İstanbul'da Fal - Falcılar

bana da yaz

İlginç ben Nihal'in böyle birşey isteyeceğini hiç sanmıyorum ...

bu arada havin ve arzu da zmn olarak yaz ayini soylemslerdi iletsm barsma oldu ama sonucta olumsz oldu havin gerci bi sure daha olumszluk dvm etcek eylule kdr demis..
baska tutan cikan olmussa yazarim cok fal baktrmsm:)

bu arada havin ve arzu da zmn olarak yaz ayini soylemslerdi iletsm barsma oldu ama sonucta olumsz oldu havin gerci bi sure daha olumszluk dvm etcek eylule kdr demis..

havinle ilgili çok olumsuz yorum var okuduğum kadarıyla bilgi verirsin yine ...

³
Havin' i ben de denedim. Aklı başında fal bakıyor. Yalnız ben gelecek ne dedi unuttum ya artık anlık dertleşme için aradığımdan. Yalnız falcı Dilek için yazılanlar doğru mi kızlar gercekten enerjiniz uyuşuyorsa mi bakıma devam edip sonradan ücret alıyor waaaaay böylesi de mi varmış

cnm ses kaydi al ya da not al..yoksa insan unutuyo

cnm ses kaydi al ya da not al..yoksa insan unutuyo
Aynen bitanem cok fazla onu da deneyeyim bunu da deneyeyim... çorba ettim bi ara ama havin spesifik şeyleri anlık bildi, ondan unutmadım. İstediğim gibi değil de gördüğü gibi konuştu aklımdan geçenleri bana anlatmadı o anda ve andaki gibi oldu bazı şeyler de gelecek ne dedi hani biri çıkar vs vs veya su tarihte is olur onları unuttum yasanırım artık falcilara gelecek konusunda en iyisi denene dahi inanmıyorum. İyi gördüklerim re bu aralar sapıttı da. Hadi olmadığını geç tersi oldu bazılarında

O zaman Havin başarılı diyebilir miyiz ?

O zaman Havin başarılı diyebilir miyiz ?
Fal degisik bir konu. Gelecek ne kadar bilinmeyene giriyorsa bilinmeyen giren kısmı bilmiyorlar. Bilen sadece Allah. İsterse bildiriyor. Onu da biz bilemiyoruz ondan çok falcıya baktırdık. Güvensizlik de var tabi. Havin benim bakim yaptırdıklarım arasında ayağı yere basan uçan kaçmayan bir tipti. Bir kere baktırdım 100 tl olunca insan sürekli baktiramiyor. İlginç detayları biliyor Havin. Benimle ilgili biliyorsa karşı taraftan sorduğum kişileri de yakalar demiştim düşündüğüm gibi yakaladı ama bana özenli bakmisti onu da belirteyim
Falcilarin dinlenmiş anlarında baktırmak lazim

Aynen haklısın da dinlenmişini bulmak zor :) ben bu akşam yeni birini deneyeceğim duruma göre yazabilirim buraya :)

Aynen haklısın da dinlenmişini bulmak zor :) ben bu akşam yeni birini deneyeceğim duruma göre yazabilirim buraya :)
Uyandıklarında bi çay filan içip kendilerine geldiklerinde veya enerjileri yüksek olduğu bi anda... Bir de ağır bunalım geçirince, şımardiklarinda, paraya çok tapmaya başladıklarında olan da onlardan gidiyor... Dikkat etmek lazım. Hiç bulasmamak en iyisi. Zaten bi sure sonra hani sararsın sararsın ondan sonra umduğunu bulamazsın hevesin kaçar ya o şekilde oluyor.

Herkese merhaba Havin denen falcıya fal baktırdım o kadar berbat bir bakımı var ki anda hiçbir şey bilemedi tamamen saçmaladı birde ben yok dedikçe hayır var diyor memnun kalan nasıl kaldı anlamış değilim o kadın nasıl ünlü oldu onu da hiç anlamış değilim sokağa atılacak 100 lirası olan baktırabilir muhtemelen memnuniyet yorumları da falcının bizzat kendisine ait…

havini beğenenlerden biri benim. çok spesifik şeyler bilmişti. faldan soğuduğum için artık baktırmıyorum ama yanlış bir şey söylememişti bende.
sizin için üzgünüm, böyle yazdığınıza göre epey kötü olmuş olmalı.... falcıyı iyi, muhteşem diye pohpohlamayacağım çünkü hiçbir falcı bunu haketmiyor.
havine de 1 kere baktırdım o da iyiydi işte.

Şans meselesi galiba ama bende gerçekten çok saçmaladı..başka birine bakar gibiydi

Peki sizde gelecekte çıktığı olmuş muydu
gelecek için pek bir şey dememişti. ama gidişat dediği gibi ilerledi. sonucu olumluya bağlamış olsa da iki türlü konuşmuştu (karışık ve bende bitebilecek bir durum) dediği şey henüz gerçekleşmedi ama gidişat o şekilde gidiyo.
havine ilişki anlamında baktırmıştım. erkek arkadaşımın tayin yerini bilmişti. baktırdıktan bir hafta sonra bir durum vardı onu da bilmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…