- 14 Mart 2021
- 160
- 59
- 48
- 32
Necmiye hanımın gelecek vadelerinden çıkan oldu mu sizdeYani benim çok kafamı karıştırdılar. Evet Necmiye abla herşeyi söyledi çok iyiydi ama gelecek konusundan saçmaladı bence önce başka dedi sonra başka dedi belki yorgunluktandır. Ama olabilir de olmayabilir de dediği için ben biraz geri durdum anlık birşey öğrenmek istemiyorum ki şuan ben zaten anlık durumları biliyorum sonuç olarak eninde sonunda böyle olacak diyorlar ama o aradaki olayı çözemiyorlar. Yani hep değişiyor benim gördüğüm durum bu hep önce örnek vereyim hep şöyle ilerler fal sana aşık gelecek-gelmez beklersin gidersin işte şöyle olmuş gelecek, başkası girer hayatına sex için takılmak içimderler, gidersin tekrar e bu iş böyle dersin sevmiyo göremiyorum der, sonra tekrar gidersin aile baskısı der, birdaha gidersin büyü yapmış derler, bir daha gidersin unutmuş derler :) ha hatta üstüne birde evlendiyse yada nişanlandıysa boşanıp gelecek derler duyduğum çevremde de kendimde de bu benim durum farklı ama tüm arkadaşlarımdan buradan duyduğum kişilerde de gerçekleşen olay bu o yüzden ben inanmıyorum hiç birine senin bildiklerini söylüyorlar. Necmiye ablada bana bişey demediki şu tarihte şöyle olursa olcak olmazsa olmucak saçma yani zaten 2olasılık olur o yüzden ben şimdilik kimseye güvenmiyorum.
merhaba iyi aksamlar, gecen aylarda burdan bulduğum bilinç altı okuma yapan bir bayana bakım yaptırmıştım. adı neydi unuttum! telefona da ne diye kaydettıgımı bulamıyorum ? acaba sildim mi onu da hatırlamıyorum. bilen varsa yazarsa çok memnun olurum :))
Tarot online akademi olabilir mi?merhaba iyi aksamlar, gecen aylarda burdan bulduğum bilinç altı okuma yapan bir bayana bakım yaptırmıştım. adı neydi unuttum! telefona da ne diye kaydettıgımı bulamıyorum ? acaba sildim mi onu da hatırlamıyorum. bilen varsa yazarsa çok memnun olurum :))
Hayır vadesi var. Zaten bişey demediki yani anı ve geçmişi anlatıyo. Bana ne kimle tanışacağımı ne iş konusu hiç bişey geçmişe yönelik tek bişey söyledi o. O tarih gelsin bakarız dedi ondan sonrasına onada vadesi var. Onuda olasılıklı söyledi böylede olabilir şöylede yaniNecmiye hanımın gelecek vadelerinden çıkan oldu mu sizde
Instagramdaki fal_nakta olabilir mi?merhaba iyi aksamlar, gecen aylarda burdan bulduğum bilinç altı okuma yapan bir bayana bakım yaptırmıştım. adı neydi unuttum! telefona da ne diye kaydettıgımı bulamıyorum ? acaba sildim mi onu da hatırlamıyorum. bilen varsa yazarsa çok memnun olurum :))
evet galiba o. supersınız... tlfnu sizde var mı acaba ?Tarot online akademi olabilir mi?
Instagramda yazdığınızda hesabı çıkıyor, oradan ulaşabilirsiniz. Telefonunu bende şu an yok maalesefevet galiba o. supersınız... tlfnu sizde var mı acaba ?
Sanırım size mesaj atamıyorum, Dilek in numarasını bana mesaj atar mısınız rica etsem?En son Dilek’e baktırdım istediğim saatte ulaştım, randevu saatinde kendisi hatırlattı. Disiplinli ve Güler yüzlü. Kesinlikle zihnimi okumadı bilmediğim şeyler söyledi memnunum açıkçası.
Attım ben size :)Sanırım size mesaj atamıyorum, Dilek in numarasını bana mesaj atar mısınız rica etsem?
Zeynep hep adamlar bize aşık gibi yorum yapiyor insanları yanıltiyorBen dün yine Zeynebe baktırdım dayanamadım. Ve bu sefer büyü demedi şaşırdım. Önceki söylediği bir olay için bu sefer sonuç için farklı yorum yaptı. Ve yine beğenmedim yine beğenmedim. Allah aşkına ya resmen kadın benim için karşıdaki kişinin aklının fikrinin bende olduğunu söylüyo ama ortada adam yok böyle bir ufak bir iz işaret bile yokyani ben anlamıyorum. Sonra başka bir soru sordum evet dedi yahu evet ise bu söylediğin ne alaka Değişmeyen tek şey olaylar olaylar mutsuzluklar onlarda dolgu cümleleleri sanırım. Yok arkadaşlar ne arama ne mesaj ne merak ne karşılaşma ne söyledikleri hiçbirini yemin ediyorum yaşamadım 6ay önce ilk defa baktırdım. Ve sürekli vadeler erteleniyo yani ben Zeynebin dediği 1 şeyi dahi yaşamadım söylediği şeylerinde tam tersini gördüm.
Nakta bile daha iyi kadın bana daha mantıklı geliyo tamam önceki falıyla çelişsede en azından tutarlı bi tarafı var.
Kaleca dileğin numarasını bana da atarmısınEn son Dilek’e baktırdım istediğim saatte ulaştım, randevu saatinde kendisi hatırlattı. Disiplinli ve Güler yüzlü. Kesinlikle zihnimi okumadı bilmediğim şeyler söyledi memnunum açıkçası.
Mesaj attımKaleca dileğin numarasını bana da atarmısın
Kaleca merhaba numarasini bana da atabilir misin, belki de benim baktirdigim Dilektir,o degilse bem de baktirmak istiyorum bunaEn son Dilek’e baktırdım istediğim saatte ulaştım, randevu saatinde kendisi hatırlattı. Disiplinli ve Güler yüzlü. Kesinlikle zihnimi okumadı bilmediğim şeyler söyledi memnunum açıkçası.
HahahahahaBana eşin bir daha seni asla Aramayacak dedi, 15/16 ay sonra pişman olacak ancak o zaman dedi.
Ama orada bunların kız çocukları olacak ve evlenecekler dedi. eğer Benimki beni arayacak olursa, söylerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?