- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Katılıyorum herkes advanced çok iyi dediklerini bile çoğu kişi beğenmedi bu platform da ondan dolayı baya bilenler lazım buradakilereTatlı bir kız kötü bir falcı değil buradaki imsanları memnun etmez ama falda başlangıç orta seviyeye önerilebilir burda herkes advanced expert filan:))
Biliorum talana dilemiştin zaten çok kişi yazdı unutmadım. Baktiranlar beğendi ama sayet çıkmazsa da ben sorumluluk almış olucam. Çünkü herkesin ki herkese tutuo sizde biliyosunuz. Belki onlara bildi bilmiş sana bilemezse ben ne diycem sana onu da düşünüorum acikcasi
Klavyem biraz sorunlu bazı şeyleri yanlış yazabilirim kusura bakmayinBiliorum talana dilemiştin zaten çok kişi yazdı unutmadım. Baktiranlar beğendi ama sayet çıkmazsa da ben sorumluluk almış olucam. Çünkü herkesin ki herkese tutuo sizde biliyosunuz. Belki onlara bildi bilmiş sana bilemezse ben ne diycem sana onu da düşünüorum acikcasi
Sizin yorumunuzu görüp instagramda faluzmanım ı takibe alıp bana da fal bakmasını rica ettim ama bin pişman oldum gerçekten.Geçen gün arkadaşımın tavsiyesi üzerıne instagramda faluzmanim diye bir sayfa buldum çok güzel baktı valla tavsiye ederim üstelik ücretsiz bakıyor.
Ya siz yönlendirin çıkar çıkmaz bu kdr kişi olumlu konusuyorsa vardır bir bildiği tatlım ben öyle bakıyorum sizi sorumlu tutmam bilmezse de yanlış anlamayın yardımcı olursan sevnrimKlavyem biraz sorunlu bazı şeyleri yanlış yazabilirim kusura bakmayin
Pardon da bana bu kadar kaba ve ters davranan insana ben neden birini yönledirip aracı olayım??? Üstelik nasıl fal baktıgını da hiç ama hiç bilmiyoken buna neden vesile olayım?!!! Beni zaten bana yapılan terbiyesizlik ya da hiç bakılmamış bi fal için isteseniz de sorumlu tutamazsınız!!! Karşı taraftır burda her şekilde sorumlu olan!!! Kusurabakmayın ben sizin degil, kendi istedigimi yaparım, siz isterseniz yönlendirin tabi ama lütfen bana ne yapacagımı bi daha yazmayın!!Ya siz yönlendirin çıkar çıkmaz bu kdr kişi olumlu konusuyorsa vardır bir bildiği tatlım ben öyle bakıyorum sizi sorumlu tutmam bilmezse de yanlış anlamayın yardımcı olursan sevnrim
Sakin olun o size yazılmış bir mesaj değilPardon da bana bu kadar kaba ve ters davranan insana ben neden birini yönledirip aracı olayım??? Üstelik nasıl fal baktıgını da hiç ama hiç bilmiyoken buna neden vesile olayım?!!! Beni zaten bana yapılan terbiyesizlik ya da hiç bakılmamış bi fal için isteseniz de sorumlu tutamazsınız!!! Karşı taraftır burda her şekilde sorumlu olan!!! Kusurabakmayın ben sizin degil, kendi istedigimi yaparım, siz isterseniz yönlendirin tabi ama lütfen bana ne yapacagımı bi daha yazmayın!!
Bu kadar olumlu konuştugu kişi demişsiniz bi de, sanırım bana instagram hesabındaki takipçi ve yorumlardan bahsediyosunuz. O yorum ve takipçilerin fake olabilecegini artık bilmeyen kalmadı nerdeyse. Kesin öyledir demiyorum ama olabilir diyorum.
Ama benim mesajımdan alıntı yapılarak yazılmış bi mesaj ve alıntılayan şahsın da yazdıgı o konuyla ilgili de tek yorum yapan kişi de benim. Peki kime yazıldı acaba çok merak ettim şu an gerçekten?Sakin olun o size yazılmış bir mesaj değil
Ama benim mesajımdan alıntı yapılarak yazılmış bi mesaj ve alıntılayan şahsın da yazdıgı o konuyla ilgili de tek yorum yapan kişi de benim. Peki kime yazıldı acaba çok merak ettim şu an
Sizden alıntı yapılmamışki?Ama benim mesajımdan alıntı yapılarak yazılmış bi mesaj ve alıntılayan şahsın da yazdıgı o konuyla ilgili de tek yorum yapan kişi de benim. Peki kime yazıldı acaba çok merak ettim şu an gerçekten?
Sizden alıntı yapılmamışki?
Sizden alıntı yapılmamışki?
Sizden alıntı yapılmamışki?Pardon sabah mahmurluguyla yanlış görmüşüm, bunun için sabah yazdıgım mesajdan dolayı kbakmayın. Mümkünse ve daha fazla yanlış anlaşılma olmaması için bu hariç son yazdıgım tüm yorumları silerseniz çok memnun olurum, çünkü ben sonradan silemiyorum:)Sizden alıntı yapılmamışki?
Arkadaşımın ben bu mesaja alıntı yaparak yazdım o mesajı seninle.ne alakası var cevabım size değil di?? B BluebellyBiliorum talana dilemiştin zaten çok kişi yazdı unutmadım. Baktiranlar beğendi ama sayet çıkmazsa da ben sorumluluk almış olucam. Çünkü herkesin ki herkese tutuo sizde biliyosunuz. Belki onlara bildi bilmiş sana bilemezse ben ne diycem sana onu da düşünüorum acikcasi
???Pardon da bana bu kadar kaba ve ters davranan insana ben neden birini yönledirip aracı olayım??? Üstelik nasıl fal baktıgını da hiç ama hiç bilmiyoken buna neden vesile olayım?!!! Beni zaten bana yapılan terbiyesizlik ya da hiç bakılmamış bi fal için isteseniz de sorumlu tutamazsınız!!! Karşı taraftır burda her şekilde sorumlu olan!!! Kusurabakmayın ben sizin degil, kendi istedigimi yaparım, siz isterseniz yönlendirin tabi ama lütfen bana ne yapacagımı bi daha yazmayın!!
Bu kadar olumlu konuştugu kişi demişsiniz bi de, sanırım bana instagram hesabındaki takipçi ve yorumlardan bahsediyosunuz. O yorum ve takipçilerin fake olabilecegini artık bilmeyen kalmadı nerdeyse. Kesin öyledir demiyorum ama olabilir diyorum.
Evet biliyorum ben de açıkladım yanlış anladıgımı özellikle bunun için ve özür diledim, yazdıklarımı görmediniz sanırım
Burda da yanlış anlaşılma oldugunu ve özür diledigimi açıklayan yazdıgım ekran görüntüsünün paylaşıyorumEvet biliyorum ben de açıkladım yanlış anladıgımı özellikle bunun için ve özür diledim, yazdıklarımı görmediniz sanırımtalena M mermaid250
Ben yaşadım canım defalarca. Eskiden çok fazla fal baktırırdım şimdi ayda yılda bir Zeynep'e baktırırım. Karşı tarafın düşüncesini de iyi okur ve ben de gelecek de çıktı. Haaa mesela tanışacaksın dediği insanlarla hiç tanışmadım mesela . Farklı konular çıktı.Zeynebin olumlu dedigi şeyi yaşayan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?