İstanbul'da Fal - Falcılar

O zaman isminde yanıldım, Mirza'nın arkasında pencerede oturan gri saçlı beyefendi :)
Fulya'yı biliyorum bir kere baktırdım ama bana söyledikleri çıkmadı.
Sanırım gerçekten enerji meselesi. O an tutmayınca ya da enerjisi yüksek değilse çıkmıyor :)

Pardon mesajımı alıntılamışsınız ama bende Nakta diye biri yoktu. Kimdir necidir iyiyse ben de baktırayım :)

Umarım biz de bırakabiliriz ve hayatımız yoluna girer. Gerçekten beklentiye girdikçe ( aynı zamanda günaha da girdikçe) enerjimizi tıkıyoruz ve olacak olan şey de olmuyormuş gibi geliyor. Darısı başımıza :)

Ben inanırım fakat bu devirde yapabilen yok bulsam koşa koşa gidicem sorun da bu o yüzden bence inanma

ben kadinin Marokan oldugu icin belki onlar dahala vardir diye düsündüm artik.

yani bizim millet bu isi zaten dolandiriciliga sermiş. Adamın hal ve tavırları da beni bayaa düşündürmeye başladı.

yani 4 yıl bu adamla birlikte olmasam, adam hasta derdim bu yaptigi seylerden sonra. Ben snlm veremiyorum iste, allak bullak oldum

Sonu 64 le biten elife asla fal baktirmayin arkadaslar.

100 tl cöpe aticaksaniz buyrun.
Ilk falinda 1-2 kelime cikti diye 3 kere daha fal baktirdim, sergiledigi tavir hep ayni. Müsterilerine davranma sekli tamamen saygisiz. Örnek veriyorum

Kendimi ondan resmen dolandirilmis his ediyorum. Fal atiyorum, falinda
„Sehpa alicaksin, arkadasinla kafe de oturucaksun“ diye sacma sapan yorumlar.

sorulariniza asla net cevap vermiyo kahve falinda, zaten bakarkende arkadan araba sesleri duyuyorsunuz, sokakta yürürken bakiyor sanki. Dalga gecer gibi.
3 kere ayni soruyu sordum; ama yok kahvemde sevdigim adamla bisey cikmiyo, ama evime sehpa alicagim cikiyo.

1 haftadan beri ücretini ödeditarot bekliyorum, cevap bekliyorum, bi dün vakti oldu, benim ama olmadigi icin baktirmadim. Soruyorun, ücretini de ödemisim

Düsünün, yok bugün olmaz yarin olmaz bu hafta olmaz, vaktim yok sana dönerim, diye sinir bozucu seyler söylüyor.

Bunu da ona söyleyince bana hakaret edip beni engelledi.

Kendisi bana falci soruyor, fal baktirmak icin, o iyimi su iyimi diye sonra bana diyorki, benden baska falcilara niye gidiyorsun diye birde onca hakaret yedim elif den.

„sen kimsin, su bu, dünya senin etrafinda dönmüyor, bana nasil fal bakicagimi mi ögretceksin, baska falciya gidip neden bana geliyorsun, sana göremi haraket etcem“

Sadece ücretini ödedigim falima düzgün bakmasini istedim diye. Sokakta gezerek bakmasinin dogru olmadigini söyledim diye.
Üstelik paramin Üstüne kondu, tarotuma bakmadi bile.

coook asiiri derecede saygisiz biri elif, parami geri istedim yollarsa söylerim ama sanmam.

Sonu 64 le biten elifden uzak durun, belki burayi bile takip ediyor olabilir. Uzak durun!

Son düzenleme:
Pardon mesajımı alıntılamışsınız ama bende Nakta diye biri yoktu. Kimdir necidir iyiyse ben de baktırayım :)
Yok alıntı yapma sebebim size katılmam. Nakta da ilk falında herşeyi bilip sonra batırdı sizin dedikleriniz gibi. Denemek isterseniz fal_nakta instagram adresi

Merhaba fal baktıracağım ama kime baktırsam kararsızım. An da iyi olan kim var ??

Evet baktırdım. Beni tanıyan tanır eski adım waterlily1 her neyse ilk Defa birini beğendim. Ben nişanlanan eski sevgilim için baktırıyorum fakat görüştüğüm biri var ve dün arkadaşıma bir falcı da senin hayatında başka biri var desin dedim. Az önce Elif diye birine baktırdım. Bana senin hayatında biri daha var dedi. Ve bunu yazmayı istemezdim bi hocaya işlem yaptırıyordum sen işlem yaptırıyorsun dedi hayır dedim bana yalan söyleme dedi şok etti. Umarım gelecek çıkar daha vadesi var fakat anı Bildi. Bugüne kadar karşıma çıkanlardan en iyisi buydu. 300 TL fakat biraz pahalı. İsteyen deneyebilir

Kız nick mi değiştirdin tanıyamadım
Elif mi bunları diyen? Gelecek olumlu mu olumsuz muydu?

Elifin ilk falını ben de çok çok beğenmiştim. Aynen çıktı.

Kız nick mi değiştirdin tanıyamadım
Elif mi bunları diyen? Gelecek olumlu mu olumsuz muydu?

Elifin ilk falını ben de çok çok beğenmiştim. Aynen çıktı.
Bu hangi Elif ya senin dediğin 51 11 ile bitiyor telefonu. Ahahaha beni nasıl tanımadın atarlı yorumlarım efsane değil mi

Hayatımızda ki olaylar bitti bide o malların triplerini çekiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…