Evet kandırdı. Denemedimsizi karsidaki seviyoe filan diyip kandirdi mi peki buarada turuncu iremi denediniz mi veya onerceginiz biri var mi anda basarilk en azindan biri
tamamdir cok tesekkr ederimEvet kandırdı. Denemedim
Hemen söyleyeyim 1cümlesini dahi yaşamadım 100tane şey söyledi 99'u olumluydu birtane olumsuzdu o 99'u yaşamadım zaten olumsuz dediği çıkıyo diyolar. Umarım oda çıkmazda toptan tüm falcılardan kurtuluruz :)Zeynebin olumlu dedigi şeyi yaşayan var mi?
Ben sanırım ismini duymuştum ama sen diyosan denenebilir canımKizlar merhaba uzun zamandır yazmıyorum ama Bakırköy'de dejavu cafeye yeni bir abla gelmişti 3 ay önce kafelerin açıldığı dönemde bir arkdaim kolumdan tutup götürdü,inanın 2 ay içinde gerek iş gerek ailesel konularda dediğini %70 i ckti ve en önemlisi ben ne zmn fal baktirsam basım ağrır bikac gün kötü rüya görürüm rahstsiz hissederim bu abla da böyle bisy hiç yaşamadım adı Seyhan baktiran bilen var mı numarası var online bakiyo evden snrim artık duyan baktiran deneyimini yazarsa sevinirim
Ben çok önceden baktirdigimda ev tasiyorsunuz zevkine göre doseyeceksin güzel bir ev olacak demişti. 6 veya 7 ay sonra beraber olduğum kişi evini değiştirme kararı aldı( onun için çok zor bir karardı maddi yönden sıkışığim derdi) sonrada evi kendimize göre sıfırdan yaptikZeynebin olumlu dedigi şeyi yaşayan var mi?
Peki ani biliyor muHemen söyleyeyim 1cümlesini dahi yaşamadım 100tane şey söyledi 99'u olumluydu birtane olumsuzdu o 99'u yaşamadım zaten olumsuz dediği çıkıyo diyolar. Umarım oda çıkmazda toptan tüm falcılardan kurtuluruz :)
Bilmiyorum ki yani ben o kadını pek çözemedim yani benim bilmediğim şeylerde söyledi bildiğim uç şeylerde şimdi benim düşüncelerim doğrumu bilemem diğer söylediklerini test edemem ama bana söylediği onca şey çıkmadı tersi oldu zaten olumsuz dediği çıkıyomuş oda 1şey zaten yani ne anladım.Peki ani biliyor mu
Kesinlikle beyin okuyor haklısın. Kafasından geçirdiği cümleleri ben karşı taraftan duydum. Sanırım bende ki farkı Zeynep in bana öyle olumsuz konusmamasi. Eskiden çok fal baktiran biri olarak yinede Zeynep'i seviyorum .Bilmiyorum ki yani ben o kadını pek çözemedim yani benim bilmediğim şeylerde söyledi bildiğim uç şeylerde şimdi benim düşüncelerim doğrumu bilemem diğer söylediklerini test edemem ama bana söylediği onca şey çıkmadı tersi oldu zaten olumsuz dediği çıkıyomuş oda 1şey zaten yani ne anladım.
Burda bazıları biliyo diyo anı bende düşünce okuduğunu düşünüyorum bir konuyla ilgili test ettim çünkü
Yani karşı taraftan duyduysan eğer senin değil karşı tarafın düşüncelerini okuyor olanı tamamiyle biliyor demek olur bu ben işte öyle olduğuna inanmıyorum acaba sen o kişinin ne düşündüğünü kendin gayet iyi biliyorsun tahmin ediyorsun Zeynep bunumu okuyoKesinlikle beyin okuyor haklısın. Kafasından geçirdiği cümleleri ben karşı taraftan duydum. Sanırım bende ki farkı Zeynep in bana öyle olumsuz konusmamasi. Eskiden çok fal baktiran biri olarak yinede Zeynep'i seviyorum .
