İstanbul'da Fal - Falcılar

Hahahahaha

aynaci arzunun baktigi fal buymus
Esim aslaaa aramayacakmis, evlenip kiz cocuklari olcakmis. Ay kadin sanki tatmin oluyor böyle seyleri söylerken. Cikmiyo arkadaslar, bosuna arzuya üzülmeyin

Hakkınızda hayırlısı olsun. Fallara pek guvenmemek lazım. Falcılar bizden iyi bilmiyor zaten.

Kızlar merhaba bende Zeynebe baktırdım söylemiştim 4. kere oldu. Yani burada okadar çok tapan varki Zeynebe üzgünüm böyle dicem çünkü iyi değil dedim diye sen fal baktırmayı bilmiyosun anlamıyosun gibi cümleler duydum. Bu faldan anlamak baktırmak nasıl birşey gerçekten bu konuda uzman biri varsa söylesin isterim. Keza şunu söyleyim aynen arkadaşıma şunu dedim ben bu ara hiç olumsuz değilim bak Zeynebi arıcam ve bana şuan düşündüğüm şeyleri söylicek dedim. Aradım sadece 3ay önce baktığı falla şuanki baktığı fal sonuç olarak zıttı. Ve bilin bakalım benim düşündüğüm şekilde söyledi :) Yani karşı tarafın düşüncelerini okumada üstüne tanımıyo deniyo ozaman bu adam bana deli gibi aşık aklı fikri sadece bende hemde başka kadının yanında onu tutan bişey olmamasına rağmen onu sevmemesine rağmen bana aşık ve açık kapımı tıklatmıyo :)))))

Heh işte hep ben de bunu söylüyorum kimse inanmıyor

Havin hanım gelecekte size nasıldı çıkanlar oldu mu acaba

Zeynebin bende bildigi seyler oldu ama bizim beynimizi okuyor karsidakininde mechul teyit etmedim ben

Ben Fatmaya baktırdım hiç beğenmedim. Anda kesinlikle iyi olduğunu düşünmüyorum. Söyleminize göre çevirdiği şeyler var. Ayrıca ultra güzel bir fal baktı hemde çok kısa bir vade verdi. Konuşmaları kendinden gayet emin ama umarım gelecek için söylediği şeyler çıkar dediğİm gibi vadesi çok kısa anlarız ama hiç beğenmedim hemde hiç. Bildiği 1şey bile olmadı. Kötü biri değil ama gelecek için hayal satın alınmak isteniyorsa güzel :)

Benzer şeylermi söyledi çok merak ediyorum bu arada temmuzda hayatımın aşkını buluyomuşum ve bu insanla evleniyomuşum çok aşık olucakmışım işte bu ya buu dicekmişim okadar mutlu olucakmışım şans para herşey benden yanaymış 2tane çocuğum 1'i kız olacakmış felan felan Allah söyletmiştir umarım olur

Heidi sen ve beni buradan kovduracak falcılar bi ikimize tutmuyor bu falcılar

Şuana kadar en beğendiğim yani böyle benim için analizmi dersiniz ne dersiniz bilemem ama ben 3 kişiyi beğendim benim düşüncemi değil kişiliğimi cidden bana anlatan kişiler bunlar kabul ettiğim durumlar değil ama anneme anlattığımda kadın okumuş seni en iyi ben tanırım dediği için söyleyebilirim gelecek çıkarmı bilemem ama bu konuda cidden harbidende öyle spesifik bilen 3 kişi var onları burda hiç söylemedim kendime saklıyorum eğer gelecek çıkarsa söylicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…