O zaman isminde yanıldım, Mirza'nın arkasında pencerede oturan gri saçlı beyefendi :)Nişantaşı Symbol Cafe'de sadece Mirza-Fulya ve bir bayan daha var Levent adında kimse yok şuan... Mirza bana iş yerimde hiç olmayan ve olmadığını söylediğim birini tarif etti ama aşkla ilgili tespitleri doğruydu verdiği vadeler tutar mı bilemem daha var çünkü ama ben iş yerimdeki olayı çok alakasız bulunca çokta inanmamıştım aşkla ilgili belki tutar
Symbol Can bana harf vermişti ve harf doğruydu ama birbirinden vadeler çok bağımsız bakalım ne olacak ...
Pardon mesajımı alıntılamışsınız ama bende Nakta diye biri yoktu. Kimdir necidir iyiyse ben de baktırayım :)Evet Nakta bana ilk falında şok edici baktı. Ayrılması imkansız iki insan için 5 ay sonra bitecek dedi. İmkansız dedim tam 5 ay oldu düşman gibi ayrıldılar. Her şeyi bildi diyebilirim. Ama sonra ki falları olmadı. Neden bilmiyorum
Pardon mesajımı alıntılamışsınız ama bende Nakta diye biri yoktu. Kimdir necidir iyiyse ben de baktırayım :)
Yanlış anlaşılma oldu, Nakta isimli falcı için matrusqa isimli kullanıcıyı etiketlemiştim.E siz yazmışsınız yorum olarak bende o yüzden alıntıladım ben de baktırmadım hiç
Umarım biz de bırakabiliriz ve hayatımız yoluna girer. Gerçekten beklentiye girdikçe ( aynı zamanda günaha da girdikçe) enerjimizi tıkıyoruz ve olacak olan şey de olmuyormuş gibi geliyor. Darısı başımıza :)Bilen bilir belki ama burada önerilen instagram youtube falcıları da dahil herkese fal baktırdım. Hepsi o kadar boş ki anlatamam. Benim hayatımla ilgili hiçbiri hiçbir şey bilemediler ve çok da büyük değişimler oldu. Ben falın enerjimizi kirlettiğini düşünüyorum bıraktıktan sonra hayatım yoluna girdi yemin ederim. Gerçekten iyi kalpli hissettiklerini söyleyenleri tenzih ederim ama geri kalanı salak cahil tipler biz de onların iki dudağına bakıp inanıyoruz üzülüyoruz veya umutlanıyoruz filan. Bir de bilmiş bilmiş yorum yapıyorlar saçma sapan hayatımız hakkında. Bana yorum soruyorlar özelden ama hiçbiriyle ilgili olumlu bir yorumum yok çünkü anda bile yanıldılar burdan toplu yanıt vereyim.
Yanlış anlaşılma oldu, Nakta isimli falcı için matrusqa isimli kullanıcıyı etiketlemiştim.
Ücreti ne kadar acabaHavin bende de tutarlı oldu zira iki ay önce dediklerinin çoğunu söyledi
Vadesi tutmuyor ben bunu önemsemiyorum süreçte iyi gerçekten
Bir de esprili,güldüm ben kendisine
Ücreti ne kadar acaba
Ben inanırım fakat bu devirde yapabilen yok bulsam koşa koşa gidicem sorun da bu o yüzden bence inanma
Evet tam olarak buDaha önce de burada yazıldı Nakta ilk falı çok iyi diğerleri kötü diye demek ki bir kez denenebilir ?
Yok alıntı yapma sebebim size katılmam. Nakta da ilk falında herşeyi bilip sonra batırdı sizin dedikleriniz gibi. Denemek isterseniz fal_nakta instagram adresiPardon mesajımı alıntılamışsınız ama bende Nakta diye biri yoktu. Kimdir necidir iyiyse ben de baktırayım :)
Teşekkür ederim bilgi içinYok alıntı yapma sebebim size katılmam. Nakta da ilk falında herşeyi bilip sonra batırdı sizin dedikleriniz gibi. Denemek isterseniz fal_nakta instagram adresi
Evet baktırdım. Beni tanıyan tanır eski adım waterlily1 her neyse ilk Defa birini beğendim. Ben nişanlanan eski sevgilim için baktırıyorum fakat görüştüğüm biri var ve dün arkadaşıma bir falcı da senin hayatında başka biri var desin dedim. Az önce Elif diye birine baktırdım. Bana senin hayatında biri daha var dedi. Ve bunu yazmayı istemezdim bi hocaya işlem yaptırıyordum sen işlem yaptırıyorsun dedi hayır dedim bana yalan söyleme dedi şok etti. Umarım gelecek çıkar daha vadesi var fakat anı Bildi. Bugüne kadar karşıma çıkanlardan en iyisi buydu. 300 TL fakat biraz pahalı. İsteyen deneyebilir
Bu hangi Elif ya senin dediğin 51 11 ile bitiyor telefonu. Ahahaha beni nasıl tanımadın atarlı yorumlarım efsane değil miKız nick mi değiştirdin tanıyamadım
Elif mi bunları diyen? Gelecek olumlu mu olumsuz muydu?
Elifin ilk falını ben de çok çok beğenmiştim. Aynen çıktı.
Hayatımızda ki olaylar bitti bide o malların triplerini çekiyoruzKendisi bana falci soruyor, fal baktirmak icin, o iyimi su iyimi diye sonra bana diyorki, benden baska falcilara niye gidiyorsun diye birde onca hakaret yedim elif den.
„sen kimsin, su bu, dünya senin etrafinda dönmüyor, bana nasil fal bakicagimi mi ögretceksin, baska falciya gidip neden bana geliyorsun, sana göremi haraket etcem“
Sadece ücretini ödedigim falima düzgün bakmasini istedim diye. Sokakta gezerek bakmasinin dogru olmadigini söyledim diye.
Üstelik paramin Üstüne kondu, tarotuma bakmadi bile.
coook asiiri derecede saygisiz biri elif, parami geri istedim yollarsa söylerim ama sanmam.
Sonu 64 le biten elifden uzak durun, belki burayi bile takip ediyor olabilir. Uzak durun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?