İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar bu forumda sanirsam havini aylar önce ilk ben önermistim.

havinin vadesi tuttu demistim, bugün tkr baktirdim.
Inanin kadin bana benimkinin bana kullandigi cümleleri tek tek söyledi. Sok oldum.
Sempatik de biri, bir kac dedigi seyde bayaa da sasirdim nasil bildi diye.
sonuc bayaa olumlu konustu bana.
Hatta ben ona 2 kez daha fal baktirdim, ilk ocak ayinda baktirdigimda bana temmuz ayinda bu adam seni aricak falan demsiti.

6 ay gecti ben umudumu tamamen kaybetmistim, tekrar baktirdim, hic aramadi artik aramaz dedim, ama o israrla falini degistirmedi yine ilk dediginde kaldi. Temmuz vadesini vermisti, Ve gercektende cikmisti.

Insallah Bu seferde cikar. Busefer verdigi vade 3 gün, 3 hafta yada 3 ay di. Bekliyorum. Haber veririm

cnm senin en son duzelmsti baya..barsmak istiyodu tekrar mi bozuldu?

cnm senin en son duzelmsti baya..barsmak istiyodu tekrar mi bozuldu?
Evet bi git gel oldu bayaa, tam burda anlatmak istemiyorum, falcilar okumasin diye, ama bayaa bozuldu, hatta ben imkansiz artik diyorum... bu fal cikarsa bence bi mucize olucak.
Havin ye öyle pembeci bi insan degil, olumsuz oluyor dedikleri de var.
Hatta adak adamistim ben, ona varana nedek söyledi

Fiyatı neydi onun

aynen havini bende begeniyorum..ins hayirlisiysa olsun artik oyle diyorum yoksa yillar fal baktirarak gececek

tilsimli_enerji den hiç mi hiç memnun kalmadım baktıracak olanlara duyurulur. Önce diyalogumuz çok güzeldi gayet güzel konuştuk ta ki parayı verene kadar. bakım sürem yarım saatti. parayı attım önceden. tam 19.00 da başlayan bakıma 19.10 da geldi. daha sonra 5dakikalık sesi 20 dakikada gönderdi. attığı 5 dakikalık seste ful beni anlattı. işte şöyle karaktere sahipsin böylesin karşındaki adam şöyle böyle genel kalıplar kullandı bunu bana yoldan geçen de söylerdi. bir sürü farklı vade verdi ya 2li, 8li, 10lu. zaten illaki birisi tutacak. kadın sesi atıp ortadan kayboldu halbuki sürem yarım saatti. bir soru sordum ona. 30 saniye ses atmış soruma sonra diğer sorularımı sordum ve süremin bitmediğini belirtim. görüldü attı defalarca yazmama rağmen asla dönüp bakmadı. yani 5 dakika ses ve 30 saniye soru cevap 5 buçuk dakikaya 100 tl aldı. bakım süresinde zaten neredeydi bilmiyorum yazdığım şeylere 2 saat sonra baktı. hiç ilgilenmedi. Bu arada geç cevap vererek sürenin bitmesini bekliyor. benden sonra kuzenim bakım yaptırdı o sesli yaptırdı. bakım bitmeden teşekkür ederken yüzüne kapatmış kızın telefonu sldkwkdjks

Arkadaşlar, aslında ben büyüye
Inanmam, ama son 1-2 ayda öyle seyler yasadimki, nerdeyse emin oldum.
Zaten gittigim bütün falcilar büyü var diyordu, ama herkese bilirsiniz falcilar hemen büyü der.
Lakin bana normalde, böyle seyler söylemeyen falcilar bile söylemisti. Ben yinede inanmadim.
Tanidiginiz bir hoca vs varmi? Ama böyle medyum tarzinda degil, gercekten güvenilir biri.

Basimdan gecen olayi anlatiyim son aylarda. Biliyorsunuz esimden 7 aydan beri ayriyim. Öyleki kendisi su an marokan bir kadinla ev tuttu. Esim beni 2 ay önce aramaya basladi, ve bana anlattigi seyler bunlardi:

ben evliyken senin yaninda kendimi cok kötü his ediyordum. Kabuslar görüyordum. Dolabi actim birkez icinde bagirsak gördüm. Bi hocaya gittim, büyü oldugunu söyledi bana, ayirmak icin yapmislar. Senden gidince kendimi daha iyi his etmeye basladim. Ama seni seviyorum sana dönmek istiyorum dedi.

sonra ben tabii bana yalan atiyor sandim
Dönmek icin. Lakin bu adam bana dönmek icin caba sarf etti. 1 ayda 4 kere bana tasindi. 40-50 Karton Mobilya herseyi bana tasidi; ve saatlerce ugrasti. Sonra gece uyucakken, sag döndü sol döndü, ve size yemin ederim uyumadan sabah 6 gibi bütün herseyi saatlerce toplayip yine o kadinin yanina gitti.

toplam 4 Kere bunu yapti; her seferinde uyuyamayip; kendimi cok kötü his ediyorum diyip, gitti.
oraya gidince de kendini kötü his etti. Seviyorum seni ama yaninda duramiyorum diye aglamaya basladi.
En son bana gecen hafta mesajlar yazdi; lütfen cocuk yapalim, elimi tut beni birakma, bi hocaya gidelim, ben iyi degilim; beni seviyorsan benden vazgecme dedi.
Ve bu mesajlardan 3 gün sonra son olarak da görüsmeyi kesti benimle.

