Sorduğunuz konular mı?Ben yaşadım canım defalarca. Eskiden çok fazla fal baktırırdım şimdi ayda yılda bir Zeynep'e baktırırım. Karşı tarafın düşüncesini de iyi okur ve ben de gelecek de çıktı. Haaa mesela tanışacaksın dediği insanlarla hiç tanışmadım mesela . Farklı konular çıktı.
vade tutmus muyduBen yaşadım canım defalarca. Eskiden çok fazla fal baktırırdım şimdi ayda yılda bir Zeynep'e baktırırım. Karşı tarafın düşüncesini de iyi okur ve ben de gelecek de çıktı. Haaa mesela tanışacaksın dediği insanlarla hiç tanışmadım mesela . Farklı konular çıktı.
Hala mı toprak canım ben baktırdım yaMandal cafe toprak icin yorumunuz var mi?? Arkadasim baktiracak ben ortalama dedim ama soriyim size de belki yorum yapabilecek vardir.
Geçen biri dedi yine ondan dedim acaba iyi mı kötü mü diye. Gidecek kimse kalmadı o acıdan. Yeni biri yok.Hala mı toprak canım ben baktırdım yabeğenmedik sende biliyorsun nasıl baktığını
Hem sorduğum hem kendisinin aralarda söylediği ufak ayrıntılarSorduğunuz konular mı?
Vade olarak mesela birkaç hafta demişti 3 haftaya dediği şey olmuştu.vade tutmus muydu
Nerede acaba bu falcıVade olarak mesela birkaç hafta demişti 3 haftaya dediği şey olmuştu.
Telefonda bakıyorNerede acaba bu falcı
O benim fal işine başlama sebebim hatta ben onun yüzünden işimden oldum oda bana diğer falcılar gibi 100tane şey bakıp 90tanesi çıkmayan 1 tanesinide tam 3 kere değiştiren sarı-esmer-kızıl gibi düşün ama çok olumsuz bişey kafama takıp olduran kişidir. Ve ben kesinlikle beni kıskandığını düşünmüştüm o gün mermaidden de etkilenmiştim hala söylerim senin yüzünden oldu diyeSelam herkese, buraya yazmak istedim, nikoya fal baktırmıştım birkaç hafta önce benim eski erkek arkadaşımın nişanlı olduğunu veya nişanlanmak istediğini söyledi, öyle bir şey olmadığını öğrendim kesin bilgi. Benim taktığım bir durum değildi gerçi ama olumsuz şeyler söylediği birisi varsa üzülmesin çünkü anda bilemiyor.
Peki geleceğe dair konuştumu bildimiMerhaba. Ben mermaid in önerdiği Necmiye hanıma baktırdım. İçinde olduğum durumu daha önce hiç kimse bu kadar net ve doğru bilrmemiştti. Bence baktırabilirsiniz.
Evet geleceğe dair konuştu. Ama tabi geleceğin çıkıp çıkmayacağını zaman gösterecek. Bir de şöyle geleceğe dair bin türlü ihtimal var bişey yaparsın geleceği değiştirebilirsin bne bunu deneyimledim bi laf bşle durumu değiştirebilir. Benim durumum çok karışık bunu bildiği için bile ben şaşkınım. Gelecekte söulediği şeyler durumumla orantılı şeyler ben de Necmiye ablanın söulediği şekilde ilerleyeceğini biliyorum. Ama geleceğin garantisi yok bemim içinde bulunduğum durum herkesin kolay bileceği şeyler değik üstelij. Ben memnun kaldım herkese iyi bakar mı enerjisi tutar mı onu bilemem ama baktırdığım falcılar bilemediler hiç Necmiye abla bildi.Peki geleceğe dair konuştumu bildimi
Numarası yok maalesef Mermaid250 yardımcı oluyor bu konuda.Necmiye hanımın numarasını atar mısınız? Baktirip yorumumu paylaşacağım.
Bana yaz ben yardımcı olurum.Necmiye Hanım ve Afrikalı kadının telefonunu birisi özelden gönderebilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?