Evet düşunece okuyor bencede ama karsi tarafla ilgili anlik seyleri biliyor olumlu dedileri olmuyor olumsuzlar bende çıktı hepYani karşı taraftan duyduysan eğer senin değil karşı tarafın düşüncelerini okuyor olanı tamamiyle biliyor demek olur bu ben işte öyle olduğuna inanmıyorum acaba sen o kişinin ne düşündüğünü kendin gayet iyi biliyorsun tahmin ediyorsun Zeynep bunumu okuyo
Ben Zeynebi inan anlamadım zaten falından bişey anlamıyorum yani çok çelişkili falı var anlaşılır değil ben her seferinde kriz geçiriyorum ona baktırdığımda en son bana ona söyle sakın bu işe girişmesin o okunuyor ..... ona büyü yapıyor, plan program yapıyor entrika yalanlar söylüyor çok kötü biri onu kurtar bir hoca bul sevap işlersin kendinde değil asla dediği gün ben Zeynebi bıraktım böyle birşey mümkün değil bu benim düşüncemdi çünkü bana bunu buradaki bir çok falcı işledi bende acabamı diye düşünmüştüm :)) onu söyledi.
2. test ettiğim beni kıskandığını düşünüyordum 2-3gündür bana beni kıskandığını söyledi. Yani bence oda bizim gibi düşünceleri okuyor oyda öyle birşey yok demek istediğimi anlıyorsun dimi benim net olarak bilmediğim hiçbir şeyi kimse bilemedi
Ya en basiti mermai de sorun o 2yıl önce baktırdı bana anlatmıştı ozaman adamın hayatında kız olduğunu bilemedi çünkü mermaid de bilmiyordu ama 3ay sonra adamın nişanlı olduğunu öğrendi şimdi siz bana bu konuda ne diyebilirsiniz :) bana da mesela ilk aradığımda aklımda 2kişi ile ilgili şüphe vardı 2kişi var bu adamda dedi 2.aradığımda bende o şüphe gitmişti tek kişi var dedi yani o yüzden doğru olduğunu düşüncelerimin ben asla bilemem evet sezgilerimiz var bazen bizde hissediyoruz ve falcı söyleyebiliyor bizi okuduğu için o yüzden ben gerçekten artık böyle bakanlara baktırmak istemiyorum neden çünkü belki ben doğru düşünmüyorum kendini gerçekleştiren kehanet çalıştırmama sebep oluyorlar. Ama çok seven kişiler var bilmiyorum belki tarzını çözersem ve benim için söylediği şeyler çıksaydı sizin gibi kendi kulaklarımla duysaydım yaşasaydım inanın sevinerek yazardım
Yani ömrümün toz zerresi kadar olan kısmını bildi diyosun ee yaniSelam kızlar...
Hayatımda ilk defa Tarot genel açılım baktırdım. Twitter da Merkür Kedisi diye bir hesabı takip ediyordum. Bir hafta oldu baktıralı. Kızın enerjisi ses tonu kendine hayran bıraktı. Yaşanmış ne varsa bildi içimde ne duygular geçiyorsa bildi. İşin hayret verici kısmı bir haftalık gelecek tahminleri tuttu. Gerçekten çok memnun kaldım.
Önerilerle gitmiştim baya da memnun kaldım. Enerji meselesi zaten bu olay. Üslubunu da çok beğendim, tutmasaydı bile enerjisini sevdim.Yani ömrümün toz zerresi kadar olan kısmını bildi diyosun ee yani
Tatlı bir kız kötü bir falcı değil buradaki imsanları memnun etmez ama falda başlangıç orta seviyeye önerilebilir burda herkes advanced expert filan:))Önerilerle gitmiştim baya da memnun kaldım. Enerji meselesi zaten bu olay. Üslubunu da çok beğendim, tutmasaydı bile enerjisini sevdim.
Falda advanced seviyede buda güzel :)))Tatlı bir kız kötü bir falcı değil buradaki imsanları memnun etmez ama falda başlangıç orta seviyeye önerilebilir burda herkes advanced expert filan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?