Bende kotu degildi cop olan bence Zeynep'in fali.Neyse leyla tamamen çöp onu görduk
Nakta bende hicbir sey tutturamadi, duru gorusu yok bence soyeldiklerinin tersi oldu hatta.Bence naktanin duru öngörüsi var varlıklarla baktıgıni dusunmuyorum
Cok guzel söylediniz enerji meselesi ama sonucta fal, falcının söylediği hiç bir şey çıkmayınca biraz garip geliyor bana. Sonucta istesek eglencesine baktirmak amaçlı ücretsiz de baktiririz sohbet meclisinde.Bakım yapan kişi isim veriyorsa varlıklarla bakıyor diye düşünüyorum
Ayrıca zihin okumada Zeynep’ten daha iyisini, en azından ben ,var mı bilmiyorum
Zira dediklerini yaşadım,dolgu cümlelerini dikkate almamak lazım
Her iki Leyla da ben de iyiydi haklarını teslim etmek lazım
Şunu da yazmak isterim,ben de tutmayan falcıyı kötü diye yaftalamayı doğru bulmuyorum ben
Enerji meselesi
Elbette ki size hak veriyorum,ama fakat,bu insanlar bize zorla fal baktırmıyorlar kiCok guzel söylediniz enerji meselesi ama sonucta fal, falcının söylediği hiç bir şey çıkmayınca biraz garip geliyor bana. Sonucta istesek eglencesine baktirmak amaçlı ücretsiz de baktiririz sohbet meclisinde.
Elbette zorla baktırmıyoruz. Ve cok da haklısınız uyanık sayısı fazla. Forumda nelere şahit oldum... burada hesap acan falcı mı demezsin reklam yapan yandaş mı.... ama iyi ki burada bilinçli kadınlar var.Elbette ki size hak veriyorum,ama fakat,bu insanlar bize zorla fal baktırmıyorlar ki
Biz baktırıyoruz,tutmazsa bir daha baktırmıyoruz ya da tavsiye etmiyoruz
Bu işte,uyanık çok maalesef
Nihayetinde ücret veriyoruz ve karşılığını bekliyoruz
Şahsi fikrim bir fala en fazla 50tl,verilmesi yönünde
Hayaller ve gerçekler diyorum
Ona da güvenmiyorum reklam yapıyorlar ben de hiç birş çıkmadı görüyorsunuz an itibariyleÇikan fallari yazsak çok guzel olur aslinda
Nihal’in numarasını paylaşabilir misiniz?Zeynep : her zaman tutturamaz ama ayrintiyi cok iyi veriyor karsi tarafin dusunceleri en iyi o analiz ediyor
Nihal :direk konuyu biliyor gibi zihin okuyor tarih vererek ilerliyor az ama tam konunun ustunde duruyor
Nakta:naktayi begendim ben 1 kere baktirdim o acidan cok degerlendiremiyorum
Instragmda fal_nakta yazıyor nakta bu kişimibirde kaça bakıyor.Bana nakta isim vermedi ilgincki
Ses kaydi maile atiyornakta instagramda mı bakıyor? yine mail adresine ses kaydı mı yolluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?