İstanbul'da Fal - Falcılar

Sorduğunuz konular mı?

vade tutmus muydu

Mandal cafe toprak icin yorumunuz var mi?? Arkadasim baktiracak ben ortalama dedim ama soriyim size de belki yorum yapabilecek vardir.
Hala mı toprak canım ben baktırdım ya beğenmedik sende biliyorsun nasıl baktığını

Selam herkese, buraya yazmak istedim, nikoya fal baktırmıştım birkaç hafta önce benim eski erkek arkadaşımın nişanlı olduğunu veya nişanlanmak istediğini söyledi, öyle bir şey olmadığını öğrendim kesin bilgi. Benim taktığım bir durum değildi gerçi ama olumsuz şeyler söylediği birisi varsa üzülmesin çünkü anda bilemiyor.

O benim fal işine başlama sebebim hatta ben onun yüzünden işimden oldum oda bana diğer falcılar gibi 100tane şey bakıp 90tanesi çıkmayan 1 tanesinide tam 3 kere değiştiren sarı-esmer-kızıl gibi düşün ama çok olumsuz bişey kafama takıp olduran kişidir. Ve ben kesinlikle beni kıskandığını düşünmüştüm o gün mermaidden de etkilenmiştim hala söylerim senin yüzünden oldu diye çıkıyomuş herkes övüyo %100 çıkıyo dedikleri için yol boyu ağlayıp rezil olduğumu hatırlıyorum :) ve 6ay içinde dediği şey üzerinden tam 2,5sene geçti 2 tane yüzük atıyodum istanbuldan hiç ayrılmıyodum falan ya birsürü lanet uğursuz biri o yüzden asla gitmem birdaha

Merhaba. Ben mermaid in önerdiği Necmiye hanıma baktırdım. İçinde olduğum durumu daha önce hiç kimse bu kadar net ve doğru bilrmemiştti. Bence baktırabilirsiniz.
Peki geleceğe dair konuştumu bildimi

Peki geleceğe dair konuştumu bildimi
Evet geleceğe dair konuştu. Ama tabi geleceğin çıkıp çıkmayacağını zaman gösterecek. Bir de şöyle geleceğe dair bin türlü ihtimal var bişey yaparsın geleceği değiştirebilirsin bne bunu deneyimledim bi laf bşle durumu değiştirebilir. Benim durumum çok karışık bunu bildiği için bile ben şaşkınım. Gelecekte söulediği şeyler durumumla orantılı şeyler ben de Necmiye ablanın söulediği şekilde ilerleyeceğini biliyorum. Ama geleceğin garantisi yok bemim içinde bulunduğum durum herkesin kolay bileceği şeyler değik üstelij. Ben memnun kaldım herkese iyi bakar mı enerjisi tutar mı onu bilemem ama baktırdığım falcılar bilemediler hiç Necmiye abla bildi.

Ben de Afrikalı kadına ve Necmiye hanıma baktırdım. İkisi paralel konuştu
Afrikalı kadın ben demeden bir durumu hemen söyledi. Karşımdaki kişiyle ilgili durumu bildi. O kişinin hislerini de bildi. Çok ayrıntı vermeyim ama hiçbir şey anlatmadan çok güzel yorumladı.
Necmiye hanım da aynı şekilde güzel yorumladı. İnsana olmayacak bir vaad sunmuyor ne ise onu söylüyor. Ben çok olumsuz konuşur diye düşünmüştüm öyle olmadığını söyledi.
İkisinden de memnunum tekrar baktırır mısın derseniz hemen değil. İkisinin ortak dediği bir durum var eğer o olursa evet tekrar baktırırım. Geleceği bilmek tabii ki zor ama anı bende gördüler ki genelde bende anı bile bilemiyor çoğu yorumcu. O yüzden memnun kaldım. Mermaid çok yardımcı oldu çok çok sağ olsun.

Selamlar‍♀
biraz önce mermaid sayesinde Necmiye ablayla konuştum. Necmiye abla çok tatlı çok cana yakın konuşuyor ben çok memnun kaldım. Geçmişi ve anı direkt bildi zaten. Gelecek inşallah çıkmaz beklediğim konuyla alakalı pek olumlu konuşmadı. Zaten Polyana gibi konuşanlardan bıkmıştım. Biçok kişiye fal baktırdım para yatırmaktan yorulmuştum bu sefer değdi inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…