- 1 Haziran 2021
- 10
- 3
- 1
- 36
Size mesaj atamıyorum merak ettim benBenim fallar patır patır patladı merak ettiğiniz falcıları sorabilirsiniz özelden patladıkları yerleri söylerim ama iyi ki de patladılar
Ben de merak ettimmmBenim fallar patır patır patladı merak ettiğiniz falcıları sorabilirsiniz özelden patladıkları yerleri söylerim ama iyi ki de patladılar
Dilek de mi patladıİsim baya bnm çakmam olmuşyaş 37 olsa kim olduğunu anlıcam da neyse
Benim fallar patır patır patladı merak ettiğiniz falcıları sorabilirsiniz özelden patladıkları yerleri söylerim ama iyi ki de patladılar
Bence genele yazmasın sonra başına dert alırYaz kız kimler
Bence genele yazmasın sonra başına dert alır
Ya Allah aşkına beni zerre ilgilendirmez ama paranızı harcamayın. Elmira, Nihal, Zeynep, Nakta resmen boş
Nakta ilk falında tamam herşeyi bilir, vadesi çıkar bana çıktı da. Ama sonra ki fallar sa saçmalar.. Nihal desen bende berbat ve alakasızdı. Beni sevmeyen adam için seviyor dedi. Adam nefret ediyor. Mahkemem vardı kazanacaksın dedi dava açılmadı bile.. elmira işin çok güzel çalışacaksın dedi ertesi gün işten çıkartıldım. Zeynep desen ne dediği anlaşılmaz. Kötü konuşmaktan zevk duyar küfür edip durursasirdim. nakta, nihal, zeynep bana ve cevreme genelde bilen isimler. elmira icin olumlu yoruma pek denk gelmedim ama
Özelden yazacağım ayrıntıları :)Dilek de mi patladı
Yazıyorum özeldenYaz kız kimler
banada yazar mısınız patlayanlarıYazıyorum özelden
Aynen aynen o yüzden yazmadımBence genele yazmasın sonra başına dert alır
Ay lütfen benimle de paylaşır mısınız?Benim fallar patır patır patladı merak ettiğiniz falcıları sorabilirsiniz özelden patladıkları yerleri söylerim ama iyi ki de patladılar
TabikiAy lütfen benimle de paylaşır mısınız?
Vallahi istersiniz modacıyı
Instagramda falcı ruken cok iyi enerji yüklemesi yapıyor falla beraber. Instagram antalya gemini astroloji haritadan iliski yorum yapiyorkarisik tarot bakiyor,youtube tarotların kraliçesi hem videolarini izleyin hem özel seans alın 20 dk ses kaydı yolluyor.Bakırköy falcı okan en dinç anına gelmelisiniz yoksa titiz bakmiyor.gittigim modacilar bunlarkadinlar kulübünde 11 yillik bir gecmisim var bu rumuzum yeni olabilir gereksiz kontes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?