İstanbul'da Fal - Falcılar

Tatlı bir kız kötü bir falcı değil buradaki imsanları memnun etmez ama falda başlangıç orta seviyeye önerilebilir burda herkes advanced expert filan:))
Katılıyorum herkes advanced çok iyi dediklerini bile çoğu kişi beğenmedi bu platform da ondan dolayı baya bilenler lazım buradakilere

M mermaid250 coook önceden beri söylüyorum Necmiye abla ya rica etsem nolur nolur
Biliorum talana dilemiştin zaten çok kişi yazdı unutmadım. Baktiranlar beğendi ama sayet çıkmazsa da ben sorumluluk almış olucam. Çünkü herkesin ki herkese tutuo sizde biliyosunuz. Belki onlara bildi bilmiş sana bilemezse ben ne diycem sana onu da düşünüorum acikcasi

Klavyem biraz sorunlu bazı şeyleri yanlış yazabilirim kusura bakmayin

Geçen gün arkadaşımın tavsiyesi üzerıne instagramda faluzmanim diye bir sayfa buldum çok güzel baktı valla tavsiye ederim üstelik ücretsiz bakıyor.
Sizin yorumunuzu görüp instagramda faluzmanım ı takibe alıp bana da fal bakmasını rica ettim ama bin pişman oldum gerçekten.
Nerdeyse tüm postlarında kendi sayfalarını takip ederseniz ücretsiz fal bakacagının reklamını yapmış olan bu hesaba ayrı ayrı zamanlarda hem instagram dm den mesaj attım hem etiketleyerek yorum yazdım ve sordum bana fal bakıp bakamayacagıyla ilgili.
Öyle çok büyük bi beklentim de yoktu açıkçası ama en azından telefon uygulamalarında oldugu gibi bi şansımı denerim, bilirlerse baktırmaya devam ederim, bilemezlerse de zaten kendileri bedava dedigi için çok bişey kaybetmeyecegimi düşündüm ve baktırmaya karar verdim.
Tek şartı olan hesabı takip de etmeye başladım.
Fala bakmak istemeyebilirler evet bunu anlıyorum ama en azından beni kibarca reddedip "kbakmayın, çok yogunuz/enerjiniz tutmadı bizimle/henüz çok yeni takipçimiz oldunuz" şeklinde bi gerekçe göstererek bile yapsa ona da ok derdim.
Ama bırakın bunu demeyi lütfedip hiçbirine cevap bile vermediler. Ben de bu tavırlarına sinirlendim ve bakmıyolarsa neden instagramda ücretsiz fal reklamını yaptıklarını, kibarca da olsa reddeden bi cevap yazabileceklerini ve benim fal baktırmayı çok sevdigim için bu sözde bedava (!) bakacakları faldan memnun kalsaydım ilerde de gerekirse ücretli fal bakırabliecek potansiyel bi müşteriyi kaybettiklerini yazdım, bırakın özür dileyip telafi etmeye çalışmayı, az buçuk tahmin ettigim gibi beni takipten çıkarıp yorumumu da silmişler:))
Haa falda iyiler midir ne kadar iyilerdir vs bu şımarık tutumları yüzünden bilemem tabi, ama bu saatten sonra bilmek de istmemem açıkçası ve bu tutumları yüzünden ilerde bi gün paralı bakmaya başlasalar ve bu fal konusunda müneccim dahi olsalar kimseye tavsiye etmem ve böyle terbiyesiz, ukala ve kendini bi halt zanneden falcılara da para kazandırmak istemem. Bişey kaybettim mi? Tabi ki hayır ama onlar beni ve çevremdeki biçok potansiyel müşteri/takipçiyi bana göre şimdiden kaybettiler bile!:))
İyi ki de bakmamışlar ve ben de böyle insanlara para kazandırmamışım. Kimseye de tavsiye etmem

Ya siz yönlendirin çıkar çıkmaz bu kdr kişi olumlu konusuyorsa vardır bir bildiği tatlım ben öyle bakıyorum sizi sorumlu tutmam bilmezse de yanlış anlamayın yardımcı olursan sevnrim
Pardon da bana bu kadar kaba ve ters davranan insana ben neden birini yönledirip aracı olayım??? Üstelik nasıl fal baktıgını da hiç ama hiç bilmiyoken buna neden vesile olayım?!!! Beni zaten bana yapılan terbiyesizlik ya da hiç bakılmamış bi fal için isteseniz de sorumlu tutamazsınız!!! Karşı taraftır burda her şekilde sorumlu olan!!! Kusurabakmayın ben sizin degil, kendi istedigimi yaparım, siz isterseniz yönlendirin tabi ama lütfen bana ne yapacagımı bi daha yazmayın!!
Bu kadar olumlu konuştugu kişi demişsiniz bi de, sanırım bana instagram hesabındaki takipçi ve yorumlardan bahsediyosunuz. O yorum ve takipçilerin fake olabilecegini artık bilmeyen kalmadı nerdeyse. Kesin öyledir demiyorum ama olabilir diyorum.

Sakin olun o size yazılmış bir mesaj değil

Sizden alıntı yapılmamışki?

Sizden alıntı yapılmamışki?
tolin

Arkadaşımın ben bu mesaja alıntı yaparak yazdım o mesajı seninle.ne alakası var cevabım size değil di?? B Bluebelly

???

Mandal cafe toprak icin yorumunuz var mi?? Arkadasim baktiracak ben ortalama dedim ama soriyim size de belki yorum yapabilecek vardir.

Eklentiler

• BC39534B-2F47-4E57-A9BF-29DF83C1DD46.webp
    29 KB · Görüntüleme: 31
Zeynebin olumlu dedigi şeyi yaşayan var mi?
Ben yaşadım canım defalarca. Eskiden çok fazla fal baktırırdım şimdi ayda yılda bir Zeynep'e baktırırım. Karşı tarafın düşüncesini de iyi okur ve ben de gelecek de çıktı. Haaa mesela tanışacaksın dediği insanlarla hiç tanışmadım mesela . Farklı konular çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…