kızlar 2 sene boyunca forumda gördüğüm neredeyse herkese fal baktrdım. aylar önce tövbe ettim bir daha baktırmadım. bu siteye arada başka şeyler için giriyorum.
1) öncelikle şunu söylemek istiyorum eski üye de olsa gerçekten çok fazla reklam yapan var. he bu eski üyedir diye güvenmeyin. gerçek kimliğinizi bildirerek özel bilginizi paylaşmayın, mümkünse dertleşmeyin.
2)fal harbiden boş işmiş. falcılara bayıldığım para ile bir araba alırdım. şimdi geçmişe baktığımda kendimi o kadar aptal gibi hissediyorum ki. arkadaşlarım birikimin var mı diye soruyor. yok diyorum ve kendime acıyorum. yanlış anlamayın insanın birikiminin olmaması hele ki günümüz ülke şartlarında normal ancak benim şartlarımda olurdu. gerçekten para tuzağından daha fazla bir şey değil.
3)fal baktırmayı bıraktıktan sonra hayatım eskisinden daha iyi oldu, bazı şeyler yoluna girmeye başladı diyebilirim.
ben topikteki arkadaşların ne hissettiklerini gayet iyi biliyor ve anlıyorum. inşallah herkes bu bataklıktan kurtulur.
Bu sözü falı bırakan çok kişiden duydum... "Hayatım eskisinden iyi oldu" cümlesini... Hadi inşallah. Geleceği tutturan ben görmedim anda da ona iyi gelen bana tutturamıyor bana tutturan ona tutturamıyor kumar ruletine döndü olay tövbe Allahımkızlar 2 sene boyunca forumda gördüğüm neredeyse herkese fal baktrdım. aylar önce tövbe ettim bir daha baktırmadım. bu siteye arada başka şeyler için giriyorum.
1) öncelikle şunu söylemek istiyorum eski üye de olsa gerçekten çok fazla reklam yapan var. he bu eski üyedir diye güvenmeyin. gerçek kimliğinizi bildirerek özel bilginizi paylaşmayın, mümkünse dertleşmeyin.
2)fal harbiden boş işmiş. falcılara bayıldığım para ile bir araba alırdım. şimdi geçmişe baktığımda kendimi o kadar aptal gibi hissediyorum ki. arkadaşlarım birikimin var mı diye soruyor. yok diyorum ve kendime acıyorum. yanlış anlamayın insanın birikiminin olmaması hele ki günümüz ülke şartlarında normal ancak benim şartlarımda olurdu. gerçekten para tuzağından daha fazla bir şey değil.
3)fal baktırmayı bıraktıktan sonra hayatım eskisinden daha iyi oldu, bazı şeyler yoluna girmeye başladı diyebilirim.
ben topikteki arkadaşların ne hissettiklerini gayet iyi biliyor ve anlıyorum. inşallah herkes bu bataklıktan kurtulur.
kızlar 2 sene boyunca forumda gördüğüm neredeyse herkese fal baktrdım. aylar önce tövbe ettim bir daha baktırmadım. bu siteye arada başka şeyler için giriyorum.
Yağmura baktırmadım ama elif, havin ve nihal hepsi farklı farklı söyledi bendecikan fal haberiyle karsinizdayimelif, havin, nihal ve yagmur. dordu de ana konuda vade verdi, vadeler ve dedikleri oldu. vadeler az cok sasti tabi ama sonuc olarak cikti
Yağmura baktırmadım ama elif, havin ve nihal hepsi farklı farklı söyledi bende
Evet evet hatırlıyorum, sizde tutmasına sevindimbana hepsi benzer konustu, anlatmistim zaten.
Umarım sizi mutlu eden kısmı çıkmıştır :) Nihal'in vadesi şaştı mı peki, memnun kalıp tekrar baktırır mıydınızcikan fal haberiyle karsinizdayimelif, havin, nihal ve yagmur. dordu de ana konuda vade verdi, vadeler ve dedikleri oldu. vadeler az cok sasti tabi ama sonuc olarak cikti
Umarım sizi mutlu eden kısmı çıkmıştır :) Nihal'in vadesi şaştı mı peki, memnun kalıp tekrar baktırır mıydınız
Elif tel nosu 57 ile biten mi? Iki tane Elif var da karisiyor. Umarim iyi bir gelismedir bu arada.cikan fal haberiyle karsinizdayimelif, havin, nihal ve yagmur. dordu de ana konuda vade verdi, vadeler ve dedikleri oldu. vadeler az cok sasti tabi ama sonuc olarak cikti
Zeyder iyidir. Eğer detaylı anlatırsanız güzel bakar bende coğu çıktıOnline de zeyderi çok övmusler fal alem sitesinde baktiran var mi
Bende çıkmadıBakın normalde asla birini önermem ama buraya 2-3 ay önce yazdığım Suatın dedikleri çıktı. Bilginize.
Siz baktırdınız mı ? Ne ara?Bende çıkmadı
TarotKim bu Suat neye bakıyor kahve tarot su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?