İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar Rita ismi çok geciyor da ben hiç baktirmadim. Merak ediyorum... Rita ne açıdan beğenilir bir de pahalı mı?

Arkadaşlar Rita ismi çok geciyor da ben hiç baktirmadim. Merak ediyorum... Rita ne açıdan beğenilir bir de pahalı mı?
Canım rita 80tl idi
Vallahi beni diri diri mezara sokmaya çok istekliydi
Anlık biliyor ama dediklerini sizde biliyor olabilisiniz
Hatta bana olmaz dediği şey 2 hafta sonra oldu

Canım rita 80tl idi
Vallahi beni diri diri mezara sokmaya çok istekliydi
Anlık biliyor ama dediklerini sizde biliyor olabilisiniz
Hatta bana olmaz dediği şey 2 hafta sonra oldu
ilahi diri diri mezara sokmak mıanlık karşı tarafı bilmesi iyi de yani iki hafta çok da geleceğe girmeyebiliyor hani meleklere bildiriliyor ya fal ya işte gene de baktırıp geçeceksin
teşekkür ederim

ilahi diri diri mezara sokmak mıanlık karşı tarafı bilmesi iyi de yani iki hafta çok da geleceğe girmeyebiliyor hani meleklere bildiriliyor ya fal ya işte gene de baktırıp geçeceksin
teşekkür ederim
Ritanın anını yakalamak lazımmış... 2013 senesinde pucca bile twit atmış onun hakkında öve öve bitiremediğiniz kadın bu mu diye Anını yakalarsanız baya iyi biliyormuş sanırım...

teşekkür ederim
Olmaz derken,aramaz hiç bekleme dediği kişi iki hafta sonra aradı
Benim bilmediğim bir şey söylemedi açıkçası

Ya arkadaşlar bana seneler önce Adana'da bir hanımefendi fal bakmıştı. Kahve fincanına bakıyordu güya ama o göstermelik. Kahveden fal baktıktan hemen sonra kağıt kalem almıştı eline. Anne ismi alarak bir şeyler karalayarak baya şey söylemişti. Arada soru sorduruyordu ama o izin vermeden araya girerseniz kafamı karıştırma diyip kızıyordu. Bana şu güne kadar en iyi fal bakan kişi oydu. Büt sayılarımı vs her şeyi çat çat söylemişti. Bu ne falı diye geçiyor bilen var mı ?

karalama fali olabilir yillar once Bakirkoyde karalama yapan birine baktrmstm

Hayır beğenmeyeceğim eminim seni tanıdığım kadarıyla. Şahsen ilk falı yüzde elli yüzde elli karıştırdı ama biraz şıktı denebilir de ikinci falı fiyasko hem çıkmadı hem de salladı, laf aldı o da bozmuş

Teşekkür ederim o zaman baktırmaya gerek yok boşu boşuna para gidecek.

Ben yaklaşık 2,5aydır fal baktırmıyorum ama Çorumlu Yasemin diye bi kadın vardı 1-2ayda randevu aldım ben bukadına ilkini erteletmiştim 1ay sonraya vermişti zamanı gelince dedim baktırayım bukadar bekledim. Artık falcılara inancım benim kalmadığı için beğendiğim farklı detayları söylicem.

Klasik falcı gibi geldi ben eskiye dair hiçbirşey sormadım bu arada artık pek o konuya odaklanmak istemediğim için.
Bu sebeple gelecek odaklı çok konuştu. Tanışacağım kişilerden bahsetti. Aileyi ilgilendiren bir konuyu çok güzel bildi. Benim kariyer açısından planımı güzel bildi. Beni inanılmaz inanılmazz güzel analiz etti hatta dışarıdaki insanların bana söylediği cümleleri kullandı diyebilirim böyle spesifik şeyler yani. Hislerimi ve rüyalara nekadar önem verdiğimi bildi. Mutsuz olduğumu bildi hahaha en çok buna güldüm
Neyse bazı detaylarını çok beğendim. Beğenmediğim yönleri

Bana geçmişinde kırık bir yüzük var dedi ben hiç yüzük takmadım kalp kırıklığı olabilir dedi. Bu kişiyi sanki benleyken başka kadını tercih edip gitmiş gibi söyledi ama alakası yok.
Bana birine adım atsammı atmasammı diye karasız kaldığımı söyledi alakası bile yok hiç öyle düşündüğüm hiç kimse yok benim bunu söyleyincede ben eskiden bir adım olacağını demek istedim ama sen kararsız kalacaksın diye çevirdi. Yani bu çevirme işlerini pek sevmiyorum.
Eskiye çok girmek istedi yani fal sırasında benim tasdik etmemi istedi galiba ben etmeyince farklı kişiler gibi analiz etti ben fal sonunda sorunca ama ben bak şunu demiştim şöyle demiştim dedi kafamı karıştıran tek nokta bu oldu.
Ama akıcı, enerjisi güzel asla kötü diyemem bildiği şeyler var güzel şeyler söylediği geleceğe dair. Beni bikere 10numara analiz etti ama bu önemlimi bilemedim :) Ve birşeyle ilgili çok net birşey söylediği şuana kadar kimsenin demediği bilmediği ve düşününce öyle olduğunu anladım bende. Yani genelde dediğim gibi geleceğe dair konuştu o yüzden beklemek lazım ama orta üstü diyebilirim. Bence baktırılabilir çünkü boş bir kadın değil sadece ben fala inancımı yitirdim
Büyü demeyen 3.kişi diyebilirim

Son düzenleme:
Manipüle etmek gerekiyor demek ki…
Yalnız ben geçen Pazartesi günü bir durum yaşadım oldukça olumsuz,bunu olduğu gibi bilen Zeynep oldu
Bir de not aldığım kağıtları tekrar bir okudum ,Leyla ve Leyla diyeyim ,inanılmaz şaşırdım

Hangi leyla Ankara İstanbul :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…