- 21 Haziran 2021
- 4
- 2
- 16
- 29
Bana da atabilir misinizMesaj attım
Hahahahaha
aynaci arzunun baktigi fal buymus
Esim aslaaa aramayacakmis, evlenip kiz cocuklari olcakmis. Ay kadin sanki tatmin oluyor böyle seyleri söylerken. Cikmiyo arkadaslar, bosuna arzuya üzülmeyin
Merhaba arzu hanım galiba size Mayıs vadesi vermişti o çıktı mı acabaOzaman Arzumu diyoruz şimdi :) Ozaman ben birdaha fal olayını kapatıyorum. Çünkü çok acımasızdı ve mayıs ayında görüşürüz kızlar birdaha baktırmayı düşünmüyorum.
arzu bana çıkmadı. daha öncede söylemiştim. saçma sapan bir faldı. inanmamıştım ve çıkmadı. şimdi böyle atlamış gibi oldum ama arzu bu topiğin en şarlatanı.....Merhaba arzu hanım galiba size Mayıs vadesi vermişti o çıktı mı acaba
hayır çıkmadıMerhaba arzu hanım galiba size Mayıs vadesi vermişti o çıktı mı acaba
Heh işte hep ben de bunu söylüyorum kimse inanmıyorKızlar merhaba bende Zeynebe baktırdım söylemiştim 4. kere oldu. Yani burada okadar çok tapan varki Zeynebe üzgünüm böyle dicem çünkü iyi değil dedim diye sen fal baktırmayı bilmiyosun anlamıyosun gibi cümleler duydum. Bu faldan anlamak baktırmak nasıl birşey gerçekten bu konuda uzman biri varsa söylesin isterim. Keza şunu söyleyim aynen arkadaşıma şunu dedim ben bu ara hiç olumsuz değilim bak Zeynebi arıcam ve bana şuan düşündüğüm şeyleri söylicek dedim. Aradım sadece 3ay önce baktığı falla şuanki baktığı fal sonuç olarak zıttı. Ve bilin bakalım benim düşündüğüm şekilde söyledi :) Yani karşı tarafın düşüncelerini okumada üstüne tanımıyo deniyo ozaman bu adam bana deli gibi aşık aklı fikri sadece bende hemde başka kadının yanında onu tutan bişey olmamasına rağmen onu sevmemesine rağmen bana aşık ve açık kapımı tıklatmıyo :)))))
Havin hanım gelecekte size nasıldı çıkanlar oldu mu acabaGünaydın dostlar,herpimizln gençlik bayramı kutlu olsun
Ben de deneyimimi paylaşmak istedim
Havine baktırdım…
Umutsuzdum aslında ,zira benim baktırdıklarım belli kişilerden oluşuyor ama zaten artık tek tük baktırdığım için,yenileri deniyorum
Beni şaşırttı mı ?şaşırttı
Anlık durumlarda iyiydi,hakikaten…zihin okuduğunu düşünmüyorum
Bildiğim ve bilmediklerimi söyledi…kızımın yaşına kadar söyledi,adının içindeki harfler vb..bunları biliyorum elbette ki ama yaş spesifik bir kavram
Çok detay vermeyeyim özel nihayetinde ama,enerjisi güzel beni rahatsız etmedi
Bakımı uzun sürüyor neredeyse bir saat baktı ,aldığı parayı hakettiğini düşünüyorum
MerhabaArkadaşlar merhaba Havin hanıma baktırıp memnun kalan gelecekte çıkan oldu mu acaba
Zeynebin bende bildigi seyler oldu ama bizim beynimizi okuyor karsidakininde mechul teyit etmedim benKızlar merhaba bende Zeynebe baktırdım söylemiştim 4. kere oldu. Yani burada okadar çok tapan varki Zeynebe üzgünüm böyle dicem çünkü iyi değil dedim diye sen fal baktırmayı bilmiyosun anlamıyosun gibi cümleler duydum. Bu faldan anlamak baktırmak nasıl birşey gerçekten bu konuda uzman biri varsa söylesin isterim. Keza şunu söyleyim aynen arkadaşıma şunu dedim ben bu ara hiç olumsuz değilim bak Zeynebi arıcam ve bana şuan düşündüğüm şeyleri söylicek dedim. Aradım sadece 3ay önce baktığı falla şuanki baktığı fal sonuç olarak zıttı. Ve bilin bakalım benim düşündüğüm şekilde söyledi :) Yani karşı tarafın düşüncelerini okumada üstüne tanımıyo deniyo ozaman bu adam bana deli gibi aşık aklı fikri sadece bende hemde başka kadının yanında onu tutan bişey olmamasına rağmen onu sevmemesine rağmen bana aşık ve açık kapımı tıklatmıyo :)))))
Selam :) Symbol Nişantası Fulya ve Mirza hakkında bilgisi olan var mı ?
Heidi sen ve beni buradan kovduracak falcılar bi ikimize tutmuyor bu falcılarBen Fatmaya baktırdım hiç beğenmedim. Anda kesinlikle iyi olduğunu düşünmüyorum. Söyleminize göre çevirdiği şeyler var. Ayrıca ultra güzel bir fal baktı hemde çok kısa bir vade verdi. Konuşmaları kendinden gayet emin ama umarım gelecek için söylediği şeyler çıkar dediğİm gibi vadesi çok kısa anlarız ama hiç beğenmedim hemde hiç. Bildiği 1şey bile olmadı. Kötü biri değil ama gelecek için hayal satın alınmak isteniyorsa güzel :)
Benzer şeylermi söyledi çok merak ediyorum bu arada temmuzda hayatımın aşkını buluyomuşum ve bu insanla evleniyomuşumçok aşık olucakmışım işte bu ya buu dicekmişim okadar mutlu olucakmışım şans para herşey benden yanaymış 2tane çocuğum 1'i kız olacakmış felan felan Allah söyletmiştir umarım olur
Hahaha aynenHeidi sen ve beni buradan kovduracak falcılar bi ikimize tutmuyor bu falcılar❤
Heidi sen ve beni buradan kovduracak falcılar bi ikimize tutmuyor bu falcılar❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?