Evet baktırdım. Beni tanıyan tanır eski adım waterlily1 her neyse ilk Defa birini beğendim. Ben nişanlanan eski sevgilim için baktırıyorum fakat görüştüğüm biri var ve dün arkadaşıma bir falcı da senin hayatında başka biri var desin dedim. Az önce Elif diye birine baktırdım. Bana senin hayatında biri daha var dedi. Ve bunu yazmayı istemezdim bi hocaya işlem yaptırıyordum sen işlem yaptırıyorsun dedi hayır dedim bana yalan söyleme dedi şok etti. Umarım gelecek çıkar daha vadesi var fakat anı Bildi. Bugüne kadar karşıma çıkanlardan en iyisi buydu. 300 TL fakat biraz pahalı. İsteyen deneyebilir
inanın bende bunu yazmak istemezdim ama... bazı durumlardan sonra fala merak sardım ne kadar yanlış ve kötü ve tamamen yalan olduğunu bile bile ki manevi yönden zaten çok ağır aslında geleceği öğrenmek istemem sadece 1 konu ile ilgili bir iki soru sorarım güya vicdan rahatlatıyorum ? ama kendime borç bildim inanın yorumunuzu okuduktan sonra.Evet baktırdım. Beni tanıyan tanır eski adım waterlily1 her neyse ilk Defa birini beğendim. Ben nişanlanan eski sevgilim için baktırıyorum fakat görüştüğüm biri var ve dün arkadaşıma bir falcı da senin hayatında başka biri var desin dedim. Az önce Elif diye birine baktırdım. Bana senin hayatında biri daha var dedi. Ve bunu yazmayı istemezdim bi hocaya işlem yaptırıyordum sen işlem yaptırıyorsun dedi hayır dedim bana yalan söyleme dedi şok etti. Umarım gelecek çıkar daha vadesi var fakat anı Bildi. Bugüne kadar karşıma çıkanlardan en iyisi buydu. 300 TL fakat biraz pahalı. İsteyen deneyebilir
Sonu 64 le biten elife asla fal baktirmayin arkadaslar.
100 tl cöpe aticaksaniz buyrun.
Ilk falinda 1-2 kelime cikti diye 3 kere daha fal baktirdim, sergiledigi tavir hep ayni. Müsterilerine davranma sekli tamamen saygisiz. Örnek veriyorum
Kendimi ondan resmen dolandirilmis his ediyorum. Fal atiyorum, falinda
„Sehpa alicaksin, arkadasinla kafe de oturucaksun“ diye sacma sapan yorumlar.
sorulariniza asla net cevap vermiyo kahve falinda, zaten bakarkende arkadan araba sesleri duyuyorsunuz, sokakta yürürken bakiyor sanki. Dalga gecer gibi.
3 kere ayni soruyu sordum; ama yok kahvemde sevdigim adamla bisey cikmiyo, ama evime sehpa alicagim cikiyo.
1 haftadan beri ücretini ödeditarot bekliyorum, cevap bekliyorum, bi dün vakti oldu, benim ama olmadigi icin baktirmadim. Soruyorun, ücretini de ödemisim
Düsünün, yok bugün olmaz yarin olmaz bu hafta olmaz, vaktim yok sana dönerim, diye sinir bozucu seyler söylüyor.
Bunu da ona söyleyince bana hakaret edip beni engelledi.
Bana da fazla geldi ama maalesefFal için 300 TL çok fazla değil mi ya ...
Bu sadece beni ilgilendirir. Fal ne kadar haramsa o da aynı. Fal baktıran birinin bunu bana sormaya hakkı yok. Herkesin inancı aynı değil. Benimle ateşe girmeyeceksiniz. Her işlem yaptırana bunu demeyin sıktınız cidden biz sanki günah olduğunu bilmiyoruz. Belki müslüman değilim ve başka bir işlem yaptırıyorum (din dışı) komik olmayıninanın bende bunu yazmak istemezdim ama... bazı durumlardan sonra fala merak sardım ne kadar yanlış ve kötü ve tamamen yalan olduğunu bile bile ki manevi yönden zaten çok ağır aslında geleceği öğrenmek istemem sadece 1 konu ile ilgili bir iki soru sorarım güya vicdan rahatlatıyorum ? ama kendime borç bildim inanın yorumunuzu okuduktan sonra.
İşlem yaptırdığınızı söylemişsiniz ne için bilemem ama feci derecede günah bir insanın iradesine karışmak allaha karşı şirk koşmaktır. birde bunu ben biliyorum mesela birine birşey yaptırdım diyelim e benim içim nasıl rahat edecek ben bilicemki her ne yaptırdıysam zaten ondan kaynaklı...Hem dünyayı ve ahireti kaybetmeye değermi acaba
Bu hangi Elif ya senin dediğin 51 11 ile bitiyor telefonu. Ahahaha beni nasıl tanımadın atarlı yorumlarım efsane değil mi
Yok, benimki 10 57 ile bitiyor ve 300tl civarı. Seninki hangisiydi kız
güncel önerebileceğini biri var mı
Yok aşkım o değil ya bu burda konusu geçilmeyenlerden ben hep dışardan baktırıyorumYok, benimki 10 57 ile bitiyor ve 300tl civarı. Seninki hangisiydi kız
Siz sevmişsiniz 300 TL vermeyi galiba
Ben kimseye burdan ona baktır, buna baktır demedim asla. Miktar belli isteyen baktırır, istemeyen baktırmaz. 300 TL benim maddi sınırlarım içerisinde, o yüzden benim için uygun çok bulanlar tabi baktırmasın. Bu yoruma ne gerek vardı anlamadım
ben karışamam ki zaten herkesi özgür iradesi müslüman olmayabilirsiniz yada müslümansınız fetva veremem ki kimi affeder kimi etmez onu allah bilir.... bahsettiğim konu başka bir insanı irade dışı etkilemek...Bu sadece beni ilgilendirir. Fal ne kadar haramsa o da aynı. Fal baktıran birinin bunu bana sormaya hakkı yok. Herkesin inancı aynı değil. Benimle ateşe girmeyeceksiniz. Her işlem yaptırana bunu demeyin sıktınız cidden biz sanki günah olduğunu bilmiyoruz. Belki müslüman değilim ve başka bir işlem yaptırıyorum (din dışı) komik olmayın
Heee etkiliyorum. Sana ne?ben karışamam ki zaten herkesi özgür iradesi müslüman olmayabilirsiniz yada müslümansınız fetva veremem ki kimi affeder kimi etmez onu allah bilir.... bahsettiğim konu başka bir insanı irade dışı etkilemek...
Cerry canım merhaba bana numarasını göndermen mümkün mü? Havin ve Zülal demişsin. Varsa numaraları alabilir miyim?Havine baktırdım, gayet beğendim. Kahveyle başlayıp tarotla gidiyor. İsim, şehir, harf adamın tipi, eğitimi tonla şey bildi. Burda denememiş yoktur zaten bence
Merhaba özelden mesaj atamadım size, numarasını paylaşabilir misiniz?Yok aşkım o değil ya bu burda konusu geçilmeyenlerden ben hep dışardan baktırıyorum
iyğğğğHeee etkiliyorum. Sana ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?