İstanbul'da Fal - Falcılar

Bir de hazal hanımın hitap şeklini beğenmedim ben...Allah aşkına beybim nasıl bir kelimedir...sanki kırk yıldır muhabbet ediyoruz ya da ben kendisinin samimi bir arkadaşıyım
Velhasıl çok rahatsız oldum

Nihal hanımı denediniz mi ?süreçle ilgili memnun olanlar var galiba
Nihal yine verdiğin paraya uzulmeyecegin biri yani zaman kavramı biraz değişik bende onemli konular çıkmadı çıkmadıkça da zamani ileriye çekiyor falcilar ama anda iyi akıl okuyor. Bazen gercekten iyi bakiyor bazen durgun... Benim de trans Zeynep'te kaldi aklim bir kez baktırdım birini sormuştum o yalancının teki nesini soruyorsun onun diye bağırmisti hala sesi kulaklarımda:)) cidden de 12 den vurmuş ama cok çorba yapıyor diyen de var ondan cesaret edip o parayı tekrar vermedim

Hazal hanım beni aradı sağolsun ...buradan bazı üyeler mesajlarımın ekran görüntüsünü atmışlar ona ve o da beni aramak ve konuşmak istemiş...kendisiyle konuştum..bana durumu bir de kendisi izah etmek istemiş,iyiniyetli ve düşünceli bir yaklaşım elbette...ben gerginliği seven biri olmadım hiçbir zaman...
Lütfen bu aktarımı bırakın arkadaşlar hoş olmuyor...kaldı ki benim telefonumun klavyesi bozuk bu nedenle bir çok kelimeyi yanlış yazabiliyor um...
Kaldı ki kendisi de iletişime kapalı biri değil,olsaydı inanılmaz gerilirdim bu net

begenmeyip elestirince burada falcı arayıp hesap mı soruyor.. yuh yaa.. hani burada acık acık yazılanları falcı da kendisi okuyabilir tamam ama kimin nickname i ne kim kim nereden biliyor ozel konusmaları mı falcıya ss gonderip laf tasıyor insanlar inanamıyorum.. demek ki cidden burada bir sey paylasmamak lazım iyi kötü. iyi diyince reklam oluyor kötü diyince falcı dadanıyor cok kötu

İyide ben anlamadım nasıl sizlerin olduğunu bilebiliyor ben anlamadım ya burda konuşulan yazılan herşeyi tutup iletiyorlarmı bukadar terbiyesizlik olurmu ne hakla yani benim mesajlarımı alıp yorumlarımı ileticeksiniz benimde başına geldi iki kere birini benim önerdiğim bir falcıya burdan biri benim ona yazdığım mesajı atmış demişim ki işte çok olumsuz yorum yapar bazıları hatta uğursuz olarak adlandırıyor gibi bişey demişim onun ekran resmini alıp senin için böyle dedi diye tabi benim mesajımdan benim olduğumu çakmış yani bukadar kötü insan kaynıyor burası o yüzden güvenilir değil hiçkimse. Sonuç ta falcılarla hayatımızı paylaşıyoruz tutup yarın bizi zor durumda bırakmayacağını bilemeyiz çok yanlış şeyler yapıyosunuz çok ayıp

afrikali kimdir acaba nerden ulasbilirim bende yuzlerce fal baktirdim en azindan anda iyi olan biri var mi acaba bildiginiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…