İstanbul'da Fal - Falcılar

Hayatta ne olacagi asla belli olmuyor, fallarda ongorulmeyen seyler oluveriyor boyle. Mutluluklar dilerim, benim merak ettigim bu kisi tanıdıgın biri miydi yoksa bir anda karsına cıkan hemen olan biri mi?

Masal cafe Sehrazat hanimin dedigi cikti mi ?

Bahsettiğiniz Nihal nerede bakıyor iletişimini verebilirmisiniz?

Evet biz seninle surekli msjlasiyoruz dertlesiyoruz hic bu sekilde bir sorun yasamadik,burada sana çok iyi gözüküp samimi görünüp falcilarla kanka olan cok kisi var ,seninle benimle konuşuyor direk falcilara aktariyorlar,o yuzden kizlar özelini zi burada güvenmediğiniz kimse ile paylaşmayın.Tabiki kötü cikani buradan yazacağız iyiyide ,neden insanların umutları ve duyguları ile oynansın, bende burada beni tanıyanlar bilir yıllarca guncel adı geçen herkese gittim bu forumda ama gerçekten boş çoğu sadece paranız ve zamanınız umutlarınızı gidiyor .Bende dogru bildiğimden şaşmam kötüyü de yazarım burada ,sende cizgini bozma tatlim ,kimki onlar biz olmazsak onlarda olmaz

Hayitli olsun canım O 2 kişiyi de bizimle paylaşıp son bir hayr islesen iyiydiYada ozelden bana msj yazsan merak ettim

Harikasın yine teşekkür ediyorum, çok haklısın

Saklama kız bu 2si kimdir yaz

Çorumlu Yasemine baktırdınız mı kızlar

Hayitli olsun canım O 2 kişiyi de bizimle paylaşıp son bir hayr islesen iyiydiYada ozelden bana msj yazsan merak ettim
İyi akşamlar kızlar bugün Gazi Mah. Hicran’a su falı baktırdım. Gelecek odaklı bir fal baktı. Son derece emin bir şekilde konuştu. Mevcut durumdan da bildiği spesifik şeyler vardı. Daha önce Hicran’a fal baktıram var mı? Dedikleri çıkıyor mu cidden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…