- 8 Ağustos 2018
- 1.439
- 3.411
- 133
Arkadaşına verdiği gelecek vadesi tutmuş mu acabaBir de hazal hanımın hitap şeklini beğenmedim ben...Allah aşkına beybim nasıl bir kelimedir...sanki kırk yıldır muhabbet ediyoruz ya da ben kendisinin samimi bir arkadaşıyım
Velhasıl çok rahatsız oldum
Tutmuş ancak benim derdim vade değil süreçle ilgili yorumduArkadaşına verdiği gelecek vadesi tutmuş mu acaba
Nihal hanımı denediniz mi ?süreçle ilgili memnun olanlar var galibaTutmuş ancak benim derdim vade değil süreçle ilgili yorumdu
Nihal yine verdiğin paraya uzulmeyecegin biri yani zaman kavramı biraz değişik bende onemli konular çıkmadı çıkmadıkça da zamani ileriye çekiyor falcilar ama anda iyi akıl okuyor. Bazen gercekten iyi bakiyor bazen durgun... Benim de trans Zeynep'te kaldi aklim bir kez baktırdım birini sormuştum o yalancının teki nesini soruyorsun onun diye bağırmisti hala sesi kulaklarımda:)) cidden de 12 den vurmuş ama cok çorba yapıyor diyen de var ondan cesaret edip o parayı tekrar vermedimNihal hanımı denediniz mi ?süreçle ilgili memnun olanlar var galiba
İyide ben anlamadım nasıl sizlerin olduğunu bilebiliyor ben anlamadım ya burda konuşulan yazılan herşeyi tutup iletiyorlarmı bukadar terbiyesizlik olurmu ne hakla yani benim mesajlarımı alıp yorumlarımı ileticeksiniz benimde başına geldi iki kere birini benim önerdiğim bir falcıya burdan biri benim ona yazdığım mesajı atmış demişim ki işte çok olumsuz yorum yapar bazıları hatta uğursuz olarak adlandırıyor gibi bişey demişim onun ekran resmini alıp senin için böyle dedi diye tabi benim mesajımdan benim olduğumu çakmış yani bukadar kötü insan kaynıyor burası o yüzden güvenilir değil hiçkimse. Sonuç ta falcılarla hayatımızı paylaşıyoruz tutup yarın bizi zor durumda bırakmayacağını bilemeyiz çok yanlış şeyler yapıyosunuz çok ayıpHazal hanım beni aradı sağolsun ...buradan bazı üyeler mesajlarımın ekran görüntüsünü atmışlar ona ve o da beni aramak ve konuşmak istemiş...kendisiyle konuştum..bana durumu bir de kendisi izah etmek istemiş,iyiniyetli ve düşünceli bir yaklaşım elbette...ben gerginliği seven biri olmadım hiçbir zaman...
Lütfen bu aktarımı bırakın arkadaşlar hoş olmuyor...kaldı ki benim telefonumun klavyesi bozuk bu nedenle bir çok kelimeyi yanlış yazabiliyor um...
Kaldı ki kendisi de iletişime kapalı biri değil,olsaydı inanılmaz gerilirdim bu net
selam Gonca Polata bi suredir baktiriyorum bende anda yada gelecek icin bilemiyor mu sizce?Gonca Polat’ı bende seviyorum ama şu an gördüm ki andada boş
afrikali kimdir acaba nerden ulasbilirim bende yuzlerce fal baktirdim en azindan anda iyi olan biri var mi acaba bildiginiz?Onlar iyi özellikle Afrikalı anda gerçekten iyi. Rita zaten direk biliyo Leyla da öyle açıkcası ben bu işi çözemedim senin bildiğin kadarını bilip yorum yapıyorlar benim bilmediğim hiçbirşeyi kimse demedi. Mesela ben bilmediğim dönemde kimse bilmiyordu oysaki 6aylık bir mevzuydu ben öğrendim ne hikmetse falcılarda öğrendi
Ama Afrikalıda arkadaşım ben bilmiyordum dedi şimdi ben Afrikalıyı test etme şansım yok çünkü ben zaten durumu biliyorum eğer tersi olursa derimki kimse bilemedi. Benim bilmediğimi söyleyen tek kişi Derindi oda falı bırakmış birde Havin ama dedikleri doğrumu bilemem çünkü bilmiyorum:) diğerini 6ay sonra öğrendim.
O yüzden şimdi kafanda şüphe varya senin bunu kullanabilirler yada umutlandırabilirler o yüzden bilemiyorum istersen Ritayı dene en sağlamı o sanırım
Gelecek fiyasko andada öyleselam Gonca Polata bi suredir baktiriyorum bende anda yada gelecek icin bilemiyor mu sizce?
sizi karsidaki seviyoe filan diyip kandirdi mi peki buarada turuncu iremi denediniz mi veya onerceginiz biri var mi anda basarilk en azindan biriGelecek fiyasko andada öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?