İstanbul'da Fal - Falcılar

Yok o konuda bende hakkını yemek istemem çünkü ben gidip hocalara bozdurmaya inanmam işe yaramaz dedi sana gitde bozdur hocalara diyemem parana emeğine yazık değmez dedi Allah bir şekilde adaleti sağlar için rahat olsun dedi. Ben buna inanırım hep dedi. O yorumu benim için Nihal'i sevmemdeki nedendir hatta bunu bu şekilde söyleyen tek falcı Nihal ve Havindir. Onun haricindekiler git hoca bul bulalım vs ya yapıldıysa birde Allah var iyiki yapmış diyorum yapan insan bunun bedelini en ağır şekilde eninde sonunda öder. Sadece şuna kızıyorum insanların aklına böyle şüphe koydurmak hiç iyi değil.

Düşünsenize size deniyoki bu adam aslında seni seviyor seninle evlenmek istemiş ama bir kadın ona kafayı takmış ve büyü yapmış ve kendinde olmayan bir adam var ortada dense naparsınız. Bu hoş değil. İster istemez acabamı diyosunuz. Denseki hayatındaki kişi büyü ile uğraşıyor fakat etkilediğini düşünmüyorum kadının yapısı karakteri kişiliği bu o yaptığını elbet çeker ama büyü ile elinde tuttugunu düşünmüyorum ortada gerçekten bir ilişki var dense ozaman takdir ederim.
Görüyoruz burda insanları nasıl kandırdıklarını yazık günah. Ya cinsellik derler ya takılıyo derler ciddi değil derler sonra ciddileşir iş aile baskısı derler o olmadı büyü derler. Evlenir boşanıp gelecek derler yazık günah yani bir insanın hayatına biri girdiyse o falcının demesi gereken tek cümle var. Bu insanın hayatında biri var bu saatten sonra olmaz önüne bak sebep ne olursa olsun. Çok kızıyorum

Adam beni seviyor evlenmek istemiş ama olmamış,demek ki olmaması gerekiyormuş
Nazar mesela çoğu insan inanır bende nazar olayına inanırım ama kendimde inanmam bu nedenle tutmaz bende
Zaten büyüydü yok işlemdi diyenlerden her zaman yazdığım gibi kaçın

Bunu bana turuncu cafedeki rita söylemişti. Sizim hep bahsettiğiniz rita ile aynı kişi mi bilmiyorum. 2 kere baktırdım ya sen bu çocuğu bırak bundan kime ne hayır gelir dedi. Tamam bir sevgi var ama öyle aman aman büyük bir sevgi değil dedi. Sevmeyi de çok bilmiyor bu çocuk dedi. Kendisine çok saygı duymuştum bu yüzden. Sonra arkadaşıma önerdim. Kızın 10 senelik ilişkisi var. Ama ilişkisi olduğunu söylememiş. Ona da bana söylediklerinin aynısını söylemiş. Öyle olunca ben de yine falcı arayışına girmiştim. Keşke girmeseydim o an bıraksaydım…

Bir aydır ortada bir şey yokken büyüyen bir sebep yüzunden ayrı idim. Tabi bu arada herkese bir baktirip yorumlarımı yazdım. Vade olayında. Dün itibariyle barıştık kendisiyle. Nihal Fatma en yakın vadede bildi. Yalnız en son geçtiğimiz perşembe günü kendi şehrimde oturan bir bayana gittim. Bayanın anneside eskiden fal bakan bir teyze. Artık umut yok bu sefer bitti derken teyze bana tesbih falı bakti. Tesbih falı öyle ayrıntılı değil. Sadece hayatında biri varmı ve ne zaman dönecek diye sorduktan sonra sakın gözyaşı yapma 3 veya 4 güne gelecek diyerek yüzüme bakarak bir şey ler söyledi. 2 gün sonra mesaj atmaya başladı. Dünde karşılıklı görüşerek barıştık. Üç harfli lerle bakanlar da varlıkların yalan söylediğini biliyorsunuz. Bana yıllar önce bir falcı tesbihe çağrılan üç harfli yalan söyleyemez demişti. Sizin de böyle bir imkaniniz varsa en azından bunu denemenizi tavsiye ederim.

Gene tövbemi bozup fal baktiracagim insan boyle bu durumu cidden kotu forumda en coK icime sinen necmiye abla oldu mermaid donus yaptığında baktiracagim buraya da geri donus yapacağım canlar

Gene tövbemi bozup fal baktiracagim insan boyle bu durumu cidden kotu forumda en coK icime sinen necmiye abla oldu mermaid donus yaptığında baktiracagim buraya da geri donus yapacağım

Şu teyzelerden her şehirde olsa keşke.

Kizlar. Beni bilen bilir.
Ben burdaki HERKESE fal baktirdim. Bilen bilir, her ismi gecene gittim.
Bana hepsi döncek demisti. Rita bile dönücek demisti.
Biz gecen sene 11. ayda ayrilmistik.
7 aydan beri ayriyiz, ve cogu falcinin vadesi, subat mart gibiydi döncek di.
Ama bu adam, simdi gercekten dönmek istiyor.

EVET dönmek istiyor. Ama ben Istemiyorum artik. Baskasina asik oldum. Ve baskasini istiyorum. (Bunu kimse bilemedi)

Ha vadeyle birlikte 6. ayi nokta atisiyla bilen falcilari söylüyorum:
1. 100 tl ye bakan elif
2. yildizname bakan ilker.
3. Havin de 6. ayi vermisti sanirsam.
4. izmire tasinan musa

Lütfen özelden yazip no istemeyin. Sadece durumu güncellemek istedim. Ve bu falcilarin zaten burda no sunu bulabilirsiniz.

Not:!!!! Aynaci arzu bana felaket tellaligi yapmisti allahtan cikmadi. Burda gecmiste yorumlarina bakarsaniz, o kadin piskolojimi bozmustu.

Notnotnot: LEYLA!!!! leyla bana demisti, yasemin bu dönmücek dönmücek diye. O kisa vadede görüyor. 3 ay falan.
En son 2 ay evvel baktirim, dönücek ama sen istemiceksin baskasina asik olcaksin demisti. Aklima simdi geldi.

Son düzenleme:
Numarası var mı acaba ?

Numarası var mı acaba

Ritanın numarası var mı?

Herkese hayırlı akşamlar yıldızname falı bakan İlker’den memnun kalan var mı acaba telefonunu nerden bulabilirim
Berbat ötesi bana dediği birşey bile çıkmadı hatta bir insan birşeyi bilemi bilemez en çok ona verdiğim paraya acıyorum 250TL alıyo ya nedemek saçma salak bir fal için işte şukişi şöyle ilerde şöyle şeyler yaşayabilir, sen yaş aldıkça şansın artacak falan bu yani sorduğum kişinin tipini bile tarif edemiyo bana biri için birşeye yakalanacak 2ay içinde ve asla birdaha toparlanamıcak demişti kişi mesela sahtekarın önce gideni almış azığı götürüyo şansı daha çok attı mesela baktıralıda 7ay oluyo bu arada onu da niye söyledi bana bilmiyorum. Verdiği hiçbir vade olmadı. Bide böyle güzelsen falan hemen BMWli araba resmini koyuyo hani o derece iyi. Onunki yıldızname değil yıldızname görmesek baya bildiğin insanları kandırıyo. Asıl işi büyücülükmüş onun zaten

Son düzenleme:
Teşekkür ederim yardımlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…