İstanbul'da Fal - Falcılar

Geçen yıl arkadaşımın hesabından yeşil çingeneye fal attım güzel baktı çıkmadı ama baktı neticede. Bu yıl hesap açıp kendim attım iki defa geri çevirdi daha evvel söylemiştim uyuşmadığımızı dedi tersledi bi de. Kredim boşa gitmesin diye uyumsuz a attım resmen genel bir bakımdı sakız falı gibi ve benimle alakası yoktu. 50 lirama yazık ettim.

ayyyy uyumsuza seneler önce bende atmıştım. o hala orada mı iğrenç bir yorumu vardı. gerçekten de yazık olmuş paraya

ayyyy uyumsuza seneler önce bende atmıştım. o hala orada mı iğrenç bir yorumu vardı. gerçekten de yazık olmuş paraya
Valla bilsem hiç atmazdım. Soru bekliyo ya soru sorarsam zaten bilirsin yüzde elli yüzde elli ihtimal var. Ben genel bir bakım istedim kendisinden ama maalesef hiç ama hiç memnun kalmadım ve daha evvel belirttiğim üzere beğenmediğim her falı buraya yazacağım ki sizin de paranız boşuna gitmesin. Şartlı baktı o ne oluyorsa artık gelen maille şok oldum beğenmezsem geri iade etmiyorlar galiba anlamadım olayı ben de. Online fal pişmanlıktır temalı

Aylık sakız falıma uyumsuz ve herkese baktığından daha ayrıntılı bakacağını söyleyerek fazla para alan ama asla hiç bir olayı tutmayan Leyla’yı eklemiş oldum. Bugün yine Leyla’yı hatırlayıp gerildim Leyla olmayan kız kardeşimi evlendirdi (annemin yaşını sorduğu için muhtemel kız kardeşi vardır dedi sanırım), uyumsuz da 2021 martta işlerimin açılacağını söyledi genel fal geçen yıldan kalmış galiba. 2022 diyecekmiş aslında. Bir de estetik düşünüyormuşum öyle dedi ama düşünmüyorum ilerde karşıma çıkar çıkmaz bilemem ama gerçekten düşünmüyorum şu an yanlış bilgi gelmiş valla. O kadar sinir oldum ki tutmayınca el emeğim şu diyin geri atın kalanını ya Da gerçekten bi açılım yapın da hakkımız geçmesin. Yıldızname attım bi de ama yapmayın eylemeyin yıldızname öyle bakılan bi fal değildir inanmayın kızlar böyle yıldızname ustalık gerektiren bir fal ve verdiği bilgiler şu an şöyle birşey var ama şöyle olcak gibi sallamasyon değildir. yıllar evvel baktırdım ben bi hocaya hakikaten ilmin ustasıydı rahmetli ama her bilgiyi vermiyordu verdiği bilgilerle de hakikaten şok ediyordu genel hayatımızı etkileyecek şeylerdi .

Eski üyelerden üyeliğini iptal ettirenlerin falcı yorumlarına ihtiyacımız var lütfen geri gelin :)

Günaydın dostlar
Havinin falını beğenmiştim ben ama denk gelmişti belki de bilmiyorum
Leyla bende hep tutturdu ki verdiği zaman dahi tutmuştur bende,zaman kavramını önemsemediğim halde
Falcı herkeste aynı olabilir mi bilmiyorum ama ben söylenenleri çok düşünmüyorum
Kafam dağılsın modundayım

BU Uyumsuzz bir tek bende bildi galiba, ilk fali birebir cikmisti ama ben soruda tek soru degilde kisa kisa bir suru soru sormustum sorulari cevaplayarak bakmisti, boyle yapmak gerekiyor belki de.

Ben söylenen içeriklerin doğru olmadığını belirtmek adına söylediklerini yazdım. Valla fal baktırıyorsam beklentim vardır az da olsa birşeyler tutsun diye. Bu içten para kazanıyorlarsa hakkıyla yapmalılar fikrindeyim ve de sallamasyon yapanlara hakkımı helal etmiyorum

BU Uyumsuzz bir tek bende bildi galiba, ilk fali birebir cikmisti ama ben soruda tek soru degilde kisa kisa bir suru soru sormustum sorulari cevaplayarak bakmisti, boyle yapmak gerekiyor belki de.
uyumsuz eskiden çok konuşulmuştu öyle hatırlıyorum, hatta banuyılmaz olduğu söylenmişti. uyumsuzdan nasibimi alamayıp banuyılmaza da baktırmıştım o dönem tabi ki her türlü fos

kızlar 2 sene boyunca forumda gördüğüm neredeyse herkese fal baktrdım. aylar önce tövbe ettim bir daha baktırmadım. bu siteye arada başka şeyler için giriyorum.
1) öncelikle şunu söylemek istiyorum eski üye de olsa gerçekten çok fazla reklam yapan var. he bu eski üyedir diye güvenmeyin. gerçek kimliğinizi bildirerek özel bilginizi paylaşmayın, mümkünse dertleşmeyin.
2)fal harbiden boş işmiş. falcılara bayıldığım para ile bir araba alırdım. şimdi geçmişe baktığımda kendimi o kadar aptal gibi hissediyorum ki. arkadaşlarım birikimin var mı diye soruyor. yok diyorum ve kendime acıyorum. yanlış anlamayın insanın birikiminin olmaması hele ki günümüz ülke şartlarında normal ancak benim şartlarımda olurdu. gerçekten para tuzağından daha fazla bir şey değil.
3)fal baktırmayı bıraktıktan sonra hayatım eskisinden daha iyi oldu, bazı şeyler yoluna girmeye başladı diyebilirim.
ben topikteki arkadaşların ne hissettiklerini gayet iyi biliyor ve anlıyorum. inşallah herkes bu bataklıktan kurtulur.

Ya insallah darisi bize

Kızlar ben de falı bıraktım ancak en son Nihale baktırmıştım. 26 haziran ya da 6 temmuzda konuşma görüyorum demişti. Ben beyfendiye karşı artık hiçbir şey hissetmiyorum ve çok rahatladım ondan vazgeçtiğim günden beri. Ama 6 temmuzda uzun süre sonra ilk kez wpdan kısa da olsa konuştuk.
Söylemek istedim. Nihal denenebilir bence. Ama dediğim gibi artık bıraktım ve hiçbirine de inanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…