- 14 Mart 2021
- 160
- 59
- 48
- 32
Zülale ben de baktırdım. Birkaç ay sonra genel açılım baktırmayı düşünüyorum. Aşk konusunda baya tatmin etmişti beni.
Şöyle diyeyim moon tarot bana basbayağı olumsuzdu, arada 3.kişiler var dedi. Kolektifte iyi kartlar geliyor sankim, özel bakımda ne düşünüyorsa onu söylüyor bence pembeci değil.
Zülal Erdem - bana olumluydu, üstelik iş konusunda bir dediği net çıktı. Sorduğum şeyle ilgili yeni kapılar açacak demişti yaz aylarını vermişti vallahi çıktı dün süpriz iş teklifi aldım
Sabian sisters: Delice uzun bir seansı, tarot astroloji beraberdi. 1. 5 saat sürdü, ardından 2 hafta fal baktırma ihtiyacı hissetmedim
Zülale ben de baktırdım. Birkaç ay sonra genel açılım baktırmayı düşünüyorum. Aşk konusunda baya tatmin etmişti beni.
Sabian sistersı ilk defa duydum. Youtube videoları da baya uzun. İzleyeyim bari bugün birkaç tanesini.
katina kehanet varmış birde o da tekrardan randevu vermeye başlamış belki ilerde denenebilir.
Twitterda birkaç güne açıklama yapacağını yazmış. Haftaya yazın benceKahina kehanet çok iyi ama bana dönmedilerTekrar yazsam mı ki?
Selamlar, bu söylediğiniz yorumcular hangi siteden, nereden baktırmam gerekli ve hala geçerli mi dedikleriniz, kime ilk olarak baktırmalıyım? Ben binnaz ablaya dadanıyorum da genelde bunlar başka siteden belli o yüzden yabancı geldi ismen hepsi banaNakta ilk falında tamam herşeyi bilir, vadesi çıkar bana çıktı da. Ama sonra ki fallar sa saçmalar.. Nihal desen bende berbat ve alakasızdı. Beni sevmeyen adam için seviyor dedi. Adam nefret ediyor. Mahkemem vardı kazanacaksın dedi dava açılmadı bile.. elmira işin çok güzel çalışacaksın dedi ertesi gün işten çıkartıldım. Zeynep desen ne dediği anlaşılmaz. Kötü konuşmaktan zevk duyar küfür edip durur
Selamlar, bu söylediğiniz yorumcular hangi siteden, nereden baktırmam gerekli ve hala geçerli mi dedikleriniz, kime ilk olarak baktırmalıyım? Ben binnaz ablaya dadanıyorum da genelde bunlar başka siteden belli o yüzden yabancı geldi ismen hepsi bana
Aaaa! e onlara nasıl ulaşıyoruz yahu?Bunlar telefonla bakanlar kız
Bir de ödemeler nasıl, ücretler yani?Bunlar telefonla bakanlar kız
Telefon numaralarından ulaşıyorsunuz. Ödeme de havale/eft ile oluyor. Genelde önce para gönderiliyor sonra fal bakılıyor ama sanırım parayı faldan sonra alan falcılar da varmış.Bir de ödemeler nasıl, ücretler yani?
Nakta şu an instagramdan bakıyor fal.nakta idi galiba.. söylediğim kişilerden hepsi kötü ama biri seçilecek ise naktadırSelamlar, bu söylediğiniz yorumcular hangi siteden, nereden baktırmam gerekli ve hala geçerli mi dedikleriniz, kime ilk olarak baktırmalıyım? Ben binnaz ablaya dadanıyorum da genelde bunlar başka siteden belli o yüzden yabancı geldi ismen hepsi bana
Naktayı bende seviyorum . Zeynepde bazen çikarNakta şu an instagramdan bakıyor fal.nakta idi galiba.. söylediğim kişilerden hepsi kötü ama biri seçilecek ise naktadır
Zülal Erdem'i galiba buraya yazan sizdiniz, burdan görüp izledim ve çok beğendim. Ondan özel açılım almayı düşünüyorum bir süre sonra. Yazan sizseniz çok teşekkür ederim ❤Evet kız
Moon tarot
Sabibe sisters
Zülal erdem
baktırdım
Ya masumnuş sad story : (
Zülal Erdem'i galiba buraya yazan sizdiniz, burdan görüp izledim ve çok beğendim. Ondan özel açılım almayı düşünüyorum bir süre sonra. Yazan sizseniz çok teşekkür ederim ❤
En doğrusunu yapmissin tabiki olumsuzu da yazicaz,o zaman adam gibi fal baksınlar fabrikasyon fak bakmasınlar, hatta msjlayini da buradan yayınla bence bir daha cüret edip sana onu buna yazamasin hadsizler,para kolaymı kazaniliyorYazıcam büyük bir zevkle anlatırım, burası bilgi platformu şarkatanların ekmek kapısı değil neticede
Ya sorma yıllardır seninle mesajlaşırız, yorumlanırız, bilgi paylaşırız beni bilirsin çıkmayan falları çıktı mı diyeyim? Vatandaş hakaret, iftira ve tehditler savurup neler neler yazdı bir bilsen.. bir de diyo ki kullanıcı adını ve seni ben biliyorum merak etme diyo buradan bilgi topladığını kanıtlıyor! Şaka gibi hala sinirim geçmedi. Vergisiz yaptığı hepsini cebe attığı işi bir de hakkıyla yapmadığını belli ediyor. Bu kaçıncı kadınlar kulübünden bilgi toplayan falcı kızlar mesajlastığınız kişilere olaylarınızı anlatmayınız, falcılarla da mesajlaşıyoruz ne yazık kiEn doğrusunu yapmissin tabiki olumsuzu da yazicaz,o zaman adam gibi fal baksınlar fabrikasyon fak bakmasınlar, hatta msjlayini da buradan yayınla bence bir daha cüret edip sana onu buna yazamasin hadsizler,para kolaymı kazaniliyor
Hayır çıkmadı 1,5 yıl oldu aralıklarla baktırdım 3 defa. Ama kendisi en azından buradan aldığı bilgilerle hareket etmiyor artık buna da dikkat eder oldukArkadaşlar arzu ya fal baktırıp da gelecekte çıkan oldu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?