İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben bu postu yayinlamayi vicdani bir borç olarak görüyorum. Geçen hafta cok zor gunler gecirdim ve buraya yazdim. Bircok kisi ozelden yazdi, kimi numara verdi, kimi "ben alinca sana da vericem" dedi. Herkese cok tesekkur ederim. Yuzyuze hic birnirini tanimayan insanlarin duyarlilik gostermesi beni cok mutlu etti. Sonucta derdi olan insanlariz hepimiz, beklentisi karsilanan ve net mutluluk yasayan burda olmaz fal baktirmaz. Derde ortaklik hissettim, kimseyle özelde tanismiyorum, samimi mesajlasmalarim da yok. Ama bu gune kadar ben de elimden geldigince burda "cok bunaldim, nolur bisey soyleyin" diyen birilerine elimden geldigince yardimci olmaya calistim, ayni iyi niyeti sizlerden de gormek beni cok duygulandirdi. Kimse birbirini tanimasa hayatini ve hikayesini bilmese de kendi çapimizda el uzatiyoruz bi anlamda. Mesajima duyarlilik gosteren herkese cok tesekkur ederim, insallah hepimiz cok mutlu olur ilerde bu forumdaki maceralarimiza guleriz diye umuyorum, iyi ki iyi insanlar var!

Bana da cok alakasiz şeyler soylemisti, ayrica cok ruhsuz, onca fal baktirdim bu kadar düz kadin gormedim

Arkadaşlar lutfen falcıların ödemesini aksatmayın. Sözüm kime biliodur. Ben zor durumda kalıyorum.

Merhaba kızlar ❤ Nihal hakkındaki güncel fikirlerinizi alabilir miyim? An ve olası gelecek vs. Bir de hala kafede bakıyor mu, bilginiz var mı?

Nakta bir tek bana çıkmıyor sanırım
Ben geçen hafta beraber olduğum kişi ile barıştım. O zaman naktayada baktırmis çok kaide almamıştım. Geçen tekrar dinledim. Oda bana temmuza doğru bir adım kesinlikle atacak demis. Geçen hafta barıştım ama adamda bir tuhaflik vardı. Bir ay Uzak kalmistik. Acaba bu zaman diliminde kafasını meşgul eden birimi var diye düşünürken anı kim bilmişti o aralar diye araştırdım. Dün naktayada tekrar baktırdım içimden o geldi . Ona yazdım sorularimi. Muhteşem di. Geçen ay baktirdiklarim işte içinde f harfi veya e harfi gibi şeyler söyledi en çok bilen bile. Akşam naktanin falini dinliyorum kadın direk Filiz filiz diye bir kadın var çok ismi geçiyor bunun etkisinde kalmış . Başka bir kadın enerjisi yok dedi. Veee direk isim bildi filiz yani benimkinin ablası olur. Geçen ay onca baktirdim ama kimse direk bu kadar net şekilde isim bilmedi. Tarot da isim çıkması zaten ilginç. O bayanda başka şekilde bir durugörü var . Ve beyin okuyan Zeynep gibi adamın ağzından çıkan cümleleri söyledi. Kim ne derse desin işini iyi yapıyor

Bende de ikisinin dedigi cikti canim . Naktaya 2 kere baktirdim ikiside cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…