Bunlar kısaca anlattığım şeyler; daha başka şeylerde oldu tabiiki. Artik bende büyü
Oldugundan cok büyük süphe eder oldum, bu yüzden bir hocaya gitmek istiyorum. Ama dedigim gibi, böyle tanidik; bilindik birisi olmasi lazim. Yok internet den bi medyum falan degil, öyle sahtekar cok sonucta.

Kadıköy Baba vanga cafedeki Hazal ya da Funda’ya baktıran var mıdır? Hazal’a 1,5 ay önce baktırmıştım. Çok kısa sürüyor ancak söylediğin yorumlar tutarlıydı. Funda’ya henüz şans vermedim.

Ben inanırım fakat bu devirde yapabilen yok bulsam koşa koşa gidicem sorun da bu o yüzden bence inanma

Kızlar merhaba, sadece kendi baktırdıklarımı yorumlayacağım bilginiz olsun diye.
Geçen sene sıkıntılı şeyler yaşamıştım ve her hafta mutlaka baktırıyordum ama bunu bıraktım çünkü enerjimi tıkadığını ve boş yere beklentiye girdiğimi hissediyordum. Şimdi 3-4 ayda bir baktırıyorum, bu da benim için başarı

Taksim kadınlar kahvesi Leyla - İlk zamanlar söylediği her şeyi gerçekten yaşadım ve beni etkilemişti. Üzerimde nazar olduğunu düşündüğü için bana dualar önerdi. Çok tatlı ve dürüst olduğu için hoşunuza gitmeyecek şeyleri bile söyleyen bir kadın. Siz mutlu olun diye yalan söylemiyor. Ama zaman geçtikçe tekrara düştü ve seni arayacak ve görüşeceksiniz dediği eski sevgilimle böyle bir şey yaşamadık.

Nişantaşı symbol cafe Mirza- İlk baktırdığım günü hiç unutmuyorum çünkü tüm detaylarıyla her şeyi bilmişti ve ilk defa böyle bir falcı gördüğüm için tedirgin olup kalkmak istemiştim. Eski sevgilime attığım upuzun mesajımdaki cümlelere, aramızda konuştuğumuz tüm konulara, sarf ettiğim kelimelere, sevgilimin adına, yaşadığı şehre vs kadar bunun gibi spesifik olan detayları anlatmıştı. Bana birkaç tavsiye verdi iş ve aşk hayatımla alakalı ve onları uygulayarak o an beni zor duruma sokan durumlardan kurtulmuştum. Ama maalesef zaman geçtikçe tekrara düştü ve özellikle aşk hayatımla ilgili söyledikleri çıkmadı ☹

Nişantaşı symbol cafe – Levent – İsminden emin değilim ama beyaz-gri saçlı bir beyefendi. Mirza’yı keşfedince bir daha gitmemiştim ama şimdi düşününce bana söylediği her şeyi yaşadığımı farkettim. Bana fal bakarken çok yavaş bakmıştı ve sanki duymak istemediğim şeyleri söylediği için hoşlanmamıştım. Sonradan farkettim ki Levent Bey çok haklıymış. En son gittiğimde yerinde göremedim. Ayrıldı mı hiç bilmiyorum.

Taksim Symbol Toprak – Asla baktırılmaması gereken bir falcı. Söylediği hiçbir şey gerçekleşmedi. Çok olumsuz ve aşağılayıcı konuştu. Bu arada çevremden öğrendim ki bana dediği gibi çoğu kadına da sevgilisinin / eski sevgilisinin kendisini sadece cinsellik için kullandığını vs söylemiş. Sene 2021 Toprak Bey, kadınlar sadece erkeklerin seks için kullandığı değersiz varlıklar değil. Kaldı ki cinselliğe ulaşmak artık zor değil. Erkekler sırf bu nedenle senelerce vakit kaybetmiyor.

Uzun lafın kısası sanırım falcılar birine düzenli bakınca artık bilememeye başlıyor ve ilk bakımdaki o etkileyicilik gidiyor. Zaten geleceği kulların bilmesini beklemek saçma ama işte insan şöyle çok güzel bakan bir falcı aramaktan vazgeçmiyor yine de

Evet Nakta bana ilk falında şok edici baktı. Ayrılması imkansız iki insan için 5 ay sonra bitecek dedi. İmkansız dedim tam 5 ay oldu düşman gibi ayrıldılar. Her şeyi bildi diyebilirim. Ama sonra ki falları olmadı. Neden bilmiyorum

Nişantaşı Symbol Cafe'de sadece Mirza-Fulya ve bir bayan daha var Levent adında kimse yok şuan... Mirza bana iş yerimde hiç olmayan ve olmadığını söylediğim birini tarif etti ama aşkla ilgili tespitleri doğruydu verdiği vadeler tutar mı bilemem daha var çünkü ama ben iş yerimdeki olayı çok alakasız bulunca çokta inanmamıştım aşkla ilgili belki tutar
Symbol Can bana harf vermişti ve harf doğruydu ama birbirinden vadeler çok bağımsız bakalım ne olacak ...

Daha önce de burada yazıldı Nakta ilk falı çok iyi diğerleri kötü diye demek ki bir kez denenebilir ?

Hazal hanımı 2 kez denedim gelecek çıkmadı ayrıca 10 dk lık kısa bir faldı bütün dediği vadeler de geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…