İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben onermem, yakin gelecekte olacak dedigi sey bile olmadi, falin %90'i anlamsiz cumle tekrarindan olusuyor.
Banada olmadı üstelik böyle genel konu değil çok spesifik durumlar olmadı o yüzden bende aynı fikirdeyim

Aynısı Leylada bende oldu Chioma ile aynı konuşmuştu sonrasıda değiştirdi. Birdaha baktırdım yine değiştirdi sonuçları ama birçok falcıdan daha mantıklı bir kadın olduğu için sevdiğim bir falcıydı ama mantık yürüttüğünü farkettim ve söylediği birşeyin tam tersi olduğunu öğrendiğimden beri ve gelecekte dediği şey çıkmadığı için Leylayı eledim bende.
Hatta yeni öğrendiğim bir bilgiyle bir arkadaşa olmaz dediği birşey olmuş.

Görüşeceğimi söylediği kişi taşınmış meğer, kendi uğraşlarımla öğrendim :) O günden sonra gitmedim. Çok fazla kişiye baktırmışımdır ama bu kadar ters çıkan falı ilk defa gördüm.
Beşiktaş'ta Safiye vardı hatırlarsanız. Ona çok sık gidiyordum, ilk başlarda söylediklerini yaşadım ama sonra çıkmamaya başlamıştı. En son 2019'da gitmişim. Birini sorduğumda "duygusal ilişki değil çok iyi bir dostluk gözüküyor" demişti. Şimdi bakıyorum da bir tek o söylediği tutmuş, diğer söyledikleri çoktan geçmiş. Dostluk dediği mevzu da kayda değer bir şey değil gerçi.

Arkadaşlar birkaç Leyla var sanırım, hangisi bu?

rita ismini görünce tüylerim diken diken oldu fal baktırmaya gittiğimizde arkadaşlarımla YEMEKTEYİZ izleyerek elini bir bardağa sokarak uydurdu da uydurdu. dediği tek bir şey bile çıkmadı onca yol teptiğime üzüldüm

Sorma canım beni de diri diri mezara yollamak istedi ancak ben gardımı almıştım

ekşide instagramdan falevi_kahloo diye bir sayfayı önermişler. Bu sayfayı daha önce duyan var mı ?
Ben baktırdım ona durugörü o ve ben de sınırlı anlık durum tespiti yaptı
Pandemide işsiz kaldığımı söyledi,ses çıkarmadım ama emekliliğine az bir süre kaldığını söyledim
Siz bilirsiniz elbette baktırmak istiyorsanız baktırın ama enerjisi güzel
Bir de su içmediğimi ve cildimin kuruluğunu söyledi ki bu beni epeyi aydınlattı

Yiğidi öldür hakkını yeme demişler bana hiç büyü demedi hatta üstünde büyü olduğuna iyice inanıp yoluna dünyanın parasını döken arkadaşımı yönlendirdiğimde ona çok hacı hoca gezmişsin ama para dökme öyle brşey yok demiş kendisi söyledi (bana da demişti geçen yol para dökme hacıya hocaya diye doğruydu) büyü yok der yoksa ki büyü bozalım edelim diyen biri hiç değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…