symbol mirza laf cafe andaç
yurtdışında bir kadına baktırmıştım iyiydi ama açıkçası gereksiz pahalı daha uygun olsa tekrar düşünürdüm baktırmayı
bende durumlar böyle :)

Kizlar hicbir falin cikacagini sanmiyorum, su an icin 17 Mayis'a kadar zaten full kapanma evdeyiz ki daha da uzatilabilir, Mayis vadesi verenler vs bence pek bir gelisme olmaz evin icinde ne olabilir gorusemiyoruz bile kimseyle.
Bana da bütün falcılar ısrarla erkek arkadaşımla arama mayıs ayında bir soğukluk, uzaklık gireceğini ve dikkatli olmamı söylediler. Adam üç haftalığına memleketine gitti bugün. Şimdi ben bunu kapanmaya yorsam mı

Kapanma olabilecegi konusuluyordu, Avrupa'da kisitlamalar baslamisti bazi acikgoz falcilar gelisme olmaz diye bu yuzden soylemis olabilirler, mantikli :)

Kapanma olabilecegi konusuluyordu, Avrupa'da kisitlamalar baslamisti bazi acikgoz falcilar gelisme olmaz diye bu yuzden soylemis olabilirler, mantikli :)
Lizyaa senin bile ufak bakımın daha iyi emin ol canım

Leyla bende de 0 tek birsey bilemedi asla dedikleri gibi şaşırtmadı. Andaç bende anı da bilemedi. Yok arkadaş kimse yok. Tek bir tane bile yok. Cok moral bozucu cidden. O kadar paralar boşuna. Bi de gidince bir dünya kuyruk var kapılarında çok iyi dedikleri anla bile ilgili tek birsey bilemediler. En çok küba cafe esra çok iddialıydı dedikleri tam tersi cıktı. Gülistan a 500 tl verip birseyin çıkmaması. Aralar da iyi diyebileceğim bir zeynep var yine. Ama diğer tümünü cope atabilirsiniz. Özellikle cafe falcilari hepsi uyduruk. Yanı yok yok yok. Cok iyi denilenler bende tek birsey bilemediler. Burada Iyi olanları paylaşın bari yazık yoksa

Lizyaa senin bile ufak bakımın daha iyi emin ol canım
Ben zaten falci olsam mantikla fal bakarim, ayrilanlara olmaz donus yok derim cogunlukla, bolca tavsiyeyle birlikte :) bakiyorum ki bunlarin cogu cikiyor ve begeniliyor cunku :)) Maalesef insan kandirmak cok kolay ama bundan para kazanmayi dusunmek icin cok vicdansiz olmak gerekiyor. Ben hem bilmedigim halde fal bakan bir falci olsam insanlarin parasini almayi gectim umutlardigim icin bile gece uyuyamam, sahte falcilari anlayamiyorum bu yuzden.

Bir de zaten bir soruya yonelik niyetle fal cekilirse gercekten az cok enerji isi oldugu icin cevap veriyor kartlar, herkes bakabilir illa 6.hisse gerek yok :) Benim yaptigim gibi isteyen mesaj kartlari hazirlasin sonra ciktisini alsin, icinden secin niyet edip hem eglenceli oluyor.

Son düzenleme:
Arzu gayet iyi bence anda herşeyi biliyor ama gelecek vadesi henüz gelmedi gelecekte çıkan oldu mu aranızda ?

Kendine mesaj karti hazirlamak isteyen buradan ilham alabilir, ingilizce ama Turkcesini yazarsiniz PRE-ORDER Charming Shadow Side Love Messages Twin Flames | Etsy
Dostlarım selamlar
Kartlar farklı bence,yorumlamak için kişinin kendi enerjisi şart..
Bir de iyi kötü çıkanları yazıyoruz madem ben de bir iki ekleme yapayım
MERKÜR KEDİSİ ilk falı analiz bakımından isabetliydi ama geleceğin çıkacağını sanmıyorum bir de enerjisi iyi gibiydi ilk olarak ama son falda yok yani bir de ben olsaydım cümlesini kurdu ki bu cümleyi mesleğimden dolayı sevmiyorum
Tarot ve katina baktırdım kendisine tarot daha iyi ve sadece bir kere baktırın
GEYSU sırf sıkıntıdan kendisine fal gönderdim yuh diyorum,kopyala yapıştır yapmış..sadece bir kez baktırın bence,ilk falı iyidir yalnız
Ben zaten çok baktıran biri değilim bu ikisini yazayım istedim
Gaybı Allah bilir,sadece Allah’ın istediği kadar hisseder bilir ve görürüz

merhaba, leylanın numarasını alabilir miyim. çok teşekkürler, sevgiler.

Bizim bilmediğimizi onlar da bilemiyor çoğunlukla, buna Zeynep de dahil, ne zaman ki bizde olay Netleşiyor bilmeye başlıyorlar, Bizden yola çıkarak bilgi aktarıyorlar...ben ne yapayım böyle falı
Kadelen bu yorumuna bayıldım biliyomusun bende hep aynı şeyi söyleyip duruyorum

Nihal bana 20 mart 20 nisan is demişti olmadı şimdi 12 mayısa atti bence tam kapanmayi ongoremedi:))Nihal anda anlık iyi bir falcı o da yüzeysel artık o kanaatteyim
Arzu nun aşkı bildigi mildigi yok aşk konusunda da anormal negatif de is için 22 nisan 5 mayıs demişti bu gidişle o da patladı 5 mayısa kadar tık gelirse haber veririm ama bu süreçte hiç sanmıyorum
Turan Leyla ha arandın ha arancan bekle kızım modunda falini bi olduramadı gitti 6 aydır her gün beni is için arıyorlar :))
Piyasada cok kişiye baktırdım anladığım şu bizim hayattan beklenti ve hayallerimizi bize fal olarak aktariyorlar
Düşünce okumada bi şekilde olayi az cok cozmusler
İstanbul Leyla dan İzmirli gulistan a çıkan yok

Bugün daha doğrusu iki gündür Hazala fal baktırmak için bekledim
Baktırmayın bırakın bir kenara,lütfen verdiği cevaplardan dolayı inanılmaz derecede rahatsız oldum
Yok evde ortam sakin değilmiş yok fotoğraflar karışmış haliyle cevap verememiş
Baktırıp baktırmamak artık önemli değil de bu tavır ve tarz ne kadar sıkıntılı
Ben bir başkasının yerine bugün de utandım çok şükür

Falı çıkmıyor ki bosverin takmayın

Falında paradox yaşayan genç heyecanlı bir arkadaş... Ararsın açmaz mesaja haftalar sonra döner saçma sapan açıklamaları olur bosverin gitsin

bana ve tanıdığım birine hiç dönmemişti kendisi. bakmak istemiyorum dese o bile tamamdı, istemeyebilir sonuçta ama o hiç cevap vermemeyi seçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…