İstanbul'da Fal - Falcılar

Kimlere baktırdınız?
Telde bakan Elif, Yeliz, Yasemin, Hazal, Havin, Zeynep, Symbol Serkan ve Leyla. Hicbirinin gelecek ongorusu cikmadi iclerinde bir tek Yeliz'in dedigi bir sey cikmisti o kadar. Online bakanlar zaten anda bile bilemiyor. Leyla'ya baktirdim en son belki cikabilir bir iki seyi tutturdu, onun disinda Zeynep'e de yeni baktirdim ama gelecek ongorusu olmadi klasik yeni birinden bahsetti ama begenmedim fal bakim tarzini, surekli ayni seyi tekrar ediyor.

Kimdir acaba bu dediğiniz paylaşabilir misiniz

10 gün sonra hayırlısıyla necmiye dönüomus sıraya girmek isteyenler sölesin. Kendisine zor ulaştım. Insallah döner. Bende baktirmak istiorum.

10 gün sonra hayırlısıyla necmiye dönüomus sıraya girmek isteyenler sölesin. Kendisine zor ulaştım. Insallah döner. Bende baktirmak istiorum.
Beni de söyleyebilir misin?:)

Zeynep konusunda hep katıldım . Karşı taraf için söylediklerini kendisinden de duydum diye. Ta ki geçen hafta barışmak için bulusacagim zamana kadar. Bir ay sonra yeniden karşılaşacağız diye acaba ne düşünüyor diye gitmeden Zeynep i aradım. Bana sana sırtını dönmüş canını acıtacak sözler söyleyecek gözlerin dolacak sakın ağlama karşısında ama ağlayacaksın dedi. Evden aldığım eşyaları geri koyabilecek miyim diye sorduğumda hayır daha zamanı var dedi. O moral bozukluğu ile görüşeceğimi bilen teyzeyi aradım. Sakin korkma ya o eşyalar ile girerim yada girmem senin evine diye söyle hiç bir şey olmayacak güzel geçecek dedi. Kime inanayım diye gittim yanına konuşmaya. Ama Zeynep bu sefer fena halde yanıldı. Bırak ters konuşmayı son derece kibar konuşup açıklamalar yaptı. Ve beraber eşyaları eve götürdük. Yaklaşık 3 senedir Zeynep'e ara ara baktirmisligim vardır. Ama bu seferki kadar hiç saçmalamadi. Buluşmaya gelecek adamın kafasındaki hiç bir şeyi bilemedi malesef

Anladığım kadarıyla Zeynep'in tarzı hep bu olumsuzu konuşarak kötüyü çağırtmak kadının bildiği şey bu olumsuzluk hoş bana söylediği şeyleri çoğu olumluydu ama :)

Anladığım kadarıyla Zeynep'in tarzı hep bu olumsuzu konuşarak kötüyü çağırtmak kadının bildiği şey bu olumsuzluk hoş bana söylediği şeyleri çoğu olumluydu ama :)
Bana geçen haftaya kadar bu kadar kötü bakmamisti. Hiç mi dediği çıkmaz. Ben açıkçası naktayi bekliyorum 5 temmuz olayını. Vade biraz sasabilir tabiki ama eğer dediği gibi bir olay yasanirsa anlık ve kısa vadede aklıma bir şey takıldığında ilk adresim o olacak. Barışma zamanini temmuza doğru dedi 14 Haziran'da oldu. Aynı olaydan yine beni kizdirirsa verdiği vadede bu kadar bilen başka biri yok diyeceğim fal baktirdiklarim arasında. Ayrıca kış gelini olacaksin Aralık ayı gibi dedi. Remziye ablaya bunu daha teyit ettirmedim dediğini ama yaşayarak göreceğim

Remziye kim acaba

Remziye kim acaba
Para ile fal bakan bir kadın değil. Çok eskiden bakarmis. Şimdi bırakmış. Arkadaşın annesi. Tesbihe üç harfli çağırıyor net 2 soru soruyorsun mesela arayacakmi ? Tesbih istediği yönde dönmeye başlıyor. Durunca kendi yorum yapıyor. Barışma dan önceki Perşembe baktı bana ağlama pazara kadar gelecek çok yakın dedi. Pazar yazdı pazartesi görüştük barıştık

Sanırım Remziye Abla’ya baktıramıyoruz?:)

Acaba bize bakar mı

Aslinda keşke baksa, hem bizim işimiz görülür hem o para kazanir

Nakta bana geçmişle ilgili kimsenin bilemeyeceği ,oldukça ayrıntı ve detay olan ve karşı tarafın ağzından çıkan cümlelere yakın cümleler söylemişti.Gelecekle ilgili söyledikleri hakkında
çok yorum yapamıyorum.

Selam kızlar hayatımda çok ilginç birşeyler oldu ama iş, aşk vb değil takip eden falcılar tüyo almasınlar kimseye de söylemem. Hiç bir falcı bilemedi bahsetmedi maalesef ve de hani uzak birşeyler değil bilinebilirdi apartman teyzesi falcıları bile bu tarz birleşe değinirdi de neyse sağlık olsun. Bzmkiler ezbere iş ve aşk olabilitelerine değinmeye alıştıkları için

İkisine de ikişer defa baktırdım ve görüşlerimi biliyorsunuz olmadı mi olmuyor hayır ama mantıkları iyi yani durumları olumlu olsa neden fal baktırsınlar ki diye düşünüp veriyorlar olumsuzu oh mis sonra millet çıktı diyor ama bende ikisi de patladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…