İstanbul'da Fal - Falcılar

Fatma kim

Nihal hanım da bilmiş miydi acaba size?

Bu çirkin cüretkarsız mesajı paylaşıcam bu nasıl bir çirkinliktir bu hakkı sana kim veriyor. Kalbiniz nekadar kötü ya bana yazdığı şeye bakın güya hisleri kuvvetli ama bana yazdığı üstelik hiçbir ilgim muhabbetim olmamasına rağmen sadece Fatma yı sordum ve olumsuz konuştuğum için bana attığı mesaja bakın sen tam bir terbiyesiz ve saygısızsın sadece bunu diyorum böyle bir hadsizlikte bulunduğun içinde bunu paylaşıyorum keza söylediklerinle alakalı hiçbir durum bilmeme rağmen.

“Merhaba ben falcı değilim ama hislerimin kuvvetli olduğunu buradan arkadaş olduğum 3 bayan bilir. Şöyle örnek vereyim mesela falcı nihale fal baktirirken bana hislerin çok kuvvetli sende bana istihareye yatarmisin demiş ona istihare ye yatmış sonucu söylediğim de hakkını helal et tşk ederim demiştir. Sana şunu söylemek istiyorum çok fal baktirmiyorsun ancak falcilarin dediği gibi o adam geri dönmeyecek. Hayatındaki kişiye değer veriyor şu an ve değer verdiğini ona aldığı hediyelerle gösteriyor. Mesela bu bir araba olabilir veya pahalli bir takı seti gibi.”

Son düzenleme:
Buna neden sinirlendiğimi şöyle söylemek istiyorum söylediği şeylerle ilgili değil kendisiyle alakam yok Fatma’yı öneren kişi beğenmedim dediğim için bana böyle alakasız ve can acıtmak için atılan bir mesaj olduğu için mesajın içeriğine bakmıyorum niyetine ve yapılan hazımsızlığa, saygısızlığa kızıyorum.

Fatma sen misinnnn
Burda gezen falcılar dan biri işte, belli ki seni hedef almış
Kimse bu üye Mune a şikayetle Heidi

dün dilek'e fal baktırmak istedim bu kadınlar kulübünden gelen manyaklar yüzünden artık oradan gelenlere bakmayacağını söyledi. parasını göndermeyenmi ararsın eksik gönderenmi saçma sapan yorum yapanmı hepsi buradan gelenler diyor. o kadar sinirlendimki. kadın haklı. zaten açılım yaptıktan sonra devam etmeyebiliriz diye soruyor ederseniz fal bitince yolluyorsunuz parayı. bu kadar dürüst davranan falcı bulmuşsunuz bi de parasını yollamıyorsunuz ayıp. daha falcı kadının arkasından 120 lira için üçkağıt çeviren insanlar hayatlarından giden herifler için zahmet edip fal baktırmasın. 3 günde kadına bile illallah getirtmişiniz adamlar kurtulmuş sizden niye dönsün.

Öngördükleri çıkar çıkmaz ama kesinlikle işini çok düzgün yapan bir kadın. Çok üzüldüm gerçekten. Bana resmen gece yarısı bakmasına rağmen “kart çok sen sor sorularını” diye kendisi teşvik etti. Bana kalsa üç soru sorup bırakacaktım. Bütün sorularımı da ayrıntılı şekilde cevapladı. Ücretini bakım öncesinde göndermeyi teklif ettim, ikimizin de içi rahat olsun diye ama bunu da kabul etmedi mesela. Telefonu kapattığımda sonuna kadar helal olsun dedim. Çok üzüldüm, hak etmiyor kesinlikle böyle bir muameleyi

aynen öyle çok düzgün bir insan. ben burada sinirli yazdım ama kendisi bu durumu bile çok kibar açıkladı. hatta anlatmayacaktı da "lütfen o kulüp mulüp neresiyse orada numaramı verirken isimle refere edin" diye söyleyince anlatmak zorunda kaldı. bazılarını tenzih ederek söyledi zaten.
dediğiniz çok doğru dedikleri çıkar çıkmaz o ayrı ama önceden sorduğu halde fala devam edip sonra parasını yollamamak çok ayıp. numarasını bloklayan olmuş. duyunca inanamadım. emek veriyor sonuçta uzun uzun da bakıyor.

Size cidden bakmadı mı ? Üzüldüm ben de durumuna... En güzeli bakım öncesi ücreti yatırmak. Onu neden tercih etmiyor acaba

Keşke ücreti önden alsa, dekont istese. Böyle çok kötü olmuş

Heidi Fatma mı yazdı bu mesajı ?

Heidi Fatma mı yazdı bu mesajı ?
Yok canım bilmiyorum kimdir nedir. Buradan Bi kullanıcı nediye böyle bi mesaj yazdı onuda çözemedim açıkcası. Ya işin garibi yok nihal için istihareye yatmış vs bana fal bakıyo benim hislerim kuvvetli falan ya ben seni tanımam etmem senden böyle bir talebim olmadı sadece fatmayı önermiş bende fatmayı sormuştum başkasından aldım numarayı burayada beğenmediğimi yazdım tak böyle bir mesaj geldi. Anlamadım yani. Bilmiyorum o yüzden varsa bir derdi söylerse bende bilirim ama pek iyi niyetli bir mesaj değil çünkü öyle bile olsa bunun yöntemi bu değil. Yardımcı olmaksada bu doğru değil ben kötü bir amaç olduğunu düşünüyorum. Farklı bir durum hatta. Fatma diyemem çünkü bildiğim kadarıyla değil ama bağı ne bilmiyorum

Bu arada kızlar uzun süredir hatta neredeyse 1-2 yıldır ilk defa birinden hoşlanıyorum :) sonu olurmu bilmiyorum gerçekten karar aşamasındayım çünkü istersem gerçekten olucak. Bilmiyorum etkileniyorum galiba beni buradan bilen arkadaşlar bilir. Bu konuda hem isim hemde burç olarak tutturan kişiyi özelden mesaj atabilirim. Ama dediğim gibi diğer söylediği şeylere var ve henüz bişey yok sadece etkilenme ama buda bişeydir benim için bilen arkadaşlar bilir hatta baya yükseldiğimi söyleyebilirim

Heidi bana yazar misin kim bildi?

yaz bana cnm..guzel hbr duymak sevindirdi.. bu arada bende olumsz sonuclandi
rita demsti konuscaksnz sonuc sifir diye malesef oyle oldu bi de bir yolun var da mars, dost ve mesude celen olumsz konusanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…