İstanbul'da Fal - Falcılar

Yok mu kimsee?

cnm saol bende dusunuyorum da baska biri bana ne evlilik olck ne cocuk dedi baya bi moralimi bozdu.
Nurçin Hanım da bana çocuğun olmayacak dedi. Bir başkası da tedaviyle olacak dedi. Yani astrologlar da astrolojiyi kendi aralarında tam bir kaideye oturtmuş değil. Sonuçta belirli gezegen hareketlerine göre çıkarılan öngörüler ve hepsi kendi deneyimleri doğrultusunda yorumluyorlar. Lütfen üzülmeyin yani. Progress harita baktırmıştım bir astrologtan ama hiçbiri çıkmadı mesela. Sonuç itibariyle gaybı allahtan başkası bilmiyor.

tesekkyr ederim ins cikmaz..progress harita nasil oluyo?

tesekkyr ederim ins cikmaz..progress harita nasil oluyo?
1 senelik öngörü oluyor progress de. Dilerim hayatınızada en hayırlısı ne ise o olur sizin için. Ama lütfen iyi veya kötü söylediği her şey kesinmiş gibi karalar bağlayıp, olmayacağı varsa da kendinize çekmeyin.

aynen bazen diyorum bu tarz seyleri hic baktirmamak daha iyi..bi de bu fal gibi de degil daha cok insanin aklina takiliyo

aynen bazen diyorum bu tarz seyleri hic baktirmamak daha iyi..bi de bu fal gibi de degil daha cok insanin aklina takiliyo
Size bir örnek daha vereyim içiniz rahatlasın. İkisi vedik ikisi batı olmak üzere 3 kere harita baktırdım. Ve baktırdığım vedikçiler de batıcılarda en iyileriydi. 2 tanesi boşanma yok iki tanesi var dedi. Netice itibariyle boşandım ama söylemek istediğim yüzde elli oranla.. Birini bilen diğerini bilemedi mesela.. Evet fal gibi değil ama kesinlikle mutlak da değil. İçiniz rahat olsun. Siz kötü düşünmeyin. Onlarda bir yerde insan ve ellerindeki sınırlı bilgilerle tahmin de bulunuyorlar. Ve hepsinin öngörüsü de kişisel. Yoksa aynı haritaya bakan 4 farklı birbirinden iyi astrolog nasıl bu kadar kilit bir konuda farklı yorum getirebilir yani?

aynen dogru diyosunuz..siz baya da baktrmissnz. dediginiz gibi hepsi kisisel ongoru ama iste bazilarinda da empati yok pat pat olumsuz soyluyolar moral bozuyolar.. biraz daha rahatladim tesekkurler

7 eylulde fal bakmayı başlıyormuş ,ben 4 seneye yakın o anki moral bozukluğu ile baktirmistim ama soyledigi hic bir kelime çıkmadı bana,burada da pek memnun olan yoktu sabun köpüğü yani
teşekkürler dönüş için bende onun enerjisi için gidiyordum sadece anda iyi geleceğe dair tek bir öngörü tahmin çıkmadı bende 10 kez gitmişimdir

Arkadaşlar merhaba, yeni geldim ben:)
Yorumlarınızı okuyorum, Hazal la alakalı Şubat'ta çok yazmışsınız çıkarsa yazacağım demişsiniz ben de baktırdım an ve geçmiş çok iyiydi bilmez dediğim şeyleri gördü söyledi. Takır takır baktı. Gelecekle ilgili söyledikleri çıktı mı? Çünkü çok ütopik geldi bana maalesefki

Gazi Mah. Hicran’a fal baktırdınız mı?

Bende gelecekten hiçbirisi çıkmadı ama anda evet çok iyiydi

Herkese selam . Nihal’in dedikleri ve zamanı çıkıyor mu? Daha önce baktıranlardan yorum alabilir miyim? Özellikle zamanın çıkıp çıkmadığı önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…