Merhaba, Hicran hanıma fal baktırdınız mı?Hicran hn dediğiniz falcı nerde bakıyor yada şöyle sorayım hala fal bakıyormu nasıl ulaşabiliriz,anladığım kadarıyla baya iyimiş:)
Yok mu kimseeİyi akşamlar kızlar bugün Gazi Mah. Hicran’a su falı baktırdım. Gelecek odaklı bir fal baktı. Son derece emin bir şekilde konuştu. Mevcut durumdan da bildiği spesifik şeyler vardı. Daha önce Hicran’a fal baktıram var mı? Dedikleri çıkıyor mu cidden?
Gazi Mah. Hicran’a fal baktırdınız mı hiç?Çorumlu Yasemine baktırdınız mı kızlar
Nurçin Hanım da bana çocuğun olmayacak dedi. Bir başkası da tedaviyle olacak dedi. Yani astrologlar da astrolojiyi kendi aralarında tam bir kaideye oturtmuş değil. Sonuçta belirli gezegen hareketlerine göre çıkarılan öngörüler ve hepsi kendi deneyimleri doğrultusunda yorumluyorlar. Lütfen üzülmeyin yani. Progress harita baktırmıştım bir astrologtan ama hiçbiri çıkmadı mesela. Sonuç itibariyle gaybı allahtan başkası bilmiyor.cnm saol bende dusunuyorum da baska biri bana ne evlilik olck ne cocuk dedi baya bi moralimi bozdu.
tesekkyr ederim ins cikmaz..progress harita nasil oluyo?Nurçin Hanım da bana çocuğun olmayacak dedi. Bir başkası da tedaviyle olacak dedi. Yani astrologlar da astrolojiyi kendi aralarında tam bir kaideye oturtmuş değil. Sonuçta belirli gezegen hareketlerine göre çıkarılan öngörüler ve hepsi kendi deneyimleri doğrultusunda yorumluyorlar. Lütfen üzülmeyin yani. Progress harita baktırmıştım bir astrologtan ama hiçbiri çıkmadı mesela. Sonuç itibariyle gaybı allahtan başkası bilmiyor.
7 eylulde fal bakmayı başlıyormuş ,ben 4 seneye yakın o anki moral bozukluğu ile baktirmistim ama soyledigi hic bir kelime çıkmadı bana,burada da pek memnun olan yoktu sabun köpüğü yanimi kafe hande vardı bir zamanlar hala aktif mi bilen var mı ?
1 senelik öngörü oluyor progress de. Dilerim hayatınızada en hayırlısı ne ise o olur sizin için. Ama lütfen iyi veya kötü söylediği her şey kesinmiş gibi karalar bağlayıp, olmayacağı varsa da kendinize çekmeyin.tesekkyr ederim ins cikmaz..progress harita nasil oluyo?
aynen bazen diyorum bu tarz seyleri hic baktirmamak daha iyi..bi de bu fal gibi de degil daha cok insanin aklina takiliyo1 senelik öngörü oluyor progress de. Dilerim hayatınızada en hayırlısı ne ise o olur sizin için. Ama lütfen iyi veya kötü söylediği her şey kesinmiş gibi karalar bağlayıp, olmayacağı varsa da kendinize çekmeyin.
Size bir örnek daha vereyim içiniz rahatlasın. İkisi vedik ikisi batı olmak üzere 3 kere harita baktırdım. Ve baktırdığım vedikçiler de batıcılarda en iyileriydi. 2 tanesi boşanma yok iki tanesi var dedi. Netice itibariyle boşandım ama söylemek istediğim yüzde elli oranla.. Birini bilen diğerini bilemedi mesela.. Evet fal gibi değil ama kesinlikle mutlak da değil. İçiniz rahat olsun. Siz kötü düşünmeyin. Onlarda bir yerde insan ve ellerindeki sınırlı bilgilerle tahmin de bulunuyorlar. Ve hepsinin öngörüsü de kişisel. Yoksa aynı haritaya bakan 4 farklı birbirinden iyi astrolog nasıl bu kadar kilit bir konuda farklı yorum getirebilir yani?aynen bazen diyorum bu tarz seyleri hic baktirmamak daha iyi..bi de bu fal gibi de degil daha cok insanin aklina takiliyo
aynen dogru diyosunuz..siz baya da baktrmissnz. dediginiz gibi hepsi kisisel ongoru ama iste bazilarinda da empati yok pat pat olumsuz soyluyolar moral bozuyolar.. biraz daha rahatladim tesekkurlerSize bir örnek daha vereyim içiniz rahatlasın. İkisi vedik ikisi batı olmak üzere 3 kere harita baktırdım. Ve baktırdığım vedikçiler de batıcılarda en iyileriydi. 2 tanesi boşanma yok iki tanesi var dedi. Netice itibariyle boşandım ama söylemek istediğim yüzde elli oranla.. Birini bilen diğerini bilemedi mesela.. Evet fal gibi değil ama kesinlikle mutlak da değil. İçiniz rahat olsun. Siz kötü düşünmeyin. Onlarda bir yerde insan ve ellerindeki sınırlı bilgilerle tahmin de bulunuyorlar. Ve hepsinin öngörüsü de kişisel. Yoksa aynı haritaya bakan 4 farklı birbirinden iyi astrolog nasıl bu kadar kilit bir konuda farklı yorum getirebilir yani?
teşekkürler dönüş için bende onun enerjisi için gidiyordum sadece anda iyi geleceğe dair tek bir öngörü tahmin çıkmadı bende 10 kez gitmişimdir7 eylulde fal bakmayı başlıyormuş ,ben 4 seneye yakın o anki moral bozukluğu ile baktirmistim ama soyledigi hic bir kelime çıkmadı bana,burada da pek memnun olan yoktu sabun köpüğü yani
Banada söyleyebilir misiniz rica etsemAy lütfen benimle de paylaşır mısınız?
Gazi Mah. Hicran’a fal baktırdınız mı?Arkadaşlar merhaba, yeni geldim ben:)
Yorumlarınızı okuyorum, Hazal la alakalı Şubat'ta çok yazmışsınız çıkarsa yazacağım demişsiniz ben de baktırdım an ve geçmiş çok iyiydi bilmez dediğim şeyleri gördü söyledi. Takır takır baktı. Gelecekle ilgili söyledikleri çıktı mı? Çünkü çok ütopik geldi bana maalesefki
Bende gelecekten hiçbirisi çıkmadı ama anda evet çok iyiydiArkadaşlar merhaba, yeni geldim ben:)
Yorumlarınızı okuyorum, Hazal la alakalı Şubat'ta çok yazmışsınız çıkarsa yazacağım demişsiniz ben de baktırdım an ve geçmiş çok iyiydi bilmez dediğim şeyleri gördü söyledi. Takır takır baktı. Gelecekle ilgili söyledikleri çıktı mı? Çünkü çok ütopik geldi bana maalesefki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?