İstanbul'da Fal - Falcılar

sasirdim. nakta, nihal, zeynep bana ve cevreme genelde bilen isimler. elmira icin olumlu yoruma pek denk gelmedim ama
Nakta ilk falında tamam herşeyi bilir, vadesi çıkar bana çıktı da. Ama sonra ki fallar sa saçmalar.. Nihal desen bende berbat ve alakasızdı. Beni sevmeyen adam için seviyor dedi. Adam nefret ediyor. Mahkemem vardı kazanacaksın dedi dava açılmadı bile.. elmira işin çok güzel çalışacaksın dedi ertesi gün işten çıkartıldım. Zeynep desen ne dediği anlaşılmaz. Kötü konuşmaktan zevk duyar küfür edip durur

Ne buradan ne de özelden ismini dahi zikretmediğim bir falcı bana telefonumdan ulaşıp beddualar, hakaretler ve hatta iftiralar yağdırıp engellemiş. Kötü laf ve beddua sahibine aittir. Tutmadı bana hiç bir fal yalan söyleyip benim gibi Ümit bağlayanları mı kandırayım? Demek ki kim olduğumu biliyormuş ve burada beni takip ediyormuş falıma da öyle bakmış diye düşünüyorum şu an. kendisine uygun cevabı yazdım fakat engellediği için gitmedi. kimsenin rızkıyla da oynadığını hatta kendisini dikkate alıp yorumlarda adını dahi yazdığımı düşünmüyorum. Şaka gibi yemin ediyorum ama hakikaten burada takıldığına dair en ufak kuşkumun olmadığı biriydi ona şok oldum hattA Edddh dan aldım numarasını ve kendisine de boş değil de saydıkları geçmişime ait şeyler geçmişle geleceği karıştırsa gerek dediğimi net hatırlıyorum bu şekilde tabir edersem kim olduğunu anlarsın. Daha öğlen pembegul1988 demişti buraya yorum yapıp başına bela alma diye ne kadar da haklıymışsın

Ben burada bahsi geçen falcının rızkıyla oynuyormuşum tutmayanı tuttu diyip kandırayım mı milleti??? İftiralar hakaretler beddualar hakikaten ayıp yani burayı takip edip kim olduğunu da belli etmek pes doğrusu. Paramın fazlasıyla hakkını vermiş öyle diyor bi de şaka gibi bir olay yaşadım yemin ediyorum

Falcının son iki ses kaydı hakaretler, iftiralar savurmaya devam ediyor. Senin nickini de biliyorum kim olduğunu da cümlesiyle buradan bilgi topladığından emin olduk ama keşke kendisini dikkate alıp hiç adını bile geçirmediğimi de bilseydi iyi olurdu arkadaşlar yasal bir iş yapmıyorlar zaten burdan bilgi toplayarak şarlatanlığa kaçıyorlar çok net! Bnm hayatım yanlışmış bir kere öyle diyor ne derece onu ilgilendiriyorsa onun hayatı çok düzgün olduğu için fal bakarak üstelik buradan bilgi toplayarak geçiniyor

Vallahi istersiniz modacıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…