İstanbul'da Fal - Falcılar

Halami dost inşallah iyisindir hoşgeldin

Bu sözü falı bırakan çok kişiden duydum... "Hayatım eskisinden iyi oldu" cümlesini... Hadi inşallah. Geleceği tutturan ben görmedim anda da ona iyi gelen bana tutturamıyor bana tutturan ona tutturamıyor kumar ruletine döndü olay tövbe Allahım

falın beni resmen artık obsesyona sürüklediğini ben de farkettim ve baktırmama kararı aldım, hem beklentiye sokuyor hem de akışta kalmanı engelliyor hayatına devam edemiyosun.

cikan fal haberiyle karsinizdayim elif, havin, nihal ve yagmur. dordu de ana konuda vade verdi, vadeler ve dedikleri oldu. vadeler az cok sasti tabi ama sonuc olarak cikti
Yağmura baktırmadım ama elif, havin ve nihal hepsi farklı farklı söyledi bende

cikan fal haberiyle karsinizdayim elif, havin, nihal ve yagmur. dordu de ana konuda vade verdi, vadeler ve dedikleri oldu. vadeler az cok sasti tabi ama sonuc olarak cikti
Umarım sizi mutlu eden kısmı çıkmıştır :) Nihal'in vadesi şaştı mı peki, memnun kalıp tekrar baktırır mıydınız

Umarım sizi mutlu eden kısmı çıkmıştır :) Nihal'in vadesi şaştı mı peki, memnun kalıp tekrar baktırır mıydınız

ben baktirmayali 3 ay falan oldu. bu fallar genelde mart, nisan aylarinda baktirdiklarimdi. baktiravak olursam ayni kisilerle devam edebilirim. nihalden hep memnundum zaten ben. vadesi de verdigi zaman oldu

Elif tel nosu 57 ile biten mi? Iki tane Elif var da karisiyor. Umarim iyi bir gelismedir bu arada.

Gerçekten gelecek bilen biri var mı?

Bakın normalde asla birini önermem ama buraya 2-3 ay önce yazdığım Suatın dedikleri çıktı. Bilginize.

Canlarım bir değişiklik yapmak istiyorum bu sıra okudum biraz ama cok cok gerilere gitme fırsatım olmadı sanırım telefonda su an havin iyi. Anladıgım kadarıyla bana numarasını atabilir misiniz ya da hayır dur şu daha iyii dediğiniz varsa o da tamam

Bende birine baktırmıştım telefonda bana ayrıldıgım tarihi vermişti kahve falı tarot astroloji hepsine bakmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…