İstanbul'da Fal - Falcılar

Zülale ben de baktırdım. Birkaç ay sonra genel açılım baktırmayı düşünüyorum. Aşk konusunda baya tatmin etmişti beni.
Sabian sistersı ilk defa duydum. Youtube videoları da baya uzun. İzleyeyim bari bugün birkaç tanesini.

katina kehanet varmış birde o da tekrardan randevu vermeye başlamış belki ilerde denenebilir.

Kahina kehanet çok iyi ama bana dönmediler Tekrar yazsam mı ki?

Bilen bilir belki ama burada önerilen instagram youtube falcıları da dahil herkese fal baktırdım. Hepsi o kadar boş ki anlatamam. Benim hayatımla ilgili hiçbiri hiçbir şey bilemediler ve çok da büyük değişimler oldu. Ben falın enerjimizi kirlettiğini düşünüyorum bıraktıktan sonra hayatım yoluna girdi yemin ederim. Gerçekten iyi kalpli hissettiklerini söyleyenleri tenzih ederim ama geri kalanı salak cahil tipler biz de onların iki dudağına bakıp inanıyoruz üzülüyoruz veya umutlanıyoruz filan. Bir de bilmiş bilmiş yorum yapıyorlar saçma sapan hayatımız hakkında. Bana yorum soruyorlar özelden ama hiçbiriyle ilgili olumlu bir yorumum yok çünkü anda bile yanıldılar burdan toplu yanıt vereyim.

Selamlar, bu söylediğiniz yorumcular hangi siteden, nereden baktırmam gerekli ve hala geçerli mi dedikleriniz, kime ilk olarak baktırmalıyım? Ben binnaz ablaya dadanıyorum da genelde bunlar başka siteden belli o yüzden yabancı geldi ismen hepsi bana

Bunlar telefonla bakanlar kız

Nakta şu an instagramdan bakıyor fal.nakta idi galiba.. söylediğim kişilerden hepsi kötü ama biri seçilecek ise naktadır

Zülal Erdem'i galiba buraya yazan sizdiniz, burdan görüp izledim ve çok beğendim. Ondan özel açılım almayı düşünüyorum bir süre sonra. Yazan sizseniz çok teşekkür ederim ❤

Evet, buraya ilk olarak siz de izleyin falın7z çok gelirse para vermeyin şeklinde yazdım Gece yatarken kulaklıkla çok iyi oluyor. Öteki türlü her gün her gün çok para gidiyor.

Sonra baktım açılım basbayağı tutuyor bana baktırayım dedim, Binnaza ona buna para vermek yerine işi bilen birine baktırayım dedim son gayet iyi oldu iş tuttu umarım aşk da tutar

Yazıcam büyük bir zevkle anlatırım, burası bilgi platformu şarkatanların ekmek kapısı değil neticede
En doğrusunu yapmissin tabiki olumsuzu da yazicaz,o zaman adam gibi fal baksınlar fabrikasyon fak bakmasınlar, hatta msjlayini da buradan yayınla bence bir daha cüret edip sana onu buna yazamasin hadsizler,para kolaymı kazaniliyor

En doğrusunu yapmissin tabiki olumsuzu da yazicaz,o zaman adam gibi fal baksınlar fabrikasyon fak bakmasınlar, hatta msjlayini da buradan yayınla bence bir daha cüret edip sana onu buna yazamasin hadsizler,para kolaymı kazaniliyor
Ya sorma yıllardır seninle mesajlaşırız, yorumlanırız, bilgi paylaşırız beni bilirsin çıkmayan falları çıktı mı diyeyim? Vatandaş hakaret, iftira ve tehditler savurup neler neler yazdı bir bilsen.. bir de diyo ki kullanıcı adını ve seni ben biliyorum merak etme diyo buradan bilgi topladığını kanıtlıyor! Şaka gibi hala sinirim geçmedi. Vergisiz yaptığı hepsini cebe attığı işi bir de hakkıyla yapmadığını belli ediyor. Bu kaçıncı kadınlar kulübünden bilgi toplayan falcı kızlar mesajlastığınız kişilere olaylarınızı anlatmayınız, falcılarla da mesajlaşıyoruz ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…