İstanbul'da Fal - Falcılar

Fal için 300 TL çok fazla değil mi ya ...

inanın bende bunu yazmak istemezdim ama... bazı durumlardan sonra fala merak sardım ne kadar yanlış ve kötü ve tamamen yalan olduğunu bile bile ki manevi yönden zaten çok ağır aslında geleceği öğrenmek istemem sadece 1 konu ile ilgili bir iki soru sorarım güya vicdan rahatlatıyorum ? ama kendime borç bildim inanın yorumunuzu okuduktan sonra.
İşlem yaptırdığınızı söylemişsiniz ne için bilemem ama feci derecede günah bir insanın iradesine karışmak allaha karşı şirk koşmaktır. birde bunu ben biliyorum mesela birine birşey yaptırdım diyelim e benim içim nasıl rahat edecek ben bilicemki her ne yaptırdıysam zaten ondan kaynaklı...Hem dünyayı ve ahireti kaybetmeye değermi acaba

Bana da böyle Ankara-Leyla denk geldi sayfası ınstagramda falburdaaa diye geçiyor kadın baya baya yok eğitim alıyorum yok müsait değilim yok ben sana döneceğim diye diye paramın üstüne kondu ve engelledi umarım kendinden değilse bile çocuklarından çıkar diye mesaj gönderdim yine bile paramı iade etmedi. Ben artık ınstagram falcılarına o yüzden çok tedirgin yaklaşıyorum açıkçası ...

Bu sadece beni ilgilendirir. Fal ne kadar haramsa o da aynı. Fal baktıran birinin bunu bana sormaya hakkı yok. Herkesin inancı aynı değil. Benimle ateşe girmeyeceksiniz. Her işlem yaptırana bunu demeyin sıktınız cidden biz sanki günah olduğunu bilmiyoruz. Belki müslüman değilim ve başka bir işlem yaptırıyorum (din dışı) komik olmayın

Siz sevmişsiniz 300 TL vermeyi galiba

Ben kimseye burdan ona baktır, buna baktır demedim asla. Miktar belli isteyen baktırır, istemeyen baktırmaz. 300 TL benim maddi sınırlarım içerisinde, o yüzden benim için uygun çok bulanlar tabi baktırmasın. Bu yoruma ne gerek vardı anlamadım

Espri olsun diye takılma ...

ben karışamam ki zaten herkesi özgür iradesi müslüman olmayabilirsiniz yada müslümansınız fetva veremem ki kimi affeder kimi etmez onu allah bilir.... bahsettiğim konu başka bir insanı irade dışı etkilemek...

Heee etkiliyorum. Sana ne?

Havine baktırdım, gayet beğendim. Kahveyle başlayıp tarotla gidiyor. İsim, şehir, harf adamın tipi, eğitimi tonla şey bildi. Burda denememiş yoktur zaten bence
Cerry canım merhaba bana numarasını göndermen mümkün mü? Havin ve Zülal demişsin. Varsa numaraları alabilir miyim?

Kızlar nakta fal bakarken sizi konuşturup o şekilde mi ilerliyor yoksa konuşmadan direk kendi mi anlatıyor bende dusunur oldum ilk fali iyise bi deneyelim bide uygun mu biraktim ama bi denenebilir necmiye abla bu arada onceen baktiranlar memnun mu benim icin onemli olan ben anlattiktan sonra onun üzerine yorum yapmask bana sacma geliyor adi ustunde falci ben anlatıp ustune eklenecek se ben onu arkadasimla da yapıyorum ona da anlatıyorum oda kendince yorum yapıyor bu isin hakkini veren kalmamis bende ınstagram ve bulunduğum ilde baktirdim ama pek bisey cikmadi istanbula gittigimde falci onerisi icin yazdim bu topic cikti ki yillardir kadinlar kulubu hayalet takipcisiyim oyle merak ettigime bakar çıkarım uye oldum hos iyi de oldu sonucta bende kendim takildigim i baska arkadaslarla konusuyor veya bilgilendiriyoruz bilen biri varsa cevaplarsa cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…