İstanbul'da Fal - Falcılar

Necmiye hanımın gelecek vadelerinden çıkan oldu mu sizde

merhaba iyi aksamlar, gecen aylarda burdan bulduğum bilinç altı okuma yapan bir bayana bakım yaptırmıştım. adı neydi unuttum! telefona da ne diye kaydettıgımı bulamıyorum ? acaba sildim mi onu da hatırlamıyorum. bilen varsa yazarsa çok memnun olurum :))

Necmiye hanımın gelecek vadelerinden çıkan oldu mu sizde
Hayır vadesi var. Zaten bişey demediki yani anı ve geçmişi anlatıyo. Bana ne kimle tanışacağımı ne iş konusu hiç bişey geçmişe yönelik tek bişey söyledi o. O tarih gelsin bakarız dedi ondan sonrasına onada vadesi var. Onuda olasılıklı söyledi böylede olabilir şöylede yani

Instagramdaki fal_nakta olabilir mi?

En son Dilek’e baktırdım istediğim saatte ulaştım, randevu saatinde kendisi hatırlattı. Disiplinli ve Güler yüzlü. Kesinlikle zihnimi okumadı bilmediğim şeyler söyledi memnunum açıkçası.
Sanırım size mesaj atamıyorum, Dilek in numarasını bana mesaj atar mısınız rica etsem?

Ben dün yine Zeynebe baktırdım dayanamadım. Ve bu sefer büyü demedi şaşırdım. Önceki söylediği bir olay için bu sefer sonuç için farklı yorum yaptı. Ve yine beğenmedim yine beğenmedim. Allah aşkına ya resmen kadın benim için karşıdaki kişinin aklının fikrinin bende olduğunu söylüyo ama ortada adam yok böyle bir ufak bir iz işaret bile yok yani ben anlamıyorum. Sonra başka bir soru sordum evet dedi yahu evet ise bu söylediğin ne alaka Değişmeyen tek şey olaylar olaylar mutsuzluklar onlarda dolgu cümleleleri sanırım. Yok arkadaşlar ne arama ne mesaj ne merak ne karşılaşma ne söyledikleri hiçbirini yemin ediyorum yaşamadım 6ay önce ilk defa baktırdım. Ve sürekli vadeler erteleniyo yani ben Zeynebin dediği 1 şeyi dahi yaşamadım söylediği şeylerinde tam tersini gördüm.
Nakta bile daha iyi kadın bana daha mantıklı geliyo tamam önceki falıyla çelişsede en azından tutarlı bi tarafı var.

Son düzenleme:
Zeynep hep adamlar bize aşık gibi yorum yapiyor insanları yanıltiyor

Arkadaslar merhaba, ben enfale fal baktirmak istiyorum arkadaslarimla, almira ev yemekleri mi baktigi yerin ismi? Bir turlu teyit edemedim googledan. Bir de eğer orasiysa sanırım kapanmıs, google oyle gosteriyo, Enfale nasil ulasabilirim, kafenin ve Enfalin akıbeti nedir bilen varsa bana yardimci olursaniz sevinirim, lutfen

En son Dilek’e baktırdım istediğim saatte ulaştım, randevu saatinde kendisi hatırlattı. Disiplinli ve Güler yüzlü. Kesinlikle zihnimi okumadı bilmediğim şeyler söyledi memnunum açıkçası.
Kaleca merhaba numarasini bana da atabilir misin, belki de benim baktirdigim Dilektir,o degilse bem de baktirmak istiyorum buna

Offf arkadaslar, isler karisti.
Eski esim bayaa savasti, ve ben barismaya meyillendim. Daha 5-6 ay önce falci falci gezerken, birgün benim istemiyecegim aklima gelmezdi. Bundan daha 5-6 ay önce gelse, hic düsünmeden tamam derdim. Ama su an kararsizim. Yine ayni seyler

Neyse. Barisicaksin diyen tüm falcilar cikti gibi.
Vade tutturan falcilari söylemistim.

Bana eşin bir daha seni asla Aramayacak dedi, 15/16 ay sonra pişman olacak ancak o zaman dedi.
Ama orada bunların kız çocukları olacak ve evlenecekler dedi. eğer Benimki beni arayacak olursa, söylerim.
Hahahahaha

aynaci arzunun baktigi fal buymus
Esim aslaaa aramayacakmis, evlenip kiz cocuklari olcakmis. Ay kadin sanki tatmin oluyor böyle seyleri söylerken. Cikmiyo arkadaslar, bosuna arzuya üzülmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…