İstanbul'da Fal - Falcılar

Kesinlikle var bence. Özel aşk açılımı diye baktığı Tarot ta isim vermesi imkansiz

Bakım yapan kişi isim veriyorsa varlıklarla bakıyor diye düşünüyorum
Ayrıca zihin okumada Zeynep’ten daha iyisini, en azından ben ,var mı bilmiyorum
Zira dediklerini yaşadım,dolgu cümlelerini dikkate almamak lazım
Her iki Leyla da ben de iyiydi haklarını teslim etmek lazım
Şunu da yazmak isterim,ben de tutmayan falcıyı kötü diye yaftalamayı doğru bulmuyorum ben
Enerji meselesi

Cok guzel söylediniz enerji meselesi ama sonucta fal, falcının söylediği hiç bir şey çıkmayınca biraz garip geliyor bana. Sonucta istesek eglencesine baktirmak amaçlı ücretsiz de baktiririz sohbet meclisinde.

Cok guzel söylediniz enerji meselesi ama sonucta fal, falcının söylediği hiç bir şey çıkmayınca biraz garip geliyor bana. Sonucta istesek eglencesine baktirmak amaçlı ücretsiz de baktiririz sohbet meclisinde.
Elbette ki size hak veriyorum,ama fakat,bu insanlar bize zorla fal baktırmıyorlar ki
Biz baktırıyoruz,tutmazsa bir daha baktırmıyoruz ya da tavsiye etmiyoruz
Bu işte,uyanık çok maalesef
Nihayetinde ücret veriyoruz ve karşılığını bekliyoruz
Şahsi fikrim bir fala en fazla 50tl,verilmesi yönünde
Hayaller ve gerçekler diyorum

Elbette zorla baktırmıyoruz. Ve cok da haklısınız uyanık sayısı fazla. Forumda nelere şahit oldum... burada hesap acan falcı mı demezsin reklam yapan yandaş mı.... ama iyi ki burada bilinçli kadınlar var.

Yani tutup tutmamasi senle uyuşmasi vs enerjisine bagli herkeste ayni olacak diye bir olay yok herkes sahsi fikrini yazsin diye forum var zaten

Bana vadesi çıkmadığı halde naktaya baktırdım burdan gaza gelip, bana da isim söyledi hiç tanımıyorum öyle birilerini gelecekle ilgili birileri de değil zaten. Anda biliyor mu bari? Düşünce okuma da iyi mi sizce?

Nihal’in numarasını paylaşabilir misiniz?

Merhabalar daha önce Afrikalı falciya fal baktirip para gonderirken sorun yasayan var mi, iki gundur kadina para yollayamiyorum, verdigi banka bilgilerini girince listede onun soyledigi banka cikmiyor. Kadin huzursuz oldu, onu kandirip dolandirdigimi dusunuyor, bana bu konuda yardimci olabilecek olan ona para gondermeyi tecrube etmis biri var mi? Kendi hesabimdan, arkadaslarimin hesabindan denedik olmuyor, o da kandirildigini dusunuyo (kendince hakli), ben de dolandirici muamelesi gormekten rahatsizim (ben de kendimce cok hakliuim). Napip edip dondericem dedim ama kendisi cok rahatsiz bu duumdan, ben de rahatsizim gonderebilsem de rahatlasama. Ozellikle kendisine para transferi yapmayi başarabilmiş arkadaşlar bir yardimci olabilirse minnettar kalirim

pandemiyle yüz yüze fal devri iyice bitti uzun süre sonra girdim buraya girdim yine popüler konular hep fal var
aklım online falcılarıma kaydı bakın yine

Baktirdigim falcilarin gelecek soyledikleri bende cikmadi hic, son 2 senedir hic cikmiyor tanisacaksin dedikleri kimseyle de tanismadim,. Anda biraz tutturunca iyiler diyorum artik o derece beklentim dustu falcilardan yana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…