- 9 Nisan 2021
- 1.796
- 1.821
- 83
Fiyat nedir acabaMerhabalar
Bugün bende Necmiye ablaya baktırdım anı çok iyi bildi bazı nokta atışları oldu gelecek için çok uzun vadeyi söylemedi ben memnun kaldım karşıdaki kişiyi ve anı süper bildi
100 TL’ye bakıyor canımFiyat nedir acaba
Rica ederim yeter ki beğennecmiye hanım ve chiomaya ben de baktırdım memnun kaldım mermaid'e teşekkür ediyorum:)
Canım necmiye hanımın teli sordum yollar mısın bana da fiyat bilgisi yollamışsın ama .Rica ederim yeter ki beğen
Bana da numarasını gönderir misin canımRica ederim yeter ki beğen
Bugün tamda bunu kontese bahsediyordum okadar kişiye baktırdım ben hep düşündüklerimi korkularımı söylediler sadece 3falcı bana hiç aklımda olmayan şeyler söyledi ben bu ne saçmaadı ya diyip güldüğüm fallar çıktı burasıda ayrıca tuaf:)Burda yazılan yazılmayan herkese fal baktırdım ( genel olarak hiç beğenilmeyen 1-2 kişi hariç) ucundan kıyısından bildikleri şeyler oluyor ama kesin bildi dediğim anda çıkmayanlar da çok, sorularla ilerleyenler çok, geleceği zaten bildiklerini düşünmüyorum. Çıkanlar olmadı değil ama onu da çok bildiklerinden değil atıp tutturdular. Çok fal baktırdıktan sonra anladığım şey bunu Heidi de söylemişti bizim zihnimizi okudukları, sorduğumuz kişilerinkini de okuyabiliyorlar mı bilmiyorum. Son dönemde sosyal deney yapmaya başladım falcılarda bu zihin okuma konusuyla ilgili:)) Hepsi aynı ağızdan konuşuyor çünkü benim inancımı düşüncemi biliyorlar onlara ben söylettiriyorum, olumsuz konuşuyorlarsa da korkunuzu görüp o ihtimale göre konuşuyorlar. Benim işimi kaç kardeş olduğumu bilmeleri önemli değil bunu bende biliyorum zaten ama sorduğum anlık durumlarda bile yanılıyorlar. Gelecekle ilgili zeynep detay bildi ona da önceden baktırmıştım not düşeyim. Gonca işimle ilgili bişeyi bildi 2 gün sonra oldu. Cidden başka benim için önemli, sorduğum şeyleri tutturan olursa buraya yazarım.
Merhaba lütfen bana da numara atar mısınızMerhabalar
Bugün bende Necmiye ablaya baktırdım anı çok iyi bildi bazı nokta atışları oldu gelecek için çok uzun vadeyi söylemedi ben memnun kaldım karşıdaki kişiyi ve anı süper bildi
MerhabaMerhaba lütfen bana da numara atar mısınız
Kimler o üç falcı? Gerçi şunu da farkettim özelden de konuşuyoruz çünkü daha detaylı, birine bilen diğerinde tamamen patlayabiliyor. Kimseye falcı tavsiye etmek istemiyorum, çok yakın arkadaşım var o da benim kadar olmasa da bir çoğuna baktırdı onun memnun kaldığı bende tutmadı veya tam tersi.Bugün tamda bunu kontese bahsediyordum okadar kişiye baktırdım ben hep düşündüklerimi korkularımı söylediler sadece 3falcı bana hiç aklımda olmayan şeyler söyledi ben bu ne saçmaadı ya diyip güldüğüm fallar çıktı burasıda ayrıca tuaf:)
İkisi zaten kayıp Bosnalı bir kadın ve Derin diye bahsettiğim kadın ikisinide bulamıyorum biri memleketine gitti diğeride polis olmuş duyduğun kadarıyla diğer 3.de bozdu ne yazıkki artık hiçbir dediği çıkmıyoKimler o üç falcı? Gerçi şunu da farkettim özelden de konuşuyoruz çünkü daha detaylı, birine bilen diğerinde tamamen patlayabiliyor. Kimseye falcı tavsiye etmek istemiyorum, çok yakın arkadaşım var o da benim kadar olmasa da bir çoğuna baktırdı onun memnun kaldığı bende tutmadı veya tam tersi.
Kızlar bikaç gün önce Necmiye ablayla ilgili yorum yapmıştım. Olumsuz olarak görmüştü benimde beklentim yoktu ama bugün o kişi yazdı şu an tekrar konuşmaya başladık gelecekle çıkmadı bilginiz olsunSelamlar♀
biraz önce mermaid sayesinde Necmiye ablayla konuştum. Necmiye abla çok tatlı çok cana yakın konuşuyor ben çok memnun kaldım. Geçmişi ve anı direkt bildi zaten. Gelecek inşallah çıkmaz beklediğim konuyla alakalı pek olumlu konuşmadı. Zaten Polyana gibi konuşanlardan bıkmıştım. Biçok kişiye fal baktırdım para yatırmaktan yorulmuştum bu sefer değdi inşallah :)
Ben sevindim çıkmamasına. Inşallah aranız iyi olsun.Kızlar bikaç gün önce Necmiye ablayla ilgili yorum yapmıştım. Olumsuz olarak görmüştü benimde beklentim yoktu ama bugün o kişi yazdı şu an tekrar konuşmaya başladık gelecekle çıkmadı bilginiz olsun
Ama daha yeni anladığım kadarıyla olumsuz dediği durumun ne getireceği belli olmaz geleceği bilemezsiniz ki yani konuşmanıza barışmanıza çok sevindim orası ayrı umarım hep iyi gider ama o kadın bugün yarın için konuşan biri değil bence bunu dikkate alın derimKızlar bikaç gün önce Necmiye ablayla ilgili yorum yapmıştım. Olumsuz olarak görmüştü benimde beklentim yoktu ama bugün o kişi yazdı şu an tekrar konuşmaya başladık gelecekle çıkmadı bilginiz olsun
Nasıl bir şey? özelden yazarmısın. Tam fal baktırmayı düşünüyordum kendisine.Zeynepin dedigi bir sey cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?