- 14 Mart 2021
- 160
- 59
- 48
- 32
Ben asla önermiyorum yakın zamanda baktırdım berbat bir bakımı var söylediği hiçbir şey ne an ne gelecek çıkmadı paranıza yazık etmeyin burada reklam yapanlara da hiç kulak asmayınCanlarım bir değişiklik yapmak istiyorum bu sıra okudum biraz ama cok cok gerilere gitme fırsatım olmadı sanırım telefonda su an havin iyi. Anladıgım kadarıyla bana numarasını atabilir misiniz ya da hayır dur şu daha iyii dediğiniz varsa o da tamam
Yeni üyesiniz,birine baktırdınız hem de üçü bir arada ve çıkmıştıBende birine baktırmıştım telefonda bana ayrıldıgım tarihi vermişti kahve falı tarot astroloji hepsine bakmıştı
Size mesaj attım cevap verir misinizBende çıkmadı
Canlarım bir değişiklik yapmak istiyorum bu sıra okudum biraz ama cok cok gerilere gitme fırsatım olmadı sanırım telefonda su an havin iyi. Anladıgım kadarıyla bana numarasını atabilir misiniz ya da hayır dur şu daha iyii dediğiniz varsa o da tamam
Sayfalar dolusu isim tavsiye eden sizlersiniz canım ben değilYeni üyesiniz,birine baktırdınız hem de üçü bir arada ve çıkmıştı
Çok iyiymiş bu
Vallahi istersiniz modacıyı yazın buyrunSayfalar dolusu isim tavsiye eden sizlersiniz canım ben değilayrica konu basligi fal degil mi gittigim modaciyi mi yazacağım buraya?
Deneme bileNihalin numarasını verir misiniz özelden yazmayı bilmiyorum
Birini önermeyi sevmiyorum, bilemiyorum yarın birgül diye birine gideceğim haber veririm nasıl diyePeki kimi önerirsin
merhaba evet dostum çok iyiyim, seninle az dertleşmedik. neyse ki kurtuldum bu işlerden çok şükür. :)Halami dost inşallah iyisindir hoşgeldin
Ya Allah aşkına beni zerre ilgilendirmez ama paranızı harcamayın. Elmira, Nihal, Zeynep, Nakta resmen boşKızlar Nihal nasıl gelecek çıkıyor mu
Bende vadesi tuttuHavinin numarasını verir misin
Yanlış mesajı alıntılamışım az önce. Nihal bence iyi. Bende bir tarih vermişti o tuttu ama henüz net bir sonuç alamadım söylediği gibiKızlar Nihal nasıl gelecek çıkıyor mu
İsim baya bnm çakmam olmuşNihalin numarası lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?