İstanbul'da Fal - Falcılar

Herkese selam . Nihal’in dedikleri ve zamanı çıkıyor mu? Daha önce baktıranlardan yorum alabilir miyim? Özellikle zamanın çıkıp çıkmadığı önemli.
Benim arkadaşıma dediği tarih nokta atışı tuttu ama bana uzun vadeli zamanlar verdi henüz bir şey olmadı. Ve yakın tarihli bir durum sarktı .

Ya kötü olmuş. Bende geçmişle ilgili söylediği şeylerin büyük kısmı doğru ilerisi için bi de tatih verdi ama beklemedeyim.

Zeynel eroğluna fal baktıran var mı?

Neden Destina yok listede Nostradamus

Konu açamıyorum buraya yazmak istedim Ben bu hafta bir deneyim yaşadım şok oldum Kadıköy’de Nostradamusta Destina diye birine baktırdım. Daha önce baktıran var mi? Biraz genç biri inanılmaz bir yeteceği var görüyor ama gelecekle alakalı çok ihtiyacım var teyit etmeye tecrübesi olan var mı? Geçmiş birebir söylüyor acil cvp

offf üye olur olmaz hemen birileri övülünce çok belli oluyor.
hadi ablam başka yerde gelecek görmeye devam et sen
kesin şok olmuşsundur
vaov

Zeynep sanki o kadar da kötü değil??

Dün Yasemin diye birine fal baktırdım. Kahve tarot iskambil beraber bakıyor. 150 TL anı bildi gibi ama gelecek Allah bilir tabi ki. İsteyene telefonunu verebilirim

Askla ilgili Bana cikmadi gelecekle ilgili soyledikleri ama tatli bir kiz enerjisi güzel cikan arkadaslar belki yorum yaparlar. İsle ilgili bir durum cikti o kadar ama genel olarak Maalesef cikmadi (

Herkese selam . Nihal’in dedikleri ve zamanı çıkıyor mu? Daha önce baktıranlardan yorum alabilir miyim? Özellikle zamanın çıkıp çıkmadığı önemli.
Hala o kadına güvenen var yapmayın sormanız bile hata

Nakta ilk falında her şeyi bilir gelecekte çıkar ama sonra boştur ilk fal için önerimdir

Yarın kurşun döken birine fal baktıracağım buraya yazarım güzelse

Askla ilgili Bana cikmadi gelecekle ilgili soyledikleri ama tatli bir kiz enerjisi güzel cikan arkadaslar belki yorum yaparlar. İsle ilgili bir durum cikti o kadar ama genel olarak Maalesef cikmadi (
Hadi ya evet tatlı biri ben de sevdim enejisini gelecekle ilgili asla olamayacak şeyler söyledi ben inanmadım da yine bir umut işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…