Cidden ben de anlamıyorum ya çıktı diyenleri enerji meselesi heraldeBu akşam Leyla’ya da baktırdım çok methediği için fakat baktığı kişi galiba ben değildimKız kardeş, ev değişikliği iş hayatı şehir değişikliği hiç biri ben değilim maalesef
Ya valla genel konuşmaya çalıştı bana tutmadı şahsen. Dediklerini yazıyorum iletirler de geçmişten biri geri dönecek en klasik falcı sözü(bende hepsi engelli), kız kardeşin evlenecek hayır kız kardeşim değil ablam bile yok ailede benden başka kız yok çevirdi arkadaşın arkadaşın dedi(tüm yakın kız arkadaşlarım evli), iş hayatı şehir değişikliği (imkansızın da ötesi) hayatıma giren erkekleCidden ben de anlamıyorum ya çıktı diyenleri enerji meselesi heralde
Temmuz sonu bi kadınla tatile gideceğim döndüğümde iyi olcak arkadaşım yanımda ona da eskiden aynı şeyi söylemiş dahası var mı? Genel şeyler söyledi ve ben de genel herkese tutabilir ama bana tutmuyor dedim a genel bir harf dedimLeyla hanım benim işle ilgili durumumu tam isabet bilmişti
Özel anlamda da süreci güzel tahmin etti diyeyim
Kişilik analizi iyiydi
Yalnız ilk baktırdığım zaman enerjisi beni olumsuz etkiledi bunu da kendisine söyledim zaten
Leyla foss bende baktirdim onaBu akşam Leyla’ya da baktırdım çok methediği için fakat baktığı kişi galiba ben değildimKız kardeş, ev değişikliği iş hayatı şehir değişikliği hiç biri ben değilim maalesef
Leyla atma tutuma yapiyor bence kimse baktirmasin . Instagram falcilari da kotu . Acil bu bagimliliktan kurtulmak lazimTemmuz sonu bi kadınla tatile gideceğim döndüğümde iyi olcak arkadaşım yanımda ona da eskiden aynı şeyi söylemiş dahası var mı? Genel şeyler söyledi ve ben de genel herkese tutabilir ama bana tutmuyor dedim a genel bir harf dedim
Kesinlikle evet ben söylediklerini yazcam valla parama yazık. Ki beğenmediğimi genel konuştuğunu suratına da söyledim paranızı geri gönderebilirim dedi ki o kadar paracı değilim dedim de bnm de parama yazık. Herkes 50 yazdı ben hanımefendi 70 e baktı su falıydı sözde. İlk açtı hayatında biri var mı dedi yok dedim ki tavrımdan aşk için aramadığını farkedip hemen kıvırdı halbuki aşk için aramıştım. Bu ara işe yöneldiniz dedi ne alaka? Aşk hayatında geçmişte 2 kişi olmuş biri dönecek dedi geçmişimde hep net ayrılıklar yaşadığımı asla dönecek yerlerinin olmadığını söyledim. Bilmiyorum iki kişi var gelecek gibi bi çevirdi yine tutmadı. Hep çevirdi tutmadığını söylediğimde aşk anlamında doygunluğu yasatacak birş gelecek dedi Fas’a fiso aşk aramıyorum diye belirttim bilmiyorum ben bulacağınızı gördüm cümlesini kurdu bilmiyorum nedir anlamadım ama baktığı fal bana ait dgldi. Haneden biri evlenecek dedi kız kardeşiniz var dedi yaşıma binayen heralde kardeşimin evleneceğini düşündü ama kardeşim yok. Annemin yaşını sordu en ilginç gelen oydu galiba kardeş vardır diye düşündü annemin yalından dolayı da kız kardeş abla vs Bzm evde yok öyle biri. Hayatımın fiyasko fallarından biriydi. Helal etmediğim bir falcı daha kısacası. Beni bilen bilir önceden yazmazdım ama artık yazıyorum buna göre baksınlar nasılsa iletiliyordur kendilerineLeyla atma tutuma yapiyor bence kimse baktirmasin . Instagram falcilari da kotu . Acil bu bagimliliktan kurtulmak lazim
Muhtemelen burada bir çok kişi Temmuz sonunda bi kadınla (sevgilisi olmadığı işin en uydurmasyon ve tatile gidilecek en ideal tarih bayram sonrası filan zaman da iyi) tatile gidecektir ben ve arkadaşıma bunu kurdu bile bile yazıyorum başkası yemesin diye ki ben yemedim o tarihte başka bir planım olduğunu söyledim gelince de bi davete katılacakmışım malum düğün mevsimi diye düşündü galiba da bnm tarzım değilLeyla foss bende baktirdim ona
Ona inandığımız için kendimizi ona yönlendiriyoruz bence sebep buYa kızlar Günaydın bende dün çok ama çok donanımlı hatta bu konular üzernide araştırma yazıları olan birinden öğrendim Falın özelliklede Tarotun büyü etkisi olduğunu büyüye dönüştüğünü söyledi. Nasıl dediğimde gidip birine büyü yaptırmana gerek yok dedi Nazar gibi düşün dedi nazarda bir büyüdür büyülemektir aslında dedi biri için negatif düşüncelerin yada imrenmem okadar kuvvetli olurki büyü etkisi yaratırsın nazarda büyünün nasıl bir çeşiti ise Tarot daha tehlikelidir dedi. Direk söylenen herşey büyüye dönüşür dedi özellikle sakın olumsuz fal baktırma dedi ısrar etti onu nasıl bileceksek sanki doğrumu sizce bu kişi öyle dikkate alınmayacak biride değil isim vermek istemiyorum ama sanırım doğru söylüyo kızlar :/ sizinlede paylaşma istedim hemen
Bana da numarasını verebilir misiniz?Vereyim özelden yazarsan bende baktırıcam bidaha kendisine zaten uzun zamandır baktırmıyorum bana göre en net bakan kişi
Merhaba, size özelden yazamıyorum yardımcı olur musunuzOzelden yazayim canim malum burda da fink atiyorlar
Bana da bir durum soyledi hayir o tarz bi dusuncem yok deyince lafi degistirdi agzindan laf aliyor insanin bideMuhtemelen burada bir çok kişi Temmuz sonunda bi kadınla (sevgilisi olmadığı işin en uydurmasyon ve tatile gidilecek en ideal tarih bayram sonrası filan zaman da iyi) tatile gidecektir ben ve arkadaşıma bunu kurdu bile bile yazıyorum başkası yemesin diye ki ben yemedim o tarihte başka bir planım olduğunu söyledim gelince de bi davete katılacakmışım malum düğün mevsimi diye düşündü galiba da bnm tarzım değil
Aynen aynen kesinlikleBana da bir durum soyledi hayir o tarz bi dusuncem yok deyince lafi degistirdi agzindan laf aliyor insanin bide
TabikiMerhaba, size özelden yazamıyorum yardımcı olur musunuz
Kim kaleca bende merak ettim :) Sende benim gibisin çıkmıyo sanada hiçbir falTabiki
Çıkan var mı diyin bana bundan sonraKim kaleca bende merak ettim :) Sende benim gibisin çıkmıyo sanada hiçbir fal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?