- 14 Mart 2021
- 160
- 59
- 48
- 32
Bende hiçbiri çıkmadı kesinlikle değmez..Herkese selam . Nihal’in dedikleri ve zamanı çıkıyor mu? Daha önce baktıranlardan yorum alabilir miyim? Özellikle zamanın çıkıp çıkmadığı önemli.
Benim arkadaşıma dediği tarih nokta atışı tuttu ama bana uzun vadeli zamanlar verdi henüz bir şey olmadı. Ve yakın tarihli bir durum sarktı .Herkese selam . Nihal’in dedikleri ve zamanı çıkıyor mu? Daha önce baktıranlardan yorum alabilir miyim? Özellikle zamanın çıkıp çıkmadığı önemli.
Bende net dediği tarihte görüşme oldu.Herkese selam . Nihal’in dedikleri ve zamanı çıkıyor mu? Daha önce baktıranlardan yorum alabilir miyim? Özellikle zamanın çıkıp çıkmadığı önemli.
Neden Destina yok listede NostradamusSayfa sayısı 6748 den bildiriyorum
Elimizdeki falcılar
Alfabetik sıraya göre
Arzu
Havin
Hazal
Kuzey
Kadriye
Leyla ve Leyla
Nakta
Nihal
Rita
sezer
Yeliz
Zeynep
Vallahi aklıma ilk etapta gelen isimler bunlar
Foruma ilk kez ya da yeni üye olanlarda bir zahmet geçmiş sayfaları karıştırsın
Fix soru da şu
SİZ DE ZAMAN TUTTU MU?
Bu soruyu okuyunca,kendimi dağa taşa bayıra vurasım geliyor…
offf üye olur olmaz hemen birileri övülünce çok belli oluyor.Konu açamıyorum buraya yazmak istedim Ben bu hafta bir deneyim yaşadım şok oldum Kadıköy’de Nostradamusta Destina diye birine baktırdım. Daha önce baktıran var mi? Biraz genç biri inanılmaz bir yeteceği var görüyor ama gelecekle alakalı çok ihtiyacım var teyit etmeye tecrübesi olan var mı? Geçmiş birebir söylüyor acil cvp
Gazi Mah. Hicran’a fal baktırdınız mı ?Zeynep sanki o kadar da kötü değil??
Maalesef ben site dışı baktırdım hep ama kolay kolay buraya yazmam hepsi boşGazi Mah. Hicran’a fal baktırdınız mı ?
Hadi ya bu üzdü çünkü anda geçmişte bayağı iyiydi:) neyse başkalarına bakiciizBende gelecekten hiçbirisi çıkmadı ama anda evet çok iyiydi
Askla ilgili Bana cikmadi gelecekle ilgili soyledikleri ama tatli bir kiz enerjisi güzel cikan arkadaslar belki yorum yaparlar. İsle ilgili bir durum cikti o kadar ama genel olarak Maalesef cikmadiArkadaşlar merhaba, yeni geldim ben:)
Yorumlarınızı okuyorum, Hazal la alakalı Şubat'ta çok yazmışsınız çıkarsa yazacağım demişsiniz ben de baktırdım an ve geçmiş çok iyiydi bilmez dediğim şeyleri gördü söyledi. Takır takır baktı. Gelecekle ilgili söyledikleri çıktı mı? Çünkü çok ütopik geldi bana maalesefki
Hala o kadına güvenen var yapmayın sormanız bile hataHerkese selam . Nihal’in dedikleri ve zamanı çıkıyor mu? Daha önce baktıranlardan yorum alabilir miyim? Özellikle zamanın çıkıp çıkmadığı önemli.
Hadi yaAskla ilgili Bana cikmadi gelecekle ilgili soyledikleri ama tatli bir kiz enerjisi güzel cikan arkadaslar belki yorum yaparlar. İsle ilgili bir durum cikti o kadar ama genel olarak Maalesef cikmadi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?