İstanbul'da Fal - Falcılar

Burda yazılan yazılmayan herkese fal baktırdım ( genel olarak hiç beğenilmeyen 1-2 kişi hariç) ucundan kıyısından bildikleri şeyler oluyor ama kesin bildi dediğim anda çıkmayanlar da çok, sorularla ilerleyenler çok, geleceği zaten bildiklerini düşünmüyorum. Çıkanlar olmadı değil ama onu da çok bildiklerinden değil atıp tutturdular. Çok fal baktırdıktan sonra anladığım şey bunu Heidi de söylemişti bizim zihnimizi okudukları, sorduğumuz kişilerinkini de okuyabiliyorlar mı bilmiyorum. Son dönemde sosyal deney yapmaya başladım falcılarda bu zihin okuma konusuyla ilgili:)) Hepsi aynı ağızdan konuşuyor çünkü benim inancımı düşüncemi biliyorlar onlara ben söylettiriyorum, olumsuz konuşuyorlarsa da korkunuzu görüp o ihtimale göre konuşuyorlar. Benim işimi kaç kardeş olduğumu bilmeleri önemli değil bunu bende biliyorum zaten ama sorduğum anlık durumlarda bile yanılıyorlar. Gelecekle ilgili zeynep detay bildi ona da önceden baktırmıştım not düşeyim. Gonca işimle ilgili bişeyi bildi 2 gün sonra oldu. Cidden başka benim için önemli, sorduğum şeyleri tutturan olursa buraya yazarım.

Bugün tamda bunu kontese bahsediyordum okadar kişiye baktırdım ben hep düşündüklerimi korkularımı söylediler sadece 3falcı bana hiç aklımda olmayan şeyler söyledi ben bu ne saçmaadı ya diyip güldüğüm fallar çıktı burasıda ayrıca tuaf:)

Kimler o üç falcı? Gerçi şunu da farkettim özelden de konuşuyoruz çünkü daha detaylı, birine bilen diğerinde tamamen patlayabiliyor. Kimseye falcı tavsiye etmek istemiyorum, çok yakın arkadaşım var o da benim kadar olmasa da bir çoğuna baktırdı onun memnun kaldığı bende tutmadı veya tam tersi.

İkisi zaten kayıp Bosnalı bir kadın ve Derin diye bahsettiğim kadın ikisinide bulamıyorum biri memleketine gitti diğeride polis olmuş duyduğun kadarıyla diğer 3.de bozdu ne yazıkki artık hiçbir dediği çıkmıyo

Kızlar bikaç gün önce Necmiye ablayla ilgili yorum yapmıştım. Olumsuz olarak görmüştü benimde beklentim yoktu ama bugün o kişi yazdı şu an tekrar konuşmaya başladık gelecekle çıkmadı bilginiz olsun

Ben sevindim çıkmamasına. Inşallah aranız iyi olsun.

Ama daha yeni anladığım kadarıyla olumsuz dediği durumun ne getireceği belli olmaz geleceği bilemezsiniz ki yani konuşmanıza barışmanıza çok sevindim orası ayrı umarım hep iyi gider ama o kadın bugün yarın için konuşan biri değil bence bunu dikkate alın derim

Arkadaşlar iyi bir falcı medyum ondan arıyorum anı bilmesi lazım gelecekle ilgili yorum yapan kimseye inanmıyorum hiç çıktığı olmadı zaten ama olayları görüp bilmesi lazım karşıdakinin duygu ve düşüncelerini eğer böyle nokta atışları yapabilen biri varsa lütfen söylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…