Banada olmadı üstelik böyle genel konu değil çok spesifik durumlar olmadı o yüzden bende aynı fikirdeyimBen onermem, yakin gelecekte olacak dedigi sey bile olmadi, falin %90'i anlamsiz cumle tekrarindan olusuyor.
Aynısı Leylada bende oldu Chioma ile aynı konuşmuştu sonrasıda değiştirdi. Birdaha baktırdım yine değiştirdi sonuçları ama birçok falcıdan daha mantıklı bir kadın olduğu için sevdiğim bir falcıydı ama mantık yürüttüğünü farkettim ve söylediği birşeyin tam tersi olduğunu öğrendiğimden beri ve gelecekte dediği şey çıkmadığı için Leylayı eledim bende.Istanbuldaki Leyla ablamla bana geleceği bilemedi, bahsedilince tekrar yazmak istedim. Kişi analizinde birkaç detayı çok iyi bildi ama anla ilgili bir konuda fena yanıldı, sonradan öğrendiğime göre tam tersiymiş.
Nihal'e 2015 ya da 2016'da telefonda baktırmıştım, galiba o zamanlar yeni doğum yapmıştı odaklanamamıştı ister istemez. O zamanlar verdiği tarih çıkmadı ama dediğim gibi hiç odaklanamadı. Hala Symbol kafede bakmaya devam ediyor mu?
Görüşeceğimi söylediği kişi taşınmış meğer, kendi uğraşlarımla öğrendim :) O günden sonra gitmedim. Çok fazla kişiye baktırmışımdır ama bu kadar ters çıkan falı ilk defa gördüm.Aynısı Leylada bende oldu Chioma ile aynı konuşmuştu sonrasıda değiştirdi. Birdaha baktırdım yine değiştirdi sonuçları ama birçok falcıdan daha mantıklı bir kadın olduğu için sevdiğim bir falcıydı ama mantık yürüttüğünü farkettim ve söylediği birşeyin tam tersi olduğunu öğrendiğimden beri ve gelecekte dediği şey çıkmadığı için Leylayı eledim bende.
Hatta yeni öğrendiğim bir bilgiyle bir arkadaşa olmaz dediği birşey olmuş.
Arkadaşlar birkaç Leyla var sanırım, hangisi bu?Aynısı Leylada bende oldu Chioma ile aynı konuşmuştu sonrasıda değiştirdi. Birdaha baktırdım yine değiştirdi sonuçları ama birçok falcıdan daha mantıklı bir kadın olduğu için sevdiğim bir falcıydı ama mantık yürüttüğünü farkettim ve söylediği birşeyin tam tersi olduğunu öğrendiğimden beri ve gelecekte dediği şey çıkmadığı için Leylayı eledim bende.
Hatta yeni öğrendiğim bir bilgiyle bir arkadaşa olmaz dediği birşey olmuş.
rita ismini görünce tüylerim diken diken oldu fal baktırmaya gittiğimizde arkadaşlarımla YEMEKTEYİZ izleyerek elini bir bardağa sokarak uydurdu da uydurdu. dediği tek bir şey bile çıkmadı onca yol teptiğime üzüldümSayfa sayısı 6748 den bildiriyorum
Elimizdeki falcılar
Alfabetik sıraya göre
Arzu
Havin
Hazal
Kuzey
Kadriye
Leyla ve Leyla
Nakta
Nihal
Rita
sezer
Yeliz
Zeynep
Vallahi aklıma ilk etapta gelen isimler bunlar
Foruma ilk kez ya da yeni üye olanlarda bir zahmet geçmiş sayfaları karıştırsın
Fix soru da şu
SİZ DE ZAMAN TUTTU MU?
Bu soruyu okuyunca,kendimi dağa taşa bayıra vurasım geliyor…
Sorma canım beni de diri diri mezara yollamak istedi ancak ben gardımı almıştımrita ismini görünce tüylerim diken diken oldu fal baktırmaya gittiğimizde arkadaşlarımla YEMEKTEYİZ izleyerek elini bir bardağa sokarak uydurdu da uydurdu. dediği tek bir şey bile çıkmadı onca yol teptiğime üzüldüm
Ben baktırdım ona durugörü o ve ben de sınırlı anlık durum tespiti yaptıekşide instagramdan falevi_kahloo diye bir sayfayı önermişler. Bu sayfayı daha önce duyan var mı ?
Sorma canım beni de diri diri mezara yollamak istedi ancak ben gardımı almıştım
Nihalin tlf alabilir miyimSadece nihal dilek ve Zeynep'i biliyorum yazdıklarında 3 u arasında nihal
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler bana hiç büyü demedi hatta üstünde büyü olduğuna iyice inanıp yoluna dünyanın parasını döken arkadaşımı yönlendirdiğimde ona çok hacı hoca gezmişsin ama para dökme öyle brşey yok demiş kendisi söyledi (bana da demişti geçen yol para dökme hacıya hocaya diye doğruydu) büyü yok der yoksa ki büyü bozalım edelim diyen biri hiç değil.Valla oda bana büyü diyenlerden olduğu için inanmıyorum ona hatta buradan bir arkadaşa da demiş. Üstelik o kişi ona uzun süredir baktırdığını söylemişti ama ona en önemli onuda yanıldı hatta ben hala nasıl baktırdığımda şaşırıyorum çünkü falın ana konusu çıkmayınca. Bende zaten çıkmamıştı 2sene önce, 6ay önce baktırdım çıkmadı. Zaten büyü dediği için yanaşmak istemedim bidaha ama kibar hoş biri
Ben de beğenmiştim ama gelecek çıkmadı maalesef fakat enerjisi güzelŞimdi havine fal baktırdım. İnanılmaz tatlı bir kadın bayıldım kendisine. Ve bence Kesinlikle baktırmalısınız
Mesajınızı yeni gördüm ilk falı çıkmıştı ilk baktirdigimda yedi ay içinde... ama şu an ciddi konularda çıkan bisey yok olursa yazarım.Tşk ederim rahatladım bakalım 2. Yorumuda cikacakmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?