Hayatta ne olacagi asla belli olmuyor, fallarda ongorulmeyen seyler oluveriyor boyle. Mutluluklar dilerim, benim merak ettigim bu kisi tanıdıgın biri miydi yoksa bir anda karsına cıkan hemen olan biri mi?Arkadaşlar , hepinize iyi bayramlar dilerim, sağlıkla , sıhhatle nice güzel bayramlara...
Size ani evliliğimin 15. şahane gününden bildiriyorum :
Umutsuzluğa kapılmayın , her şey bitti , tamam artık buraya kadar bu ış dediğiniz yerden yeni ve ummadığınız bir hikaye başlayabilir.
Öfke , hayal kırıklığı , küskünlük , olmayanı zorlamak oldurmaya çalışmak genel akışı bozan ve enerjiyi kirleten şeylermiş gerçekten . Kendini bu olumsuz duygulardan kurtarınca ,sana en faydası dokunacak olan , en hayırlı olan kendiliğinden kapınızı çalıyor .
Böylelikle olayın gidişatını ve sonucunu aşağı yukarı tahmin etmeyi başarmış iki kişiyi kendime saklayarak fal işine veda ediyorum , bundan sonra "kocamın burcu , bebeğimin adı, gece ne giysem "forumlarında dolaşıcam işallaşaka şaka , fala inanma falsız kalma ama fazla da abartma
iyi niyetli , güzel kalpli arkadaşlarımın isteklerine hayırlısıyla kavuşmasını dilerim , buralar tez zamanda mutluluk mesajları ile dolup taşar inşalla
Masal cafe Sehrazat hanimin dedigi cikti mi ?Yaklaşık 4 haftadır ayriyim. Birazda benim yüzümden olduğu için yeniden fala sardım. Bu süre boyunca baktırdigim nihal ve fatmadan baska
Dilek hanım 120 TL bir saati geçiyor bakımı ama yarısı yaşam koçluğu tarzı. Çok tatlı naif bir bayan ancak bana yeterli gelmedi. Kısa ama net konuşan karşı tarafa soru sormayan falı daha seviyorum
Nazan hanım 200 TL imiş bana eski fiyatını dediklerinden 100 TL gönderdim ama sevmedim
Adana Fatma oda pahalli buradaki yazılanlardan farklı olsun istedim. Verdiği vadede oldu beğendim ama sürekli baktırmak için pahalli bir fal
Nihal iki falindada iki hafta arayla başarılı. Ekonomik olduğu için daha sık baktirilabilir. Hatta durumun yoksa azda gönder diyecek kadar aç gözlü değil
Birde hulyam cafede Ayla yi denedim bence oda başarılı. 3.5 hafta önce ilk ayrildigimda denedim cafe falcisina göre başarılı
Masal cafe Şehrazat birde onu denedim . Kimse beraber olduğum kişinin asıl meslegini bilemezken nasılsa o bildi. Beraber olduğum insan kendi mesleğini yapmadigi için genelde uğraştığı işi dediler. Oda bu haftayı tarih vermeden işaret etti
Bahsettiğiniz Nihal nerede bakıyor iletişimini verebilirmisiniz?Uzun süre fal baktirmadim. Yaklaşık 3 hafta önce iliskimde incir çekirdeğini doldurmayan bir sebep büyüdükçe büyüdü. Tüm ilişkim boyunca 2. Büyük ayrılığımi yaşadım. Hatta bu sefer bu kadar emek çöpe gitti dedim. Burada adı geçen bir kaç falciya baktırdım. Özellikle nihale 2 kez . Nihal ilk falında ayın 9 una kadar kıpırdanma olacak demişti. Bugün kıpırdanma olunca gene aradım. Bakar bakmaz iletişim başlamış ayın 9 una kadar toparlanma da olacak dedi. En tutarlı ve net bakan nihaldi. Sizlerde de ilişki durumunda böyle bildiği olmuş mudur?
Bana iletiş im ini verebilirmisiniz biliyorsanız?Nihal hanim kısa bakiyor ama tutarlı. Yani baktirdiklarim arasında enerjimin tuttuğu bir isim... Hikaye senaryo yazmaz tak tak gider bende. Yani bana tarzı hep bu.
Evet biz seninle surekli msjlasiyoruz dertlesiyoruz hic bu sekilde bir sorun yasamadik,burada sana çok iyi gözüküp samimi görünüp falcilarla kanka olan cok kisi var ,seninle benimle konuşuyor direk falcilara aktariyorlar,o yuzden kizlar özelini zi burada güvenmediğiniz kimse ile paylaşmayın.Tabiki kötü cikani buradan yazacağız iyiyide ,neden insanların umutları ve duyguları ile oynansın, bende burada beni tanıyanlar bilir yıllarca guncel adı geçen herkese gittim bu forumda ama gerçekten boş çoğu sadece paranız ve zamanınız umutlarınızı gidiyor .Bende dogru bildiğimden şaşmam kötüyü de yazarım burada ,sende cizgini bozma tatlim ,kimki onlar biz olmazsak onlarda olmazYa sorma yıllardır seninle mesajlaşırız, yorumlanırız, bilgi paylaşırız beni bilirsin çıkmayan falları çıktı mı diyeyim? Vatandaş hakaret, iftira ve tehditler savurup neler neler yazdı bir bilsen.. bir de diyo ki kullanıcı adını ve seni ben biliyorum merak etme diyo buradan bilgi topladığını kanıtlıyor! Şaka gibi hala sinirim geçmedi. Vergisiz yaptığı hepsini cebe attığı işi bir de hakkıyla yapmadığını belli ediyor. Bu kaçıncı kadınlar kulübünden bilgi toplayan falcı kızlar mesajlastığınız kişilere olaylarınızı anlatmayınız, falcılarla da mesajlaşıyoruz ne yazık ki
Hayitli olsun canımArkadaşlar , hepinize iyi bayramlar dilerim, sağlıkla , sıhhatle nice güzel bayramlara...
Umutsuzluğa kapılmayın , her şey bitti , tamam artık buraya kadar bu ış dediğiniz yerden yeni ve ummadığınız bir hikaye başlayabilir.
Öfke , hayal kırıklığı , küskünlük , olmayanı zorlamak oldurmaya çalışmak genel akışı bozan ve enerjiyi kirleten şeylermiş gerçekten . Kendini bu olumsuz duygulardan kurtarınca ,sana en faydası dokunacak olan , en hayırlı olan kendiliğinden kapınızı çalıyor .
Böylelikle olayın gidişatını ve sonucunu aşağı yukarı tahmin etmeyi başarmış iki kişiyi kendime saklayarak fal işine veda ediyorum , bundan sonra "kocamın burcu , bebeğimin adı, gece ne giysem "forumlarında dolaşıcam işallaşaka şaka , fala inanma falsız kalma ama fazla da abartma
iyi niyetli , güzel kalpli arkadaşlarımın isteklerine hayırlısıyla kavuşmasını dilerim , buralar tez zamanda mutluluk mesajları ile dolup taşar inşalla
Harikasın yineEvet biz seninle surekli msjlasiyoruz dertlesiyoruz hic bu sekilde bir sorun yasamadik,burada sana çok iyi gözüküp samimi görünüp falcilarla kanka olan cok kisi var ,seninle benimle konuşuyor direk falcilara aktariyorlar,o yuzden kizlar özelini zi burada güvenmediğiniz kimse ile paylaşmayın.Tabiki kötü cikani buradan yazacağız iyiyide ,neden insanların umutları ve duyguları ile oynansın, bende burada beni tanıyanlar bilir yıllarca guncel adı geçen herkese gittim bu forumda ama gerçekten boş çoğu sadece paranız ve zamanınız umutlarınızı gidiyor .Bende dogru bildiğimden şaşmam kötüyü de yazarım burada ,sende cizgini bozma tatlim ,kimki onlar biz olmazsak onlarda olmaz
Bende merak ettim lütfen paylaşirmisin canım hayırli olsunn bu aradaHayitli olsun canımO 2 kişiyi de bizimle paylaşıp son bir hayr islesen iyiydi Yada ozelden bana msj yazsan merak ettim
Arkadaşlar , hepinize iyi bayramlar dilerim, sağlıkla , sıhhatle nice güzel bayramlara...
Ben baktırdım. Öngörüleri konusunda hala beklemedeyim çünkü yaklaşık bir 10 yıl sonrası için öngörüde bulundu.kizlar nurcin biran astrologa baktiran var mi?
cnm saol bende dusunuyorum da baska biri bana ne evlilik olck ne cocuk dedi baya bi moralimi bozdu.Ben baktırdım. Öngörüleri konusunda hala beklemedeyim çünkü yaklaşık bir 10 yıl sonrası için öngörüde bulundu.
Ben baktırdım. Öngörüleri konusunda hala beklemedeyim çünkü yaklaşık bir 10 yıl sonrası için öngörüde bulundu.
Size özelden yazdım bakabilir misinizÇorumlu Yasemine baktırdınız mı kızlar
İyi akşamlar kızlar bugün Gazi Mah. Hicran’a su falı baktırdım. Gelecek odaklı bir fal baktı. Son derece emin bir şekilde konuştu. Mevcut durumdan da bildiği spesifik şeyler vardı. Daha önce Hicran’a fal baktıram var mı? Dedikleri çıkıyor mu cidden?Hayitli olsun canımO 2 kişiyi de bizimle paylaşıp son bir hayr islesen iyiydi Yada ozelden bana msj yazsan merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?