İstanbul'da Fal - Falcılar

Havine baktırdım, gayet beğendim. Kahveyle başlayıp tarotla gidiyor. İsim, şehir, harf adamın tipi, eğitimi tonla şey bildi. Burda denememiş yoktur zaten bence
Havin bende de anlık iyiydi,durum tespitleri güzeldi
Enerjisi güzel bir hanım
Geleceğe dair çok şey söylemedi bana ,dediklerini de geleceğe dair hatırlamıyorum

Havine baktırdım, gayet beğendim. Kahveyle başlayıp tarotla gidiyor. İsim, şehir, harf adamın tipi, eğitimi tonla şey bildi. Burda denememiş yoktur zaten bence
Siz youtubeda tarot videoları izliyordunuz. Zülal tarot dışında baktırdığınız oldu mu? The moon tarot da başlamış özel açılımlara …

Trans Cansu hakkında düşünceleriniz?

Herkes istedigi sekilde elestiri yapabilir ne bu öfke sonuç olarak eleştiriyi kaldirmayacaksaniz bu forumu okumayin burasi bilgi paylasim platformu insanlar fikir alisverisi yapiyor . Biz burda kimseyi tanimayiz etmeyiz kimseyle kişisel problemimiz husumetimiz de yok.!!

Moon tarot nasıldı? Bana enerjisi çok pozitif gibi geliyor ama sanki hep iyi şeyler söylüyor gibi o yüzden videolarına bakmak istemiyorum artık

Şöyle diyeyim moon tarot bana basbayağı olumsuzdu, arada 3.kişiler var dedi. Kolektifte iyi kartlar geliyor sankim, özel bakımda ne düşünüyorsa onu söylüyor bence pembeci değil.

Zülal Erdem - bana olumluydu, üstelik iş konusunda bir dediği net çıktı. Sorduğum şeyle ilgili yeni kapılar açacak demişti yaz aylarını vermişti vallahi çıktı dün süpriz iş teklifi aldım
Sabian sisters: Delice uzun bir seansı, tarot astroloji beraberdi. 1. 5 saat sürdü, ardından 2 hafta fal baktırma ihtiyacı hissetmedim

Ben burada bana mı dediniz anlamadım? Hayır falcı bana eleştiride bulunmadı hakaret, iftira ve beddua dolu mesaj attı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…