- 23 Ağustos 2012
- 51.976
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.186
- 898
Havin bende de anlık iyiydi,durum tespitleri güzeldiHavine baktırdım, gayet beğendim. Kahveyle başlayıp tarotla gidiyor. İsim, şehir, harf adamın tipi, eğitimi tonla şey bildi. Burda denememiş yoktur zaten bence
senin beğenmene sevindim Cherry bende beğenmiştim. ikinciyi baktırmayı düşünüyorum onaHavine baktırdım, gayet beğendim. Kahveyle başlayıp tarotla gidiyor. İsim, şehir, harf adamın tipi, eğitimi tonla şey bildi. Burda denememiş yoktur zaten bence
Siz youtubeda tarot videoları izliyordunuz. Zülal tarot dışında baktırdığınız oldu mu? The moon tarot da başlamış özel açılımlara …Havine baktırdım, gayet beğendim. Kahveyle başlayıp tarotla gidiyor. İsim, şehir, harf adamın tipi, eğitimi tonla şey bildi. Burda denememiş yoktur zaten bence
Siz youtubeda tarot videoları izliyordunuz. Zülal tarot dışında baktırdığınız oldu mu? The moon tarot da başlamış özel açılımlara …
bana da yazın lütfenÇorumlu
banada yazar mısınız patlayanları
Moon tarot nasıldı? Bana enerjisi çok pozitif gibi geliyor ama sanki hep iyi şeyler söylüyor gibi o yüzden videolarına bakmak istemiyorum artıkEvet kız
Moon tarot
Sabibe sisters
Zülal erdem
baktırdım
Trans cansu da mi varmisTrans Cansu hakkında düşünceleriniz?
Sanki burda ünlüydü?Trans cansu da mi varmis
Yazıcam büyük bir zevkle anlatırım, burası bilgi platformu şarkatanların ekmek kapısı değil neticedebana da yazın lütfen
Herkes istedigi sekilde elestiri yapabilir ne bu öfke sonuç olarak eleştiriyi kaldirmayacaksaniz bu forumu okumayin burasi bilgi paylasim platformu insanlar fikir alisverisi yapiyor . Biz burda kimseyi tanimayiz etmeyiz kimseyle kişisel problemimiz husumetimiz de yok.!!Yazıcam büyük bir zevkle anlatırım, burası bilgi platformu şarkatanların ekmek kapısı değil neticede
Yazıcam büyük bir zevkle anlatırım, burası bilgi platformu şarkatanların ekmek kapısı değil neticede
Moon tarot nasıldı? Bana enerjisi çok pozitif gibi geliyor ama sanki hep iyi şeyler söylüyor gibi o yüzden videolarına bakmak istemiyorum artık
Moon tarot nasıldı? Bana enerjisi çok pozitif gibi geliyor ama sanki hep iyi şeyler söylüyor gibi o yüzden videolarına bakmak istemiyorum artık
Ben burada bana mı dediniz anlamadım? Hayır falcı bana eleştiride bulunmadı hakaret, iftira ve beddua dolu mesaj attı çünküHerkes istedigi sekilde elestiri yapabilir ne bu öfke sonuç olarak eleştiriyi kaldirmayacaksaniz bu forumu okumayin burasi bilgi paylasim platformu insanlar fikir alisverisi yapiyor . Biz burda kimseyi tanimayiz etmeyiz kimseyle kişisel problemimiz husumetimiz de yok.!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?