İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar merhaba, cok kotu bir durumdayim. Cildirma noktasina geldim. Bi arkadasa mesaj attim ama sizlere de duyurmak istedim, ben bu gune kadar ozelde benden numara isteyen herkese dönüş yaptim, nolur biriniz bana Necmiyenin numarasini versin. Bi fal baktirmaya kafamdaki sorulara cevap bulmaya cok ihtiyacim var lutfen numarasini bilen biri bana yollsasin yalvaririm

Canım necmiye abla kardeşinin yanına gitmis. Dönünce bütün herkese solicem. Baktirmaniz için yardım zaten edecem. Çoğu kişiye de ettim zaten. Baktiranlara ben yardım ettim. Bir gelsin herkese solicem. Bende yeni girdim bugün foruma.

Bu Necmiye kim ki? İlk defa duydum

Bu necmiye benim komsum. Buradan arkadaşlardan baktiranlar oldu. Iyi kotu diye yorum yapamıyorum çünkü enerji meselesi

Bana az ve öz baktı ama tutturdu diyebilirim. Baktırdığım adam için bir halt olmaz yeni kişilere şans versin, adında F olan biri ilgi gösterecek demişti Ferit diye biri yeşillenip duruyor

Kızlar ne yakınınızdaki ne de çok güvendiğiniz falcılar hepsi ihtimaller üzerine konuşuyor bilin istedim. Bugün yine çıkmayan alakasız bir falın delindiği sonucuna ulaştım şoka mı gireyim yoksa alıştım mı diyeyim bilemedim

Ne demiş ki kız kimdir bu falcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…