İstanbul'da Fal - Falcılar

En doğrusunu yapmissin tabiki olumsuzu da yazicaz,o zaman adam gibi fal baksınlar fabrikasyon fak bakmasınlar, hatta msjlayini da buradan yayınla bence bir daha cüret edip sana onu buna yazamasin hadsizler,para kolaymı kazaniliyor
Bir de bu olayların hukuki boyutu olduğunu buradan tüm üyelere hatırlatmak lazım, bu yüzden hem havadan vergisiz kazandıkları para hem de hakaret vb içerikler başlarını ağrıtacaktır isim soyisimleri ve ıbanları banka hesaplarımızda kayıtlı zaten

Hem adam gibi fal bakmıyorlar, hem milletin parasını alıyorlar üstüne rızkımla oynama??? Adam gibi bakmayı bilmeyen, atan tutan birine neden para verelim ne rızkı? Milleti kandırmak rızık değil, adam gibi bakmayı bilmeyen bakmasın.

Valla aynen bacım, bir de en trajik yanı falcı adına, adını ne burada be özelde dikkate alıp bahsetmedim bile numarayı veren üye sormadığı sürece, takibini o yaptı çıkıp çıkmadığına dair yoksa ben bahsi geçen falcıyı dikkate bile almadım. Bana buradan Baktırdım diyen de 2 ya da 3 kişidir kendisine. Bütün fal msjlarımın mesajlastıklarımjn ekran resmini paylaşırım o kadar iddialıyım. Çıkmayan falları çıktı mı diyeyim???

Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir fal baktırmıyorum ama yaşanan bir gelişmeyi haber vermek için yazmak istedim. Bugün bir isimle ilgili bir haber aldım. İsmi duyar duymaz bana bu ismi daha önce bir falcı söylemişti şöyle isimde birisi var onunla ilgili bir haber canını sıkacak diye aklıma geldi. Az önce eve geldim ve fallar için not tuttuğum defterden tek tek kontrol ettim. Geçen yıl Zeynep bana bu kişinin ismini söylemiş. Olay çok spesifik arkadaşlar denk gelmesi imkansız bir konu. Bu kadar net bir olayı bilince yazmak istedim. Daha önce de demiştim Zeynep’e 3 kere baktırdım ilk falındaki çoğu şeyi yaşadım enerjim çok tuttu ama sonraki fallarında aynı enerjiyi alamadım diye ancak ya 2. ya 3.falında verdiği bir bilgiymiş. Ben o zaman çok beğenmemiştim falları ama bu kadar ince bir konuyu bilmesi beni şaşırttı.

Durugörü mü acaba bu fal ?

Aynen öyle ama insan üzgün olunca bir umut kapısı

Hiçbir erkek tarafından üzülmeyi hak etmiyoruz sevgili hemcinslerim. Bunu fark ettiğim andan beri ben baya rahatladım. Hayatım da daha iyiye gitmeye başladı. Etrafıma daha pozitif bakıyorum böyle olunca pozitif şeyler de beni bulmaya başladı. Kendimize değer verelim, sevelim, sayalım Ben bıraktım ama arada hala bir baktırsam mı diyorum ama o an anında falcıya vereceğim parayla kendime güzel bir yemek ısmarlarım ya da gider elbise alırım diyip vazgeçiyorum Tavsiye ederim size de birbirimize moral verip bu bağımlılıktan hep beraber kurturalım Fal baktırsak bile ciddiye almayalım öpüyorum herkesi

Selam uzun zaman gecmis ama Falci Eliften bahs ediyorsunuz mumkunse iletisim numarasini ala bilirmiyim? Soyledikleri tutuyor mu onerirmisiniz?

Arkadaşlar , hepinize iyi bayramlar dilerim, sağlıkla , sıhhatle nice güzel bayramlara...
Size ani evliliğimin 15. şahane gününden bildiriyorum :
Umutsuzluğa kapılmayın , her şey bitti , tamam artık buraya kadar bu ış dediğiniz yerden yeni ve ummadığınız bir hikaye başlayabilir.
Öfke , hayal kırıklığı , küskünlük , olmayanı zorlamak oldurmaya çalışmak genel akışı bozan ve enerjiyi kirleten şeylermiş gerçekten . Kendini bu olumsuz duygulardan kurtarınca ,sana en faydası dokunacak olan , en hayırlı olan kendiliğinden kapınızı çalıyor .
Böylelikle olayın gidişatını ve sonucunu aşağı yukarı tahmin etmeyi başarmış iki kişiyi kendime saklayarak fal işine veda ediyorum , bundan sonra "kocamın burcu , bebeğimin adı, gece ne giysem "forumlarında dolaşıcam işalla şaka şaka , fala inanma falsız kalma ama fazla da abartma
iyi niyetli , güzel kalpli arkadaşlarımın isteklerine hayırlısıyla kavuşmasını dilerim , buralar tez zamanda mutluluk mesajları ile dolup taşar inşalla

cnm merhaba cok sevndm senin adina ins hersey guzel gider... o dedigin 2 kisiyi ozelden paylasirsn sevnrm ama tabi sen nasil istersen.

Vallahi bırakmayız o iki ismi söylemen farz giderken yap bir güzellik. Ya da özelden bilgilendir isteyenleri şaka bir yana çok mutlu ol.Allah bir yastıkta kocatsